Коктейли с лед и морски миражи- НЕМСКА тема 219

• 19 795
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
  • Берлин
Сбъдна ми се желанието и прогнозата, франсетата си заминаха. Няма да злорадствам,че да не урочасам работата със следващите по трасето.
Ама днес съм в будна кома-едва виждам лаптопа. За пръв път от 100 години се успах. Хубаво нещо е хоум офисът в такива случаи. Имам две важни срещи по обяд- дотагава трябва да се задържа будна и що-годе с някаква мисловна дейност.
Болните да оздравяват бързооооо

# 586
Ася последна пералня днес и готово.
Аз гледам там да измия всичко за да не цапа в колата. Но лодки , пране на кърпи и пр. аз така и ненавикнах на декатлонските @кърпи@ , които не заемат място, перат се лесно и съхнат веднага. Много удобно това, но иначе не са ми приятни и ползваме нормални кърпи и за плажа. Това много увеличава прането.
Сутринта след физиофитнеса и гимнастиката минах и за стелките . Много интересно нещо ми каза, че не трябва да се сменят обувки заради стелки. Те трябвало да паснат. Като ги взимам щял да ми покаже. Но този път са ми изписали някакви по-специални и ще трае до другия петък. И ми взеха 95 евро доплащане.

Много кофти е да те заболява крака като походиш повече. Разбирам го детето и му стискам палци да се оправи , че живота е напред и не са му нужни пречки Yum

# 587
  • Am Dorf (BB)
Имам въпрос към тези, които скоро са летяли от Бг и са представяли антигенен тест - в документа с резултатите само дата ли пишеше при вас или и час? Майка ми се е тествала днес в 12ч, а се приземява по план в 10:35ч в четвъртък. Замислих се, че 48ч изтичат в 11ч немско време и ако полетът закъснее, резултатите няма да важат ?! В документа с резултата пише само дата при нея, но има и баркод, часът да не би да е съхранен там? Как ще засекат иначе 48ч...
Побърках се с тея тестове вече 🙈

# 588
  • München, Deutschland
Таня, на всички тестове пише само дата, никой не следи дали са точно 48ч, гледат датата да е преди най-много 2 дни.

Не съм правила лично такъв тест, но много проучвах и аз по същия този въпрос.

# 589
В  QR кода е информацията с точния час.

# 590
  • Берлин
Безкрайно щастлива съм. Мечтата ми "фараоните" да бъдат обезглавени безапелационно, независимо под какъв флаг играят, се сбъдна. От умни залагания на мачове съм почти 10000€ напред. Ще добавя и от мен още и ще ги даря.
Сега е моментът да кажа и две думи за треньора на отбора в черно - от всичките му колеги, които гледах край страничната линия, този ми е най-нечистоплътен. Нека сега си ходи вкъщи да си душка пръстчетата. Бляк отвсякъде.
И друг път ме слушайте, когато става дума за футбол, бива си ме 😜

# 591
Мен ми е тъжно, че паднахме. А Льов ми е любимец.

# 592
Мюлер, Хумелс, Нойер са страхотни играчи, които няма да играят на друго голямо първенство . За тях ми е мъчно.  Но отбора игра мудно според мен и без интерес и без мотивация и загуби.

tan_nia според мен всичко ще е наред. Не виждам някой да изпада в детайли. Но конкртно по въпроса съм виждала тестове с дата и час .

# 593
Продължавам да харесвам много френския и германския отбор и тъжа за тях. Льов трябваше да си ходи преди три години.

Папурче, ако вероятността да познаеш беше голяма, щеше да спечелиш пари за някой кухен. Късмет имаше просто.

# 594
  • Germany
Аз се радвам за Англия, защото винаги са ми били любим отбор, въпреки че все до никъде не стигат на световно и европейско. Обаче и ми е малко гадно за германците, но наистина ги нямаше, та те едва се класираха за тази фаза. А треньора им 🤣 и си ги облизва пръсчетата

# 595
  • Am Dorf (BB)
Благодаря на тези, които споделиха опит.

От днес наредбите са актуализирани, пцр важи 48ч, за влизане в бг - тест се прави на деца над 6год (до вчера - от 5год).

# 596
  • Берлин
Софт, за нечистоплътния съм 100% съгласна с теб.
За печеленето - доста добра сума направих и на световното. Интересното е, че имам над 85% успеваемост при футболни залози, но по-малко от 5% при тото, лотарии или залози на други спортове. Може би зящото футболът ми е в кръвта, не знам. Винаги дарявам печалбите, не съм забогатяля от хазартни дейности.
...
Някъде наблизо се вихри буря, чувам гръмотевици. Спря ни телевизията и интернет няма, булсаткомът също зачезна. Та поледният мач от този цикъл може и да го пропусна, както изглежда

# 597
И аз се радвам в крайна сметка за Англия.
Не схващам защо оставиха Льов за европейското, а не го махнаха още след световното. То няма нападатели в този отбор, само защитници и халфове. Щото са германци, затова. Докато отлежи идеята, пък докато решат... две първенства.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 21:46 от Анонимен

# 598
При толкова много защитници цели 2 гола без продължения ... да се чуди човек .
Не разбирам защо нямаха мотивация. Никакво настроение, никакъв интерес към топката в полето пред противниковата врата. От сердата някой рита напред и ... някой англичанин просто я изчиства. Защото скача, когато немците не скачат.
Както и да е . Нещо не им се играеше. Не като да не могат.

# 599
  • Берлин
Софт, немска експедитивност 😂
Заваля...порой с дъга май не съм виждала

Общи условия

Активация на акаунт