Пазаруване от НМ, тема 52

• 43 979
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Аз пера всичко, на което пише да не се пере. Понякога даже го минавам и през сушилня. Просто не понасям миризмата на химическо 😊

# 226
  • Варна
Всички сака и палта от хм си ги пера на по-щадяща програма и нискооборотна центрофуга, нищо им няма.

# 227
Момичета, благодаря ви, златни сте! 🌼🌼🌼  Притесняваше ме да не започне да опъва след пране с този хастар, става грозна гледка. Пък и подплънките да не се разместят.

# 228
Всички сака и палта от хм си ги пера на по-щадяща програма и нискооборотна центрофуга, нищо им няма.

И аз така.
Химическо чистене не признавам за хигиена.

# 229
Подсетихте ме за една случка. Служителка в ателие за химическо чистене ми каза веднъж, че тайно от клиентите пускат някои дрехи в пералнята, защото химикалите им не могат да се справят с почистването. Явно не са имали гаф, иначе ги чака грандиозен скандал.

# 230
Ха, аз пък никога нищо не съм давала на химическо чистене, явно въпрос на вид дрехи. Майка ми рядко, но все пак даваше кожуси, палта....това, когато бях дете.
Дописвам се :
Моя колежка на 64 г.има панталони от седемдесетте и осемдесетте години на миналия век и още си ги носи, защото ги почиства в химическото и оттам те са съхранени. Конците, с които са ушити, отдавна са избелели, но панталоните са запазени. И са разкроени или с прави широки крачоли, с ръб.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 23:51 от *Камея

# 231
Ходих до физически магазин и отнесох тези
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0935865001.html

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0941221001.html

Чехлите бяха на редовна цена в магазина, но ползвах кода за 25% от мейла. После слязох на долния етаж и взех късите панталони и за тях ползвах 25% от същия мейл. 😅 Не знам как го измислиха това с показването на мейла на каса и правото на един артикул. Даже се сетих, че ако препратя мейла от ХМ на някой, който не е получил, той също може да го покаже на касата.

# 232
Калинче,и аз пробвах тия чехли,но ми бяха тесни ,а и май умалени ми се сториха.Но са много сладурски и така ме запалиха,че изръшках града за този тип и си купих де Grinning

# 233
  • Бургас
Сега, като ги видях тез чехли, се сетих че и аз имам подобни, розови от Амазон, купени още зимата. Направо бях забравила за тях. 🤦‍♀️
Ще ги изровя утре. 😃

# 234
Калинче,и аз пробвах тия чехли,но ми бяха тесни ,а и май умалени ми се сториха.Но са много сладурски и така ме запалиха,че изръшках града за този тип и си купих де Grinning
Умалени са, взех 38, уж съм между 36 и 37. Но не са тесни, на мен пак са ми леко широки и на най-вътрешната дупка. 37 ми бяха добре на широчина, но къси. Не исках бели, приличат ми на чехлите на баба ми в бяло, а и като цяло са ми нелицеприятни и ми бабеят, но са толкова мекички, че преглътнах естетиката в името на удобството. Пробвах в Дайхман един подобен модел в черно, доста симпатичен, но имаха трета нерегулируема каишка и ми стърчеше много грозно. Имаше и модел като тези от HM, но в пудра, розово, синьо, ама от 39 нагоре номерация, а бяха за без пари направо. Ще се изям от яд с тези мои идиотски крака.

# 235
За 25 процента кой е кодът?

# 236
HM074. За определени профили е само. И за ненамалени.

# 237
Днес върнах една торба,срещнах свекъра ,той е фен на рециклажа,ооо казвай вика да носим дрехи .
Купих си тениската дето явно няма скоро да я намалят,светлобежова Ролинг Стоунс със символа.Показахх си кода от мейла на скрийншот става.
Бижутата супер окрадени,дърпали и скубали ,взех си три обечки за един лев,толкоз бяха останали в кимплекта.

# 238
  • София
HM074. За определени профили е само. И за ненамалени.
Имам го на 4 профила и на нито един не работи. Пробвах и на намалени, и на редовни цени. Надявах се да оправят проблема, но явно не им пука. По този случай се отказах и от раницата, заради която правих нови профили и не ми пратиха дългуча. Не че им дреме, че съм се разсърдила ... Joy

# 239
Да ви покажа едни сандали, много са красиви, но за 38 размер, мацката си е взела 39 и са и точни
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт