Пазаруване от НМ, тема 52

• 43 960
  • 755
  •   2
Отговори
# 165
За кода от -25%. Сега коментираме -15. Струва ми се.
Потребителите с -25% даже казаха, че им предложили -15% за цялата сметка, значи този другия код явно с телефонно обаждане да въведат. Та който чел…чел…

# 166
Не, аз имам един от 25 и един от 15 - и с двата не става нищо (пробвам от различни профили).

# 167
Пя от вчера пише, че не и хваща 15.
Чели сме.

# 168
Не е казала, че е пробвала да ѝ го въвежда съпорта и че не е станало. Назад имаше мнение на дама с -25% на която с обаждане са ѝ предложили -15%. Опитах да помогна, но… вие си знаете…

# 169
Хайде, не се карайте.
Дано ги оправят и да са за всички стоки.

# 170
  • Варна
Ходих до магазин да гледам слиповете. За мен са ок... 134-140 ми се струват съвсем добре за моя, следващите ще са големи. Той е доста слаб, де. Та може и да са умалени принципно, но на нас са ни добре, поне на око. Обаче нямаше принта, който искам, та ще поръчам онлайн.

# 171
При мен на ненамалени артикули (детски пижами) хваща и двата кода.

# 172
Ретроградният Меркурий бе доскоро, вредеше - в темата в разбирането на вложения смисъл, и в сайта с тези кодове - ще кажеш, че им е за първи път да пускат такива, ама ей , на - пречки и проблеми.
Оттук нататък ще помоля моите постове да се приемат по-леко и да не се търси вложен драматизъм, защото няма такъв. Навик е да се шегувам Simple Smile не че всичко е цветя и рози около мен, бодлите са на налице, но драмата изисква енергия за филмиране, аз нямам такава.
Имам кодиве за 25 пр., не хващат - както при повечето от вас, накрая ще ида до мола, все за нещо ще оползотворя кодовете.
Някой замервал ли е, тествал ли е hm-ските очила дали наистина защитават. В нашия град е имало кампания за безпл.замерване на защитата на слънч.очила, аз съм пропуснала това, но ми стана любопитно.

# 173
  • Sofia
На каса в магазин само за един артикул ли важи мейла с код?

# 174
Някой замервал ли е, тествал ли е hm-ските очила дали наистина защитават. В нашия град е имало кампания за безпл.замерване на защитата на слънч.очила, аз съм пропуснала това, но ми стана любопитно.
Не съм, но носих техни (и още ги нося) и гледат добре. Ако не стават за нищо, очите ми ще са зле, аз съм с лещи и без слънчеви очила не мога изобщо даже малко да светне слънцето, а какво остава за лятото. И си ги харесвам доста. Само че покритието по дръжките на рамките стана на шупли, вероятно от изпотяването където се опират в косата. Предполагам, че ще се и обели в един момент, ама за 17лв толкова.

# 175
И мие сме доволни, 4 имаме и наистина "се гледа добре", нямат обелване и амортизационни белези Simple Smile Simple Smile Simple Smile  но пък и ние не сме от придирчивите, някои си купуват само маркови заради защитата, та си викам -да не пропускам нещо и аз. Дъщеря ми е с лещи и все излиза навън без слънчевите... Сега ще я насмета... Simple Smile

# 176
Аз също имам 5-6 чифта  НМ очила, много добре гледам с тях, не им знам защитата, но съм доволна.

# 177
Сега ми хрумна, че може да ги "поправя" тия дръжки като онези рингове за великденски яйца, които се потапят с яйцето във вряла вода и фолиото се стяга по яйцето. Та смятам да потопя шуплестите дръжки на очилата във вряла вода. Или ще ги оправя, или ще ги съсипя. Ще пиша като сътворя нещото.

# 178
На мен на други очила са ми ставали така дръжките.
На тези нямам такива поражения.
Едните цяло лято ги носих, сега пак си ги нося.

# 179
Не стана това с вpялата вода. Ето как се е надигнало покритието, така си и остана
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт