Пазаруване от НМ, тема 52

• 44 084
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Е, как да няма нужда да се перат. Крачолите обират праха от улиците, сядаш с тях къде ли не - било градски транспорт, било други обществени места. Ако отидеш на тоалетна извън вкъщи, има вероятност и с някакви пръски да бъдат замърсени. А бе не ми се описват всякакви варианти, но ми е направо гадно да си помислям, че може човек да не се пере, а само да се проветрява. Да не говорим, че много хора прането го правят така, все едно са се проветрили, а не изпрали. 😃

# 496
На мен специално това с декоративните лепенки ми беше любопитно с цел разкрасяване, а не поправяне. В Лидл имаше преди време апликации, взела съм едни, но още не съм решила точно на какво да ги сложа и май идват малко едри за декорация на дънкови панталони, например. Преди време бях харесала някакви дънки с бродерия, но нямаше мой размер, това ми е алтернатива.

# 497
Скрит текст:
Аз не ходя по такива тоалетни и не обикалям чак толкова много улиците. Естествено, че има някакъв прах, но и в дома ми не е стерилно. Това ми изглежда малко като при Шелдън от Теория за Големия взрив, който си има специални панталони за градски транспорт.

# 498
Банерът е сменен с до 70%, ама аз не виждам някаква промяна. Или поне при бебешкото.

# 499
Дънките няма нужда да се перат често, ако нямат сериозно замърсяване (петна и подобни). И другаде съм чела, че само се проветряват.

Кажи, че се шегуваш. Какво значение има дънки си са, панталон ли, блуза ли? Носиш и переш. Потиш се в крайна сметка, сядаш напред - назад, допираш се къде ли не, поемат цигарен дим, от храна като си в заведение. Ами те и чорапите и гащите ми не са мръсни, дай и тях да ги минавам с проветрение.

# 500
То прахът е само видимата част от замърсяването. То телесни течности, пот и т.н. /в темата за перилните препарати има много хубава картинка на 1 стр.илюстрираща всички замърсявания-там се вижда че видимите замърсявания са само част от всички лекета/...то като ми се изпоти целият з@дник лятото, мерси съм с проветрени дънки да ходя.

# 501
Нямам намерение да влизам в този спор, нито пък ще сравнявам дънки с панталон от тънък плат или гащи. Перете се и по 5 пъти на ден, ако ви харесва Simple Smile
Аз не пуша, не общувам с хора, които пушат (не нарочно, просто нямам такива познати), не ходя често по заведения и обществени столове и не обикалям мръсни улици Wink

# 502
Само тялото ти произвежда 50 грама мръсотия на всеки 24 чАса, ще кажа аз и спирам.

Скрит текст:

# 503
Трябва ми един панталон, но е на редовна цена. Weary Какво мога да направя?
Нова регистрация -10% и ако имаш дрехи за връщане -ваучер от там- още -10%. Могат да се ползват заедно. Това са наличните в момента опции. Ако имах ваучер от дрехи - щях да ти пратя код, но скоро не съм връщала дрехи.
Къде мога да намеря повече информация за дрехи, които можем да върнем?

# 504
На сайта.
Пълниш торба от била, Кауфланд със стари дрехи, чаршафи и я носиш. До две торби на ден на един човек може.

# 505
Аз си получих панталона и благодаря на съфорумката Heart Eyes

# 506
Проветряване изобщо не мога да си представя като метод за почистване. Единствено и частично, за кожени палта/якета. За нищо друго.
В летните горещини пък дори аз се потя и е немислимо да не пера която и да е дреха
Плюс описаните по-напред други причини.
Където и да сядаш, на обществени места, все някой друг е сядаш преди това, или си е слагал чантата, която може да е била на пода в тоалетната, преди това.
Абе гнусно е, поне за мен

# 507
Можело е да спестиш доставката.

# 508
Картите с отстъпка от върнати дрехи по колко време са валидни?

Иначе на какви градуси перете най-често? Абсолютно съм на мнение, че дрехите трябва да се перат, а не проветряват. Все пак дънки, панталони, те имат контакт с половите органи и е нормално да има следи и от тях...

# 509
  • Бургас
По-добре да спрем темата с прането, че голяма мизерия взе да става.

Талоните бяха до януари 2022.

Общи условия

Активация на акаунт