90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 28 871
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
https://www.instagram.com/p/CSliJcvLf1E/?utm_medium=copy_link

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 10:30 от Doli

# 511
  • София
Ужас, снощи не можах да я издържа серията с Анджела. Тази жена и преди си беше проста, но сега съвсем се е чалнала. Много рядко изпитвам нещо като отвращение към някого.

При Андрей и Елизапет  на рождения ден мисля, че всичко беше нарочно, по сценарий. Прекалиха в сцената с тортата, все едно Андрей идва от амазонската джунгла и никога не е виждал как се духат свещички на тортата.

# 512
  • БГ
От инстаграма на Яра 😄
Скрит текст:

# 513
  • In transit
И Анджела, и Наталия едвам ги изтървах. Много ги перат лимките, ама много. Наталия наистина се държи като 7 годишна, а позата с нацупените устни и ходи много. Съжалявам Майк, за мен е свестен, ама то с такава инфантилна, неуравновесена и пълна с комплекси жена може да изтрещи всеки.
Анджела вече като и пускат снимки трябва да слагат знак за предупреждение, покъртително изглежда! Scream

# 514
Ако не й се получи с Майкъл, може да се пробва с Майк - тъкмо е свободен:
Анджела и Скайла са с еднакви прически в последния епизод:

# 515
  • In transit
Бррррр.

# 516
Снощи изгледах епизода по ТЛС ..... 2 часа слушам за мастурбацията на Майкъл... Вече измислят всякакви простотии, за да качат рейтинга.

# 517
  • София
Нейното семейство всички нещо не са в час. Все повече започват да ми приличат на нещо като социална прослойка, която просто живее на нещо като социални помощи или работи ей така, колкото да работи и да ражда деца.

# 518
  • София
Снощи гледах в инстаграм епизод, който може би още не е излъчен тук на Tell All. Натали живее във Флорида от 6 месеца, защото си е тръгнала от Майк. Питаха кой я издържа, с какви пари си купува храна, дрехи, плаща сметки и покрива всичките си останали разходи. Тя гледаше тъпо с нацупените си джуки и призна, че ползва картата на Майк. Парадоксът е, че го била напуснала, защото той бил шеф на компания и много работел, и вкъщи искал да си почива. Но иначе не вижда проблем да му харчи парите.
Ще спра дотук, няма да спомена развръзката. Grin

Оставам с впечатление, че Андрей добре си живее със семейството си и съм убедена, че всички фамилни скандали са нагласени от сценаристите. Сакън да не доскучаят на драгия зрител хора, които се обичат.

Току що видях в инстаграма на Паола, че официално вече е американски гражданин.

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 14:32 от Тонка*

# 519
Натали живее във Флорида от 6 месеца, защото си е тръгнала от Майк. Питаха кой я издържа, с какви пари си купува храна, дрехи, плаща сметки и покрива всичките си останали разходи. Тя гледаше тъпо с нацупените си джуки и призна, че ползва картата на Майк. Парадоксът е, че го била напуснала, защото той бил шеф на компания и много работел, и вкъщи искал да си почива. Но иначе не вижда проблем да му харчи парите.

Ц ц ц ц ц ... нямам думи. За каква жена става въпрос, не знам какво да кажа. Хем не го иска, хем му използва парите. А пък той.. пълен глупак: ЗАЩО Й ДАВА КРЕДИТНИ КАРТИ ДА ПОЛЗВА, след като не са заедно и тя не го харесва заради самия него, а само заради финансовите облаги? Странен свят....

# 520
  • София
Той така или иначе е длъжен да я издържа. Дали след процедурата или направо ще ѝ дава парите, все едно. Нали даже коментираха, че преди е било за 10 години, но слвд поправка на Тръмп било до живот или до сключване на нов брак. Има обаче възможност, ако се развали твърде скоро, да се иска анулация и екстрадиция, но не било лесно. Нали Даниел искаше да изгони Мохамед, нищо, че той сам си се издържа. Каза обаче, че е скъпо да наема адвокати и води дело и се отказва.

# 521
Аз не го разбрах така този закон - длъжен е да й даде пари за здравни разходи и носи финансова отговорност ако тя извърши престъпление, но не е длъжен да й дава издръжка. Най- вероятно след като се разведат ще трябва да й дава нещо, защото техните закони са странни.

# 522
Извинете, кога е повторението на снощния епизод?

# 523
Сигурно е било днес около обед. Няма други повторения на сегашния сезон, поне до момента.

# 524
Вторник от 22.00 ч. е следващото повторение. Другият вариант е, ако имате IPTV с връщане до 7 дни назад, да си върнете на снощи 21.00 Wink

Общи условия

Активация на акаунт