Пазаруване от НМ, тема 52

• 44 074
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
А защо е неуспешна поръчката? Сайтът ли се сгняса нещо?
Да. Вместо да каже "Благодаря за поръчката", изплю "гледай си работата, недостъпен.."

# 481
Въх колко съм руса ,защо не се сетих 🤦🤦🤦🤦🤦🤦

Руса си, Бобчи, и не четеш. Sunglasses
100 пъти съм писала, че втора година, откакто въведоха такса за пренасочване, адресирам до офис, но си го пиша в полето за домашен адрес.
Плащане в офиса също е прието, кеш, с карта, както искаш.
Стискаме палци за наште Heart
Аз ще съм на работа, ще следя онлайн.

# 482
Аз само да кажа, че ХМ нямат такса при пренасочване. Миналата седмица имах поръчка и не бях на адреса. Попита ме в кой офис ми е удобно и нищо не платих, като ходих да си я взема.

# 483
Да, нямат.
Но някои куриери или не знаят, или нарочно, искат.
Поне в темата е споделяно.
На мен не са ми искали, дори куриерът ме посъветва да адресирам до офис, защото така ми е по-удобно, работя на смени.

# 484
Само ще ви кажа, че и аз така писах адрес на Еконт като домашен адрес и куриерът ми каза да не се правя на тарикатка с две думи. 😅😅😅😅

# 485
Темата леко се отнесе на вълна Еконт, но на мен пък се е случвало куриер да ми звъни и да предлага да взема пратката в офис (без такса, разбира се) - явно са пренатоварени били.
И да не е съвсем извън НМ - ето какво днес ми пишат:

Обаче връзката от мейл пренасочваше само към някакви ролки за мъх, това с ремонтните лепенки явно ще е новост, която още липсва на сайта, що я пускат като реклама изобщо тогава

# 486
  • Бургас
А, те в техните съвети препоръчват и да не се перат "леко замърсените" дрехи, а просто да се проветряват Grinning

# 487
Само че днес ми пратиха мейл не със съвети, ами уж връзка към продукти, но никакви апликации няма- те не са задължителни за поправка, могат да бъдат и декоративни, надявах се да има нещо интересно- ама кьорфишек се оказа, или поне засега.

# 488
Трябва ми един панталон, но е на редовна цена. Weary Какво мога да направя?

# 489
Трябва ми един панталон, но е на редовна цена. Weary Какво мога да направя?
Нова регистрация -10% и ако имаш дрехи за връщане -ваучер от там- още -10%. Могат да се ползват заедно. Това са наличните в момента опции. Ако имах ваучер от дрехи - щях да ти пратя код, но скоро не съм връщала дрехи.

# 490
Благодаря, Феникс. Flowers Hibiscus 20% ще е добре.

# 491
Няма да е точно 20, защото втория код хваща върху вече намалената цена, ама това е оптималното в случая.

# 492
Ще помоля, когато някой ви отстъпи код за онлайн поръчка, играе си да сменя данни на получател в профила си, за да ви поръча желания продукт с отстъпка, пишете две думи, че сте си получили пратката поне.

# 493
Аз получих тази рокля

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0950160002.html

с код от съфорумна (*Камея, благодаря още веднъж).
От номерацията на HM, когато е с букви взимам М, иначе 42-44, но в случая нямаше М, а моделката беше с М, та реших да поръчам Л. Абе, широчка ми е, но кат вържа колана бива. Лен с вискоза - мекичка рокля, за лятото идеална.

# 494
Дънките няма нужда да се перат често, ако нямат сериозно замърсяване (петна и подобни). И другаде съм чела, че само се проветряват.
И аз ги видях тези кръпки в имейла, помислих си, че ще излезе мода да се закърпват скъсаните дънки...

Общи условия

Активация на акаунт