Пазаруване от НМ, тема 52

• 43 973
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
Еднакви са на всички,плъзнете надолу

Точно така. Уточнението е ПОД съобщението.

Ей, не вярвате Joy

# 196
Ами те така са го написали ...,можеше да е около кода,а не на майната си .
Не ви е срам,НМ!

# 197
Да, сега го видях, по-надолу.
А защо не е в самия текст?
Аз за пръв път получавам, четох само основната част.
Значи и от тук ни отрязаха.
Жалко.

# 198
Аз да си призная им звъннах,щото се натоварих.И им казах,да бъдат по-конкретни ако е удобно някак си .

# 199
И те ко казаха? Добре, обещаваме. 😆
Чак ме е яд на мен си понякога! Като видя код и какво? Продали ми поредната боклучка с 2 лева по евтино. А тя не ми трябва, по дяволите! Имам дрехи и обуща да облека целия блок и пак кодове, модове, зор голям. Хем на тяхното дребно мошеничество ме е яд, хем на мен си!

# 200
Намалиха талоните за торбите на 10%, сега кодовете направиха само за редовни цени, ми то нищо не остана.
Не, че имам нужда, и ние сме заринати, но нищо атрактивно вече няма.

# 201
Аз щях да си поръчам ненамалената пижама, ако хващаше поне единия от кодовете... Но не ми трябва спешно, затова не мисля да им звъня, като не става - не става.

# 202
  • Бургас
Аз само за бебето пазарувам вече, че там постоянно трябват дрехи. И бебешките поне държат още някакво качество.
За себе си не помня от кога не съм поръчавала нищо. Стават все по-големи парцали на все по-високи цени...

# 203
Дънки само от там си взимам,понеже знам кой номер ми пасва .Блузки ,само ако ме грабне цвета  или щампата.Но с тия кодове ме изнервиха .
Ко казаха ли-госпожо,то винаги го е пишело така Викам -момче,нямам един ден отпуска да чета с лупата,да знаеш само.И му затворих,поне си го изкарах 🤣

# 204
Браво, Бобчи, само така! Hug
Ако винаги го е пишело, значи лъжат.
Досега бяха за всички стоки.
Аз почти нямам на редовни цени нещо, дори и с код.

# 205
teta75, благодаря за инфото за боксерките. Ще чакам да пишеш за см.горе в ластика на размер 134/140.
За следвашия размер 142 някой дали може да пише колко см. е горе ластика в талията? Колебая се между тези два размера за младеж с талия 58 - 60 см.

# 206
За кода HM074 знам, че още не работи за 25%. Има ли в момента някакъв работещ дори за 15%, че така си харесах една риза, а ми трябва и не мога да ги чакам?

# 207
За 15 работи,ако е пратен на мейла с който си регистриран в профила.
А,то и аз си грабнах едни дънки с кода и с талонче от дрехи,но имах проблем с плащането.Може би защото заявих код за онлайн покупки в банката и вече само с него мога да плащам.Но кода все забравям да го взема и ги поръчах до вкъщи ,а не обичам така .

# 208
Какво, какво? Нищо не разбрах.
Какъв код за онлайн покупки?

# 209
3D парола с пин код

Общи условия

Активация на акаунт