90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 28 875
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • Sunshine state
Набира "клиентела". 😆

# 481
# 482
Безсмъртен цитат на Азан: "Almost there, lazy!" Joy

# 483
На мен Азан ми харесваше, въпреки че от километри личеше, че не е с Никол по любов и му е много трудно. Поне се опитваше да я стимулира да отслабне, помагаше и да тренира във фитнеса, да яде по-здравословно, опита се човека. Не е седял от страни и само да дудне "много си дебела, отслабни".

# 484
# 485
  • Sunshine state
Азан си беше използвач и изобщо не го харесвах. Нито пък Никол, която си е отчаяна и лабилна.б

# 486
И двамата незнаеха къде се намират поне с детето се държеше добре ..

# 487
Мисля, че в началото е искал да я използва, но в един момент толкова му писна от нея, че се чудеше как да се отърве.

Колкото до 6-те хиляди долара за магазина - неотдавна гледах повторения - преди този случай (с магазина) майката и сестрата на Азан подготвяха сватба и бяха наели зала и всичко, но тъпата Никол си беше забравила документите и сватбата не се състоя. Роднините му бяха много разстроени, защото вече са платили и казаха, че са похарчили около 6000 долара.
Сигурно след това са натискали Азан да си ги вземе от нея по какъвто и да е начин и затова той я излъга, че ще отварят магазин.

А иначе - Азан беше разочарован от външния вид на Никол още при първата им среща. Ако помните - реакцията на Майкъл беше подобна - каза, че Анджела изглеждала по-различно отколкото в Интернет. Но той свикна бързо - никой не е толков търпелив и упорит, колкото Майкъл Wink

# 488
Аз не мисля че Майкъл е лудо влюбен в Анджела по скоро и той има интерес там..че кой човек ще се оставя толкова да го тъпчат при все че там нали уж мъжете командват смятайте колко свежда глава..

# 489
  • Sunshine state
Азан си е абсолютен използвач на отчаяни жени, търсещи любов в близкия изток по сайтовете, защото паралелно с Никол си е писал с още и ми е пределно ясно, че са му пращали пари. Никол просто му се върза прекалено, защото й е толкова акълът, а и на външен вид не го докарва. Той като не я харесва, да й беше казал, че няма да се получат нещата още в началото. И двамата са един дол дренки.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 18:34 от Pupitka

# 490
Анджела и ДжоДжо на СПА (без филтър):

Ани и Бренда:

Колини (по професия е фотограф):

Екстеншъните на Дарси и Стейси (уж харчат много пари за тези неща, а изглеждат като от китайския магазин):

# 491
Тази вечер нов епизод ли дават в 22:00ч?

# 492
  • In transit
Не ги ли дават само в събота от 21?
Малее Анжела изглежда потресаващо...на мен ми прилича на 70 годишна бабичка.

# 493
Напоследък развалих графика с гледането и пропускам.

# 494
  • Sofia
Нищо интересно не се случва,фалш и сценарии 🤨...,а преди ги чаках с нетърпение

Акини

Анджела

Хана и Кас/на Кени/

Кори и Евелин

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 19:32 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт