Отговори
# 105
На тази не виждам да пише с какво е пълна.
Не помня размер ще я измеря утре.

# 106
Здравейте,

На мен ми дадоха да ползвам тази възглавнца на Lorelli. Слагам я между краката за облекчаване болката на тазобедрените стави.

# 107
  • Варна
Аз май ще си взема от пепко за 30 лв. Пълна е с някакви ситни топченца. Вчера я гледах и вечерта като си легнах съжалих, че не съм я взела хахаха

# 108
Момичета изпитвали ли сте менструални болки? Аз съм в почти 20та седмица, вчера имах малко от време на време, но днес от сутринта съм така, плюс кръста ме боли...

# 109
Менструални не, но много силни болки в кръста -  да. Вече и леженето не ме усвоява. Не мога дори да заспя нощем. Май ще спорам скоро работа, защото нещата стават още по-зле от стоенето пред компютъра.

# 110
аз единственното знам че леки болки като менструални могат да се появяват ло средата на бременноста горе долу когато се пада всеки месец да имаш цикл . Но силни болки нее ок да имаш .

# 111
За силните болки в корема бих се консултирала с АГ (както и за всякакви притеснения, разбира се). Аз с първата бременност имах зверски в кръста, направих дискова херния даже, физиотерапевтът, който ме намества (наложи се два пъти) каза веднага да спирам работа щом стоя седнала пред компютър цял ден. Ама беше нечовешка болка, ревях направо

# 112
Aми в никакъв случай не са силни... Може и от стоенето пред компютър да е знам ли.... Уж гледам да се раздвижвам... Аз вече звъннах на АГ, каза да пия Диаспорал Директ и ако не минат и се притеснявам ще мина при нея...

# 113
  • Am Dorf (BB)
Момичета изпитвали ли сте менструални болки? Аз съм в почти 20та седмица, вчера имах малко от време на време, но днес от сутринта съм така, плюс кръста ме боли...
Болките, наподобяващи менструални, се причиняват от разширяването на матката. За по-късно - родилните болки са също подобни, но в доста различна степен.
Аз също съм в 20г.с., изморявам се по-бързо, кръста ме боли и гърба. Вчера бях на преглед, всичко е ок, аз съм със задна, много ниско разположена плацента. Всякакви натоварвания са ми забранени, коремът ми е огромен, но с втора бременност е нормално, килограмите ми се движат като първата бременност - наддала съм вече 8кг 🙈, миналия път на финала бях +20кг, предродилните кг възстанових с кърмене и разходки за 8мес.
Майка ми идва другата седмица за 10 дни, не сме се виждали заради Корона от края на 2019та и не мога да си намеря място 🤗 Да видим малкият как ще я приеме (въпреки че редовно се виждаме през Вайбър) и дали ще благоволи да си говори с нея на бг.

# 114
И аз имам (и преди съм имала) сериозни болна в кръста и гърба, но не и менструални. На мен това ми звучи по-скоро като контракции, които обаче явно са по-болезнени. Според мен бърз разговор с АГ-то няма да е излишен.

# 115

Аз имам леки болки тип менструални от време на време. Започнаха в 14-та седмица, сега съм в 22-ра и все още ми се появяват от време на време.
100 пъти ходих на извънредни прегледи заради тях, но всичко изглежда ок. Всеки път за всеки случай проверяват и урина, защото ми казаха че при такава инфекция може да има подобни болки, другото което трябва да се отхвърли е запек, защото това също може да е причина за подобни болки. В моя случай предполагат, че е от разтягането на матката и че просто самата матка е по-чувствителна. Друга причина не могат да открият. Аз обаче основно гледам да си почивам за всеки случай, че всеки път като усетя лека болка и почвам да се филмирам.

# 116
Благодаря ви.. Вече се консултирах с АГ... Иначе ще видим как ще се чувствам и утре, болките в никакъв случай не са силни, просто всяко неразположение ме тревожи... Последните ми изследвания на урина са от 14 юни и са си ок... Проблеми като запек нямам и не съм имала дори и в началото... Сега проверих календара и реално съвпада наистина с времето, в което би трябвало да съм в цикъл... Предполагам, че са нормални неща, но ако усетя нещо по притеснително заминавам на преглед....

# 117
При мен даже сега като каза аз нали и аз вчера се оплаквах , и то точно си е горе долу като цикъла . Що не се сетих сама вчера не знам , но общо взето ми го казаха това в Турция лекарите и то наистина така си и вървя всеки месец +- няколко дни около цикл ми е леко дискомфортно .

# 118
Мили момичета,
Тази събота и неделя Държавна агенция "Безопасност на движението по пътищата" и Деца на борда ви канят на безплатни обучения „Как да возим бебето си в колата!“ Sign Children Crossing

Обученията са специално насочени към бременни и родители на новородени и ще засегнат важни въпроси като:
    -   защо е важно децата да са винаги в столче и със закопчани колани;
    -   как да изберете правилното столче за детето си;
    -   как да сте сигурни, че сте монтирали и ползвате правилно столчето за кола;
    -   кога е време да преминете към следващо столче и др.
В събота, 26 юни, от 10:30 ч. – онлайн на живо във Фейсбук страницата на Деца на борда, където ще можете да зададете всички въпроси, които имате по темата. Не се изисква регистрация.

В неделя, 27 юни, от 10:30 ч. – присъствено в градината на SOHO в София, на което можете да дойдете с кошницата на бебето си, за да получите съвети за правилен монтаж на столчето и допълнителна безопасност за детето Ви. Участието в това обучение изисква предварителна регистрация, тъй като местата са ограничени

* Обученията са част от събитията, посветени на Националния ден за безопасност на движението по пътищата – 29 юни.

# 119
Здравейте момичета,бихте ли ми казали вие дали имате  маточни крампи и как се справяте с тях.Аз може би ги имам почти всяка сутрин от 12 гест.седм.казала съм на гинеколога си,изписал ми е магнезии,но облекчение нямам.

Общи условия

Активация на акаунт