90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 28 870
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз не го разбрах така този закон - длъжен е да й даде пари за здравни разходи и носи финансова отговорност ако тя извърши престъпление, но не е длъжен да й дава издръжка. Най- вероятно след като се разведат ще трябва да й дава нещо, защото техните закони са странни.
Те нещата са свързани, ако тя няма пари да яде, е предпоставка да извършва престъпления, за да си набави храна. Мъжете примерно да влязат в някакви банди, да разбиват коли, жените не знам, освен да са мулета примерно. Според мен се защитават от такава престъпност, тъй като наистина много хора сключват така брак по сметка, колкото да получи някой зелена карта. Въпросът е този човек после може ли да се издържа. САЩ не иска още хора да им легнат на социалната система, затова са намерили това решение с гарантирането. Предполагам, че след като Натали започне да работи и може да се издържа сама, той ще спре да й дава пари. Може би и преди развода да не е длъжен, тя може да си живее при него и да яде от неговата храна, но едва ли и той иска да са само съквартиранти.

# 526
  • Sunshine state
Да, длъжен е да я издържа, защото е подписал един документ affidavit of support, който е толкова ангажиращ, че и брат за брата трудно подписва, дето се вика. А тя е толкова нагла, че го използва срещу него и така. 🤷🏼♀ Нали не й харесваше в Америка? Защо не се прибере? Всички украинки така казват, ама си седят на Д-то тука. Чудо.

# 527
  • Sofia
Да, длъжен е да я издържа, защото е подписал един документ affidavit of support, който е толкова ангажиращ, че и брат за брата трудно подписва, дето се вика. А тя е толкова нагла, че го използва срещу него и така. 🤷🏼♀ Нали не й харесваше в Америка? Защо не се прибере? Всички украинки така казват, ама си седят на Д-то тука. Чудо.

Абе, тя, че е нагла, нагла е, ама всички знаем приказката за баницата... На Майк чавка ли му е изпила мозъка, че доброволно е подписал подобен документ, при положение че от самото начало той подхожда с големи резерви към връзката си с Наталия?
Повечето хора биха се възползвали от предоставен им шанс, дори да е в ущърб на някого друг – да, това ги прави егоистични и безсърдечни, ама реалността е такава. Та, Наталия по-скоро е част от масовката.

# 528
Натали още в Киев си беше куку, а Майк го знаеше. През целия им брак той пъшка като един страдалец. Странно ми е да не може да се отърве от отговорност, при положение, че Колт изрита Лариса след няколко месеца брак и нищо не последва от това.
Даже, доколкото помня, Лариса се оплака, че е останала без никакви пари, защото Колт е изтеглил всичко от банковата сметка, до която тя имала достъп.

# 529
  • Sunshine state
Вчера гледах Tell All 1ва част -
Скрит текст:
направо я разкатаха Натали - живеела във Флорида с парите на Майк, Яра и Джоуви я видели с деуг мъж в Ню Орлиънс и общо взето бяха дпста зле настроени към нея участниците. Всички на почивките бяха заедно, само тя седеше сама. Майк ще подава за развод и каза, че ще спре картата, с която тя се издържа.
Анджела си е уголемила гърдите седмица преди предаването и беше с потресаващ гащеризон, който закриваше само зърната й. Спореха с Майкъл по повод това, че била на рождения ден на доктора, а после включиха и лелята на Майкъл, та там се разрази скандал заради това, че той искаш дете и тн. Нещата ескалираха и Анджела си свали горнището в пристъп на ярост. 😆 Всички в студиото бяха в потрес. В следващата част ще дават майката и сестрата на Асуело, Чарли и родителитв на Брандън. А, забравих да кажа, че Тифани също ще си прави операция за смаляване на стомаха. Имаше и други неща, ама ще стане много дълго, та .. 🤷🏼♀

# 530
  • София
Четох, че Тифани си я направила, мисля, че май месец и исках да видя снимки има ли вече ефект, но сигурно договорът им, не го позволява или така си осигуряват пак участие. От снимките в инстаграм не може да се прецени, а и тя пуска и стари.

# 531
  • Sunshine state
Определено имаше нужда. Срамота е такава млада жена с хубаво лице да напълнее така.

# 532
  • Sofia

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 16:16 от Doli

# 533
  • София
Поправям се, имало снимки на Тифани:

На всяка снима е с различна прическа, та не знам колко са актуални всичките, но има огромна разлика с преди.

# 534
Но дали са реални?
Ребека (на Зиед) също изглежда млада и слаба на нейните снимки, но като я покажат в предаването се оказва, че истината е друга.
На първата снимка пише, че е свалила ок.10 кг., а тя изглеждаше все едно имаше нужда да свали 40-50.

# 535
  • Sunshine state
И аз мисля, че не е реално да е свалила 10 килограма и да изглежда така. Поне 50 й трябват за да озглежда като на снимката.

# 536
# 537
  • Sunshine state
Лелее, сега гледам Дарси и Стейси.. 🤦🏼♀
Та..
Скрит текст:
отиват 4мата - Дарси. Стейси, Гошето и Флориан до Вирджиния, защото Дарси иска да разбере повече за миналото на Георги. Имала чувството, че криел нещо.. Там се запознаха с приятели на Георги (имаше и една двойка българи). Това не й беше достатъчно и Дарси все още ровеше и меънкаше, че той криел нещо. Естествено, сестра й тая кукувица Стейси налива още масло в огъня, а безсрамника Флориан само се кара с него и го изкарва най-големия използвач. Та, сестрите се срещнаха с бившата жена на Георги Оливия, която е чернокожа и тя им наговори само гадости за него - че бил искал винаги да става на неговото, че бил разглеждал сайтове за "sugar mama" и тн. С две думи го окаля яко, а на Дарси малко й трябва да подпали и се върна в Кънектикът без него, не можела да понесе още някой да й разбиел сърцето. От целия епизод най-много ме подразни държанието на тая хм.. как да се изразя по-меко.. албанска пиявица Флориан! Постоянно подливаше вода на Георги и викаше по него, уж да защитял Дарси.. Абсолютно мекотело и пълен използвач! 🤮 Иначе двете са си същият цирк - драми, ревове.. 😝😆

# 538
  • София
На мен вече ми се струва, че всичко е инсценировка да експлоатират формата и от страна на екипа, и от страна на актьорите. Всички станаха твърде алчни и все по-безобразни.

# 539
Дарси генерира драма, за да я дават по телевизията. Но си мисля, че тя самата понякога вярва на собствените си глупости и страда наистина.
А Стейси и Флориан са пълна карикатура. Тя избива комплекси, защото знае, че той й изневерява, а Дарси е или прекалено глупава да осъзнае, че сестра й я пързаля, или играе (заради предаването).

Общи условия

Активация на акаунт