90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 28 868
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Дарси и Стейси вече никак не са ми интересни. Около тях е едно и също и няма как ситуацията да се развие. Мисля, че взеха каквото можаха от ТЛС

# 541
  • БГ
На мен ми става тъжно като ги гледам.. То изкуствена работа. Гледах в ютуб клипче как си правят двете липосукция на цялото тяло. Големи напъни, а според мен изглеждат нелепо особено с тези опърпани изкуствени коси и нокти..

# 542
Дарси беше хубава, когато беше с Джеси и дори в първия сезон с Том изглеждаше добре. От тогава не е минало много време - не знам как успя да се съсипе така.
Поведението й е отделен въпрос.

# 543
  • София
С пари и глупост.

# 544
  • София
Да, в началото с Джеси изглеждаше добре. Косата ѝ беше нормална, не беше така подпухнала. Изцяло руси и с тия бухнали коси и грозни екстеншъни, никак не им отива.

# 545
В началото и двамата изглеждаха добре и изглеждаха нормални. В последствие се оказаха егати шантавелите.

# 546
  • Sunshine state
Прекалили са с козметичните намеси, и то с много. Сега в последния епизод вчера казаха, че и до Турция ще ходят за тунинг - липосукция, устни, гърди и тн. Не приемат остаряването достойно и стават смешни.

# 547
Какво има да правят още на гърдите и устните си- те така са бамбастични, още ли ще слагат?

# 548
  • БГ
А не е като да са грозни.. Може да го правят и за да поддържат интереса към себе си.Странни са, сякаш страдат от сериозни емоционални дефицити.

# 549
  • София
Самата и семейна история показва, че си имат емоционални лутания, също и изборът им на професии, мъже и всичко.

# 550
  • Sunshine state
Щели да повдигат всичко. 😅

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 14:37 от Pupitka

# 551
Джеси навремето твърдеше, че всичко е лъжа и Дарси не работи нищо (а се представя като бизнесдама).

# 552
  • Sunshine state
Нямам идея какво точно работят, ама пари имат. То иначе от къде за такива процедури и пътувания? Не знам дали от предаването правят или от друг бизнес, ама факт.
Дарси твърдеше вчера, че за два месеца била похарчила 50 хиляди по Георги, което ми се видя нереално - купувала му дрехи и му помагала при местенето. Хм.. 🤷🏼♀ Нейна приятелка твърди пък, че той от своя страма бил казал, че били американски боклуци и че в момента, в който й свършели парите, щял да си тръгне от нея. Тя се разстрои много и изпадна в истерия. Другият епизод ще дават развръзката. 😂

# 553
  • София
Стана ясно откъде ги имат парите - баща им им дава пари, също и бившите съпрузи дават издръжка за децата им, която предполагаме е прилична. Отделно сигурно покрай шоуто имат някакви хонорари и продажби от договори. А те може много да приказват колко са похарчили, но в действителност да не е така, защото трябва да поддържат имидж.

# 554

Общи условия

Активация на акаунт