Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 3

• 74 060
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
А възможно ли е лигавицата да е тънка заради Регулона? На последния ми преглед, на19тото хапче, лигавицата беше само 3 см, което никога не е било. Даже винаги съм имала обилен и дълъг цикъл и при преглед са ми казвали, че е от дебела лигавица.
Сега като видях  3 см и се уплаших. Сега се самоубеждавам, че е от Регулона и  обратимо, защото последното което ми трябва е още стрес и страх, че трансфера ще се отложи.
От него е , не се притеснявай, моята също беше 4см. Успех !

Може би 4 милиметра Wink.
хахаха...да...естествено че е мм. Wink

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 06:32 от Free2020

# 271
  • София
По време на противозачатъчни е нормално лигавицата да е тънка. Тогава по-важно е да е равна.

След като биете блокиращата инжекция и започнете подготовка за трансфер, се прави преглед на 7 ден от започване на подготовката. Тогава се гледа как нараства лигавицата и колко е дебела. Също така като пристигнете в Киев в деня на пункцията на донорката ще имате преглед. Лигавицата трябва да е достатъчно дебела и трислойна.

Снежанке, добре дошла.
Виж на първа страница на предишната тема има събрана много информация. Каквото не ти е ясно - питай. Аз съм мама на близначки.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 11:21 от delisardeli

# 272
По време на противозачатъчни е нормално лигавицата да е тънка. Тогава по-важно е да е равна.

След като биете блокиращата инжекция и започнете подготовка за трансфер, се прави преглед на 7 ден от започване на подготовката. Тогава се гледа как нараства лигавицата и колко е дебела. Също така като пристигнете в Киев в деня на пункцията на донорката ще имате преглед. Лигавицата трябва да е достатъчно дебела и трислойна.

Снежанке, добре дошла.
Виж на първа страница на предишната тема има събрана много информация. Каквото не ти е ясно - питай. Аз съм мама на близначки.

Благодаря ти, delisardeli!

Започнах с четенето - много е, но е полезно и  интересно:)

# 273
Здравейте, момичета! Искам да попитам - ориентировъчно след като се бие блокиращата инжекция, след колко време се заминава за Киев? Благодаря предварително

# 274
Здравейте, момичета! Искам да попитам - ориентировъчно след като се бие блокиращата инжекция, след колко време се заминава за Киев? Благодаря предварително

10-15 дни .

# 275
Аз бях задала този въпрос няколко страници назад и ето какво ми беше отговорила Delisardeli:

Ще ти кажат когато на донорката й дойде цикъла и започне стимулация, ще трябва да сте в клиниката за деня на пункцията. Грубо имаш 12-14 дни от началото на цикъла й, и още 5-7 дни от диферилина до цикъла.

Успех!

Бих си инжекцията преди 4 дена, днес дойде моят цикъл и писах на Виктория.
Значи би трябвало и цикълът на донорката да е скоро и две седмици след това да отиваме.

# 276
Opossum, за такива неща като кога ти е дошъл цикъла  и подобни въпроси пак по имейл ли си комуникирате или по вайбър?

# 277
Държат всичко да се пише на мейл. Само в спешни случаи пишеш или звъниш на вайбър. Wink

# 278
Opossum, за такива неща като кога ти е дошъл цикъла  и подобни въпроси пак по имейл ли си комуникирате или по вайбър?
На имейл пиша. Само веднъж писахме на вайбър от летището, когато пристигахме първия път, защото беше по спешност.

# 279
Здравейте, на всички в групата от много време чета и се информирам,време е да кажа,вече съм в Киев...Всичко е добре организирано,Виктория обяснява изключително добре...Сега ще минем лечение с регулон заради киста и после се надявам да имаме успешен и безпроблемен трансфер..Благодаря на създателите на тази група и поддръжниците, които неуморно споделят...

# 280
  • Милано
Момичета, някоя от вас започвала ли е подготовката за трансфер без да слага блокиращата инжекция?
Аз съм с протокол без блокирана инжекция.

# 281
Благодаря!
И аз започнах подготовката за втория трансфер без да слагам блокиращата инжекция.

Момичета, някоя от вас започвала ли е подготовката за трансфер без да слага блокиращата инжекция?

# 282
Момичета, моля за съдействие от по-запознатите от вас. Днес ми дойде МЦ след като бих блокиращата инжекция, писах на В. и тя каза, че сега чакаме да дойде МЦ на донорката и, че съм по дълъг протокол. Първо, знаете ли какво означава този дълъг протокол. Второ - добре де, чакам на донорката да й дойде, ама това може да е след 20 дни (примерно), то горе-долу и на мен тогава пак ще ми дойде...аз ли нещо не разбирам, бъркам ли в разсъжденията си. Какво прави реално тази блокираща инжекция? Цикъл ще ми дохде ли пак или го "блокира"...абе общо взето нищо не ми е ясно....благодаря ви предварително

# 283
  • Милано
Благодаря!
И аз започнах подготовката за втория трансфер без да слагам блокиращата инжекция.

На мен и предишният ми беше без блокираща инжекция...С този протокол имаме точна дата на заминаване,преглед,трансфер,но по -дълъг ,за мен е 2 месеца и половина...Но оточнявам,за да не ви заблудя,ние сме в италианската група.Така решихме,че ще е по-добре и няма да се налага да превеждам на мъжа ми.Но аз съм и в менопауза .

# 284
Ясно. За първи път чувам за този дълъг протокол. При нас и миналия път и сега, трансферът е около 2 седмици след началото на подготовката.
Пожелавам Ви успех при следващия опит Simple Smile

Имам въпрос към дамите, които в момента са в Киев - какви анти-Covid мерки важат в момента? Работят ли заведенията и магазините? Трябва ли да се носи маска навън (по улиците)?

Благодаря!

На мен и предишният ми беше без блокираща инжекция...С този протокол имаме точна дата на заминаване,преглед,трансфер,но по -дълъг ,за мен е 2 месеца и половина...Но оточнявам,за да не ви заблудя,ние сме в италианската група.Така решихме,че ще е по-добре и няма да се налага да превеждам на мъжа ми.Но аз съм и в менопауза .

Общи условия

Активация на акаунт