Добрич- ние го красим и често срещички гласим(15)

• 15 548
  • 291
  •   2
Отговори
# 90
Хайде и аз да пишем МАЛКИЯТ ПАК Е БОЛЕН. Това е положението, този път изкарахме цяла седмица на детска градина. В петък като го взех, само като видях как му светят очичките и ми светна червената лампа. Прибирам се, меря Т- 37.8. Лекарката каза вирус. И нито нос протича, нито се отпушва, дига едни никакви температури 37.8, но не винаги, един ден вечер, друг преди обяд. Вчера реши да ни разнообрази със 38.8 и днес ще го водя пак на лекар, има и огромна афта и не иска да яде. Пък той моя един дебел, дебел на 3г и 3м почти 13 кг. Изобщо, какво да ми се пише? За тортите в детските градини съм чувала, че от сладкарските цехове дават някакви сертификати , с каквито е позволено да я занесеш в градината.

# 91
Миналата седмица и Гого вдигаше така Т и накрая се оказахме с голямо възпаление на ушите-то не бяха предположения за зъби не бяха за гърло а то какво било.А пък ние заради болките в ушите не ядохме цяла седмица караше я само на сокове и вече е 12кг и половина.Дано не е нищо сериозно и при вас.

# 92
писах и после се скапа сайта нещо....та исках да кажа колко е неприятно да са болни дечицата, че и в такова хубаво за разходки време Sad..но е рай за вирусите...
Пожелавам бързо оздравяване!!!

аз за среща вече не повдигам въпрос, щото ми светна че няма да стане така лесно Rolling Eyes...

# 93
Здравейте отново! Днес съм отново на работа! До сега нямаше интернет в службата! Ужас! Та поздрави на всички вас! И пак започвам да пиша!

# 94
  • Добрич
И на мен ми писна с тези срещи ...
Предлагам да насрочим дата, час и място и всеки, който има желание ще отдели време Simple Smile

Очаквам предложения

# 95
  • Толбухин
За срещата предлагам да е петък или събота след обяд.Докато е още хубаво времето.

# 96
Здравейте, Всички!
Не знаех за съществуването на тази тема и благодаря на checha , че ме покани   bouquet
За списъка: набор 85 съм, завършила съм СОУ "Л.Каравелов" випуск 2004; сега съм студентка в Шуменския колеж-Добрич
Така като гледам всички тук сте мами   bouquet е аз несъм и скоро няма да бъда, но въпреки това ми е страшно приятно да прекарвам свободното си време в този форум от който чета доста интересни и полезни неща. Всички в Бг. мама са много сладки и дружелюбни и по-голямата част от тях с прекрасни малки ангелчета  Hug   bouquet  , казвам по-голямата част защото има и момичета като мен които все още не са станали мами  Whistling

# 97
Някой да знае кога отваря врати новия комплекс, който строят в бившата баня до учелище Славейков  newsm78 Интересувам се, защото очаквам да ми звъннат за работа в новия супермаркет  Easy  Praynig

# 98
  • Добрич
Някой да знае кога отваря врати новия комплекс, който строят в бившата баня до учелище Славейков  newsm78 Интересувам се, защото очаквам да ми звъннат за работа в новия супермаркет  Easy  Praynig

Здравей, добре дошла!   bouquet   bouquet

Нямам информация по въпроса ти. Sad

# 99
  • Добрич
Добро утро!

Днес имаме две рожденнички: Amarena и snowmoon   bouquet   bouquet  baloni

Честит рожден ден !!!
 bdbaloni hbday bdbaloni

# 100
  • Толбухин
Честит рожден ден на Amarena и snowmoon!!!

Желая ви много здраве,щастие и много много любов. newsm51

# 101
Aislin, аз работя към тази фирма и като отвори комплекса ще се местя в ресторанта, но не мога да ти кажа точно кога ще отвори. Предполагам, че ще е началото на ноември. Чакам го с нетърпение.

Честито на Амарена и Сноумуун. Бъдете здрави и много щастливи   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 25 окт 2006, 09:25 от emev

# 102
Сърдечни благодарности за поздравите!   love001 newsm51

Малка почерпка от мен:

# 103
Честит рожден ден и на двете рожденнички!Да са здрави и много щастливи! newsm59 newsm51

# 104
Честит рожден ден на Amarena и snowmoon!!! Здраве и много любов!!!

имам забележка към заглавието на темата - срещичките се гласят само! но не се изпълняват! Добрички мами, я се вземете в ръце и направете срещата реалност - напр. за нова година си спретнете среща! И започнете да се уговаряте от сега! Та поне - една среща в началото и една в края на годината!

Общи условия

Активация на акаунт