Пазаруване от НМ, тема 52

• 43 786
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Аз им писах снощи за неработещия код, ще видим какво ще отговорят. Чакаме бебе и ме сърбят ръцете за поръчки Joy

# 106
Аз имам код на мейла но за 15 %. Пробвах -хваща на повече от 1 артикул но Ненамалени цени  Sad

# 107
  • Пловдив
Аз имам на трите ми профила код за 25%, но на никой от тях не хваща. Звънях на съпорта, дори и той не можа да приложи кода. Каза, че са имали и други сигнали за проблема и че ще предадат на техническия екип, но може да отнеме няколко дни за отстраняването... Предложи ми код за 15% на цялата сметка, но реших да си чакам. Но ако не сработи кодът за ден - два, да звънна пак.

# 108
И аз също им писах 😄

# 109
Да, пускаме код за 25%, ама чакайте два-три дни да изкупят всичко тези, които и на 15% са доволни и ще проработи тогава. Е, мерси!
Добре че детските неща, дето накупих, бяха доста намалени и роклята, която сигурно ще връщам... И едни бели дънки за - 15% и БД, каквито няма и няма в по-голям размер, та тези са единствените, дано са читави, и честно - нииищо не ми трябва повече!

# 110
А ,и с 15 не става,на двата мейла имам и нищо Две блузи и едни дънки от намаленията си сложих ,имам и от дрехи код и ще комбинирам.Уж.
Дънките от нм сушите ли в сушилня?

# 111
Е поне с 15 ставаше. Какво им стана?!
Всичко суша в сушилня. Имам един френдли модел, който ми е големичък и като го извадя от сушилнята, стои идеално. Нося ги два дни и хайде пак в пералнята, да си стоят стегнати. Иначе нямам проблем със сушенето с НМ-ски дрехи. Дебела жилетка не съм прала до сега и съответно не съм сушила, ама тя е доста дебела, та не знам.

# 112
Не знам какво им стана,не Фащат .На намалените ги пробвам,на редовна цена да си ги държат

# 113
С -15% става при мен, но само на редовните цени .  Не знам как така във физически магазин разрешават, а онлай защо не - няма логика. С тия кодове този път е малко като “тати ще ти купи колело, ама друг път

# 114
  • Варна
Работи си 15%, видях, че имам изпратен на единия мейл. Само на ненамалени обаче.

# 115
Код никакъв нямам, а съм харесала все ненамалени… пък… ☹

# 116
  • Бургас
Аз за първи път ще имам код за 25% от той няма да хваща... 😆

# 117
  • София
Направих втори нов профил с надеждата да ми изпратят дългуча, но отново е без резултат. Пробвах дали няма да хване без да са го изпратили, но не става. Имам код за 25%, който не хваща на нищо и 15% за ненамалени стоки. Но това, което искам да поръчам е намалено. Ще почакам още малко. Дано поне на втория нов профил дойдат 10% с безплатна доставка. Има още 2 часа от обявените 24 часа. Ако не, няма да поръчам. Sad

И да ви разсмея. След клекналите модели на НМ, на които не се вижда изобщо роклята, сега Зара са още "по-креативни" - плуващ модел с рокля.  Joy Поне да бяха сложила още една снимка на облечена рокля! Joy

# 118
И аз сега видях, че имам код за 25%; не съм го пробвала, но щом пишете, че не хваща, сигурно няма и смисъл. Мислех да си поръчам нещо малко, защото ме е яд за якето - нека сега ми пратят нещо за 5 лв с безплатна доставка...

П.п. Чудя се, щампите на тези пижами дали падат (при пране и въобще): https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0888331040.html?utm_medium … jjZ0FT1gqthq_8dNw

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 14:30 от pppqqq

# 119
  • Sofia
Минах през магазин и ползвах три кода за три артикула. Казаха, че важи и за намалени, единствено не може да се комбинира код с талон. Чак ме е яд, че за четвъртия артикул не се сетих да ползвам от е-мейлите с 15%, но има време да се поправя. Момичето поиска само да види е-мейлите.

Общи условия

Активация на акаунт