Любители на кучета - 119

• 31 869
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Тара, още фърфалак на два месеца, току-що докарана в София, среща котарака на родителите, който разбира се си пази територията. Целият вид на кученцето излъчваше една мисъл: "Още съм малка, не съм имала ден-два да си възпитам стопаните, но след само седмица ще се погрижа за фитнеса ти, тлъст и нагъл натрапнико!"
И оттогава първата и работа като отидем на гости при нашите е да намери котарака и да го покатери на някое дърво. После спира да го забелязва за деня"

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 17:08 от Ezhko

# 346
  • Sofia
Ох, Ежко, представих си го! 😂❤❤😂

Днес да ви се похваля с първата ни сериозна планинско-язовирна разходка след премеждията ми с коляното.
Близо 10км из Вискяр планина

# 347

Бела днес си нарани крачето.
Миличката...много я е заболяло.Дано всичко е наред.   Кати, чаровно дребосъче си имате!Добре дошла!  А Саске , той е повелителят на меките постелки!Не случайно си го наричаме Принц!

# 348
  • Пловдив

и аз искам пицаа!

# 349
Втората снимка на Tari, e като картичка красива!
Бързо да се оправя Бела! Чакаме добри новини за нея!
И да се оплача от моето меченце. След като го похвалих, че не ми закача цветята, днес го оставих за 15 мин сам на терасата. И е отскубнал и прегризал една от деветте ми поникнали от семенца палмички. Най-голямата, второ листенце беше покарало. Сварих го да я дъвче доволно и естествено веднага разбра, че е оплескал нещата. Изражението му беше безценно 😂

# 350
  • София
Здравейте, не съм се включвала отдавна, защото бяхме малко на почивка. Междувременно Арес навърши година, празнувахме го с малко закъснение. Да ми е жив и здрав и все така сладък и послушен.

# 351
Честита годинка на Арес !
Страхотна торта Cake

# 352
Честит да е Арес! Голям и послушен да расте! 🥳🎂

# 353
  • София
Честит рожден ден на Арес! Heart Eyes
Да е здрав, палав и игрив!

# 354
  • София

Честит рожден на Арес!
Ей, как ги правите да са чак и послушни... Браво!

# 355
  • под тепетата
Здрав да е и с още много почивки, послушкото Арес!
Марги, как е Бела?

# 356
  • Sofia
Здрав и послушен Арес!

Бела цяла нощ си спа,не е ставала. Сега я разведох около блока,ходи на 3 крака,но от време на време пуска и 4тия. Ветеринарите са от 9ч и ще я водя да я видят,че ми е притеснено.
Не забелязвам да е подуто/отекло,надявам се да е само натъртено/изкълчено. Свалям я по стълбите,диваните да не я боли.
Ще пиша по късно как е

# 357
  • sofia
Честит Рожден Ден, Арес! Да е много здравичък, весел и игрив!❤
Стискаме палци и лапи на Белята!

# 358
Арес като детенце- човече, пред тортата...Хвърчи времето и този сладур , вече на годинка!Да е живи здрав и много щастливи дни, заедно!

# 359
  • София
ЧРД на Арес- здрав да е! Още пътешествия с човеците му, още торти (айде, да не е всеки ден, през ден да е) и още весели снимки за лелите и чичовците му във форума Heart  
Бела ще се оправи бързо, ще видите, аз съм решила Wink

Общи условия

Активация на акаунт