90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 28 873
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Роуз показва къщата, в която е живеела покойната й майка - съчувствам й, но е...си кочината! В предишен клип показа филипинско гробище - потресаващо е (нещо като сметище, но с циментови саркофази)! Не знам дали цялата им държава е такава, но Дан Браун ще излезе прав, че нарече Манила "врата към ада", в "Ад" (помня, че когато излезе книгата, имаше възражения от филипинци с наранена национална гордост).

# 496
  • Sunshine state
Ами явно са си мизерници. Бедноста не е извинение за мърлявщината.

# 497
По-скоро са малко диви (ако се отнася за по-голямата част от населението, явно там това е нормата).

# 498
Някой да знае какви са "бъдещите творчески планове" на Наталия?

# 499
  • Sunshine state
В един епизод обясняваше, че искала да е радио водеща, но не знам с нейния английски как ще стане тоя номер.

# 500
Май се е пренесла в Маями. Може и тя като Пао и Фернанда да си мисли, че ще стане модел.

# 501
Май се е пренесла в Маями. Може и тя като Пао и Фернанда да си мисли, че ще стане модел.
Точно затова попитах, защото се е преместила във Флорида. Би трябвало да има причина, мотив. Стана ми интересно какви ги е з/намислила. Тя нещата си ги прави с умисъл от самото начало, сякаш.

# 502
  • София
За жени като нея единственият начин да получат или да направят нещо е да си хванат мъж. Иначе не могат, на тях това им е мисленето как се справя една жена в живота.

# 503
Не ми изглежда много умна - с дипломи за актриса и журналист, но очевидно не е изградила кариера. Има и три провалени брака. Явно не се стреми нито към професионални върхове, нито към създаване на стабилно семейство. Не е сигурно дали знае какво иска - нещо като бабата от приказката за златната рибка - все иска нещо повече и нещо различно от това, което вече има, докато накрая не остане без нищо.
Освен да си мисли, че ще спечели много от тъпата автобиография, която е написала.

# 504
Абсолютно не знае какво иска. Учила за журналист, стреми се към актьорска кариера, жени се един, втори, трети път, решава, че иска в Америка, уж дете искаше после, сега се мести във Флорида, с кулинарни неща се занимаваше. Пълен хаос са целите и мечтите й. А на тези години трябваше да е осъзнала какво иска от живота. Държи се като 20-годишна пикла. Не е хубаво да нямаш посока в живота.

# 505
Не ми изглежда много умна - с дипломи за актриса и журналист, но очевидно не е изградила кариера. Има и три провалени брака. Явно не се стреми нито към професионални върхове, нито към създаване на стабилно семейство. Не е сигурно дали знае какво иска - нещо като бабата от приказката за златната рибка - все иска нещо повече и нещо различно от това, което вече има, докато накрая не остане без нищо.
Освен да си мисли, че ще спечели много от тъпата автобиография, която е написала.
Вярно, че някой спомена, че пише книга, но не знаех, че е автобиография. Каква ли е сюжетната линия?

# 506
  • София
Нейната книга трябва да носи заглавие "как да провелите три брака като се цупите като 3-годишно момиченце".

# 507
Описва нейния вълнуващ живот и приключенията й в Америка; някъде тя беше публикувала една страница, ако я намеря, ще я сложа в темата.
Ето това е една страница (превю) от нейния Инстаграм:

Пише за себе си в трето лице, кукувицата...
В момента не ми е удобно да превеждам, защото не съм в къщи и пиша от телефона.

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 13:30 от pppqqq

# 508
  • Sunshine state
Дано й редактират книгата, че все едно гуугъл преводач е ползвала. Каква драма само.. Представя се като жертва. Колко типично.

# 509
Имам чувството, че Натали, както и Дарси се изживяват като героини в романи и когато животът не следва техния сценарий, те се сърдят и "страдат".

П.п. Гледах реклама на финалния епизод с интервютата - новите гърди на Анджела са силиконови. Не е харесала резултата от редукцията и се е подложила на още една операция.
А това са Скайла и внуците (афроамериканчетата са нейни, другите са на сестра й Скоти, която лежа в затвора и май няма право да доближава малолетни все още):

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 20:49 от pppqqq

Общи условия

Активация на акаунт