Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 3

• 72 978
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
  • Милано
Рори,честита да ви е рожбата!Жив и здрав да е Йоан!Благословени да сте мама,татко и бебе❤❤❤P.S.Ще празнуваме с Йоан заедно рожден ден 🤗

# 586
Рори, честита рожба и от мен, макар и с малко закъснение! Hug
Бъдете живи и здрави! Всичко най-добро ви желая от сърце! Heart

# 587
Здравейте!Има ли от вас момичета които са правили NGS тест на ембрионите в Киев и след това успешна бременност?

# 588
Скъпи момичета, доиде и нашия ред да ви дам малко кураж. И на нашата улица изгря слънце.
Родиха се нашите близначета през януари. От първия опит са. Това ми е първа бременност и съм на 45+++ години.
Насочих се към Киев от този форум и не съжалявам нито минута. Точно преди година бяхме на първоначалния преглед. Както всички са писали преди мен има невероятна организация в клиниката и поддържащата терапия също е от значение. И разбира се  благодарение на Екипа от Виктория+Виктория и лекарката. Имах много лека бременност с изключение на прокървяванията в началото/ тях ги стопирах с инжекциите, които ми дадоха от там / .Родих в 36с+2 дни. с планова операция.
Желая успех на всички , не се колебайте.

# 589
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Ария, честита двойна радост!
Бъдете всички здрави, обичани и много щастливи. Малките бебоци да Ви даряват с много усмивки.

# 590
Момичета имате ли информация как стоят нещата сега относно напрежението клиниката правили записвания за консултации и някой започнал ли е лечение.

# 591
  • София
Ариа, честита двойна радост!
Бъдете здрави 🍀🍀🍀🍀🍀

# 592
  • Милано
Ариа,честита двойна радост❤Благословени да сте!

# 593
Ариа, честито и от мен! Да растат здрави бебоците и много да ви радват 😊

Имам въпрос към момичетата, които сега са в Киев или имат договор за още опити с болницата - обсъждали ли сте с Виктория, какво следва? Предвид че министерството на външните работи съветва да се въздържаме от пътуване в Украйна Sad

# 594
Момичета имате ли информация как стоят нещата сега относно напрежението клиниката правили записвания за консултации и някой започнал ли е лечение.
И аз се интересувах от същото, но никой не отговори. Темата изглежда като рекламна - цветя и рози

# 595
И аз се интересувах от същото, но никой не отговори. Темата изглежда като рекламна - цветя и рози
Затова си има координатори, които са дадени на първа страница, да ви информират!
Свържете се с тях! Само те могат да ви предоставят актуална информация, по каквито и да е въпроси!
Никой в темата няма такива ангажименти към потребители!
Това е тема за споделяне на личен опит, не за даване на конкретна информация,
още повече, че в момента може да не четат момичета, които са в процедура,
а може и да не им се пише, не са длъжни все пак!
Честно казано, недоумявам как може да се разчита на форумско мнение по важни въпроси,
вместо да се пита там, където трябва - в клиниката!
Така че, Фръц, свържи се с координаторката Виктория, тя ще те информира най-добре!
И ако обичаш, се въздържай от подобни квалификации за темата! Успех! Flowers Four Leaf Clover Hug
Ариа, честити ви рожби! Бъдете живи и здрави всички! Heart Hug
Много късмет желая на всички момичета! Flowers Four Leaf Clover Hug

# 596
Благодаря,  отказах се да се свързвам с координаторите и  се насочих в друга посока на света.
Нервното ви включване само потвърждава моята хипотеза Wink

# 597
Като никой не знае какво очакваш да ти кажат?

# 598
Честита радост на Рори и Ария, бъдете здрави и се наслаждавате на щастието! 🍀🍀🍀Попътен вятър на бебоците!

# 599
В събота и неделя момичетат имат нужда от почивка. Вие на 24/7 ли сте на разполажение в работата си? А и да става въпрос за през седмицата, пак ги оправдавам за забавянето в отговорите. Който не е бил в Биотекском-той не знае в какво напрежение са двете момичета. Непрекъснато се занимават с нещо и с някой. Така че просто изчакайте отговор.  А относно обстановката в Украйна може да се информирате и от чичко Гугъл Wink

Общи условия

Активация на акаунт