Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 3

• 72 970
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря,  отказах се да се свързвам с координаторите и  се насочих в друга посока на света.
Нервното ви включване само потвърждава моята хипотеза Wink
Моля! Blush Изборът е лично твой! Късмет, която и клиника да избереш! Flowers Four Leaf Clover
Тук рекламни агенти няма, няма и задължения, всеки се включва на добра воля!
Форумът не е обвързан по никакъв начин с клиниката! Ако някой може и знае, помага!
Щом никой не е писал, значи няма такъв в момента, който да даде информация!
Темата е направена достатъчно изчерпателна, има координати за връзка с клиниката,
така че всеки да може да се свърже! Аз проблем с комуникацията не съм имала!
Дори и да се бавят по някаква причина от клиниката, ще отговорят,
стига да сте писали на правилното място! В сайта пише, че Виктория ще идва в София този месец,
значи клиниката си работи. Който иска, може и лично да се срещне с тях.
Тази тема е помогнала на много момичета, включително и на мен,
и аз съм благодарна на всички за труда, който са полагали през годините,
така че не мога да остана равнодушна, като чета подобни неоснователни квалификации!
Хипотезата, която си си създала, е много далеч от реалността! Успех! Hug

# 601
Благодаря,  отказах се да се свързвам с координаторите и  се насочих в друга посока на света.
То твоето включване е много добронамерено, понеже! Много важно, коя посока си хванала. Свят широк, избори милион!
Хем не си в тази клиника, обаче да пускаш злобни постове точно в тази тема, имаш време. 🤣
В този ред на мисли, подкрепям Сиси, също не мога да остана равнодушна при подобни подмятания!

# 602
Фръц!Само ти губиш,а и никой не ти е длъжен.Мога да кажа само,че ще направиш услуга на координаторите и лекарите в болницата,че няма да се занимават с теб.То не стига,че имаш нужда,а си и нахална.

# 603
Ами с радост безплатно ще рекламирам и помагам с каквото знам.  . Момичета благодаря ви за поздравленията, и успех на нововключилите се. 
Благодаря,  отказах се да се свързвам с координаторите и  се насочих в друга посока на света.

# 604
Ариа, пропуснах да ти честитя!
Поздравления и безкрайно щастие за вас и бебоците🍀✨

# 605
Здравейте, при резервиране на билети за Киев от esky, предлагат туристическа застраховка, тя върши ли работа при влизане в Украйна на митницата на летището.

# 606
Здравейте, при резервиране на билети за Киев от esky, предлагат туристическа застраховка, тя върши ли работа при влизане в Украйна на митницата на летището.
Важи застраховката с определени фирми. Именaта им ги има във VisitUkraine.
Ако не е споменато име на застрахователна компания от одобрените, аз не бих рискувала.
Застраховките ги проверяват, не са проформа.

# 607
Относно пътуването до Киев, тук всички са от различни държави. Редно е, преди да предприемете пътуване, да направите справка със сайта на правителството по местоживеене!
Например, от Америка е код червено 4 степен с предупреждение да не се пътува. За други държави, може да няма такива предупреждения.  
А и Киев е далеч от границата, едва ли ще е засегнат от този назрял спор!

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 03:47 от NaviMK

# 608
Относно пътуването до Киев, тук всички са от различни държави. Редно е, преди да предприемете пътуване, да направите справка със сайта на правителството по местоживеене!
Например, от Америка е код червено 4 степен с предупреждение да не се пътува. За други държави, може да няма такива предупреждения.  
А и Киев е далеч от границата, едва ли ще е засегнат от този назрял спор!

Едва ли , не може да предположим.Сигурно е ако се отложи пътуването засега!

# 609
# 610
    [/url]
    Да върши работа застраховка ние миналия месец си взехме туристическата и на митницата в Украйна нямахме проблеми!

# 611
    Привет,
    Най-после и на нас ни предстои пътуване до Киев в началото на март. Малко неподходящ момент предвид напрежението Украйна-Русия, но късмет Simple Smile. Днес писах на Виктория, работят както до сега и не възнамеряват да спират процедурите. Изчела съм всичко до момента, но от вълнението или е ЕГН-то имам питане относно чекирания багаж. Необходимо ли е при първото посещение да предвидя такъв или може само с ръчен? В случай, че да в двете ли посоки си купувате чекиран багаж? Ако избера само за връщане, какъв куфар ще използвам?! Моля да ме извините за тъпите въпроси.

# 612
    Здравей, vran4e,

При първо посещение ние бяхме само с ръчен багаж и не сме чекирали багаж.
    Престоя е само две нощувки, поне толкова бяхме ние в началото на 2019г.
    Мисля, че все още не са се променили организационно нещата.
    После сме ходили дори и само с една нощувка за процедура и пак само с ръчен. Чекирахме багаж за дългия престой преди трансфера.

Ако има промяна нека ме поправят дамите, които са ходили скоро.

Успех и не се притеснявай, всичко е добре организирани в Биотекском.

Привет,
    Най-после и на нас ни предстои пътуване до Киев в началото на март. Малко неподходящ момент предвид напрежението Украйна-Русия, но късмет Simple Smile. Днес писах на Виктория, работят както до сега и не възнамеряват да спират процедурите. Изчела съм всичко до момента, но от вълнението или е ЕГН-то имам питане относно чекирания багаж. Необходимо ли е при първото посещение да предвидя такъв или може само с ръчен? В случай, че да в двете ли посоки си купувате чекиран багаж? Ако избера само за връщане, какъв куфар ще използвам?! Моля да ме извините за тъпите въпроси.

# 613
    Писах днес на Виктория. Отговори ми в рамките на 10мин. Нямат промяна на плановете да преустановяват дейност . Ние летим на 20 февруари.

# 614
    Успех на всички, на които им предстоят скоро тези трепети🤩🍀👍

Общи условия

Активация на акаунт