Отговори
# 315
healthy1 Нормално или секцио беше раждането? Миналият път при мен течението беше 40 дни при нормално раждане.

Нормално. В интернет пише че между 4тия и 10тия ден било такова

# 316
Момичета, днес на прегледа се установи, че имам 1,5 см разкритие, главата на бебо е подвижна, но е още високо. Много се надявам тези дни вече да се случи нещо 😇
На тоновете този път не се засякоха контракции. Довечера планирам пак голяма разходка и стълби 😂

# 317
И аз съм в болница. Въпреки, че контролирахме кръвното, последната седмица кръвотока се е влошил към бебето. Другата седмица имам дата за секцио, не искат да го направят по- рано. Общо взето ще си изкарам едни 10 дни в болница. Днес е само ден 1 и вече ми потънаха гемиите ударно. Цял ден седя в стаята, без никакви манипулации, системи и т.н.

# 318
И аз съм в болница. Въпреки, че контролирахме кръвното, последната седмица кръвотока се е влошил към бебето. Другата седмица имам дата за секцио, не искат да го направят по- рано. Общо взето ще си изкарам едни 10 дни в болница. Днес е само ден 1 и вече ми потънаха гемиите ударно. Цял ден седя в стаята, без никакви манипулации, системи и т.н.
Знам, че ще са трудни дни, но по добре да си под наблюдение и ако се наложи по рано да го извадят. Докторите си знаят работа. И аз си мислех, че сме овладяли кръвното. Последните седмици дори беше 110 на 70. На последния преглед всичко беше ок, но когато ми изтекоха водите в 36с се оказа, че точно тези две седмици тя е изостанала и вместо да правят опити за задържане те гледаха веднага да рода. Стискам палци всичко да е наред и скоро да гушкаш здраво бебче.

# 319
Успех ти желая и да ти минават бързо дните! Важното е да се следи положението и ти и бебчето да сте добре 😇 Споделяй ни тук как си, поне малко да ти олеква 🤗😘 Скоро ще гушкаме хубави бебчета 🥰🥰🥰

# 320
Здравейте, терминът ми беше на 23ти, но се наложи спешно секцио беба я кръстихме Андреа  роди се 2300кг и 44см на 6ти няма усложнения храни се. Вас след колко дни ви изписаха?

# 321
Честито на новите мамчета! Желая много здраве на бебоците,а на вас бързо възстановяване. Чета ви и си нисля,че аз съм последна от всички вас,а вече много тежи. С планово секцио съм пък ще видим дали няма да е с характер и да тръгне по-рано. Радвам се за вас  🍀🌹💋❤

# 322
Честита да е Андреа! Simple Smile бързо възстановяване, Бандита!
И на мен много ми тежи, на 26ти ми е терминът, но бебето върви по-голямо. Събуждам се през нощта от болки, от тежестта, не от контракции, не мога да седя, да ходя... И това ще мине скоро. ❤️

# 323
Здравейте, терминът ми беше на 23ти, но се наложи спешно секцио беба я кръстихме Андреа  роди се 2300кг и 44см на 6ти няма усложнения храни се. Вас след колко дни ви изписаха?
Честито! Бъдете живи и здрави. Нека бързо да наддаде и скоро да се гушкате вкъщи. Бързо възстановяване
По принцип при нормално раждане в Бг изписват на 4 ден, а секцио на 5. При теб обаче е малко мъничка и може да я задържат. Аз я родих 2130 и свали до 2020. От неонатология ми казаха, че трябва да има 2300,за да я пуснат. След седмица я пратиха в дом да навакса грамчета та, а там искаха 2500. Та я изписаха на 16тия ден 2470гр. При вас е на ръба и дано по скоро да ви пуснат.

# 324
Как сте, момичета? Hug Вече родилите - как се справяте, свиквате ли вече? Възстановявате ли се? При нас е някаква лудница все още - всичко се върти около малкото човече. вече сме си самички двете с малката принцеса по цял ден и се справяме някак.

Към тези, които още чакат раждането и сладките си бебчета - стискам палци и чакам да се похвалите!

Исках да попитам вече родилите как са с килограмите след раждането. Аз бях качила някъде 6-7 кг. през бременността и оставих всичко в болницата, сега вече даже съм с килограм по-малко от преди да забременея и се притесних малко, че отслабвам така. Отдавам го на недоспиването, умората и притесненията - все пак ми е първо бебче. Иначе си имам доста апетит, особено след кърмене озверявам и си хапвам доста Grinning Имам ли повод за притеснение? Thinking

# 325
Днес се роди Владислав. Бог да ни закриля. 💙

# 326
Честито Muki, честито и на всички останали мами!
Все по-бавно върви темичката, явно повечето сме родили Simple Smile

Аз с планово секцио две седмици преди термин, в сряда, на 07.07. станах майка на прекрасната Ина.
Почти съм се възстановила, проблемно мине единствено ставането от леглото, иначе ходя съвсем изправена, клякам, движа се без проблеми. Бебето също е добре, голяма бузанка, хапва стабилно, спи спокойно и вече нямаме търпение да си ходим вкъщи. Simple Smile

# 327
Как сте, момичета? Hug Вече родилите - как се справяте, свиквате ли вече? Възстановявате ли се? При нас е някаква лудница все още - всичко се върти около малкото човече. вече сме си самички двете с малката принцеса по цял ден и се справяме някак.

Към тези, които още чакат раждането и сладките си бебчета - стискам палци и чакам да се похвалите!

Исках да попитам вече родилите как са с килограмите след раждането. Аз бях качила някъде 6-7 кг. през бременността и оставих всичко в болницата, сега вече даже съм с килограм по-малко от преди да забременея и се притесних малко, че отслабвам така. Отдавам го на недоспиването, умората и притесненията - все пак ми е първо бебче. Иначе си имам доста апетит, особено след кърмене озверявам и си хапвам доста Grinning Имам ли повод за притеснение? Thinking
Забременях 68-69 кг.В деня на секциото бях 71 кг.Днес се мерих и съм 62 кг.

# 328
  • Варна
Добре дошли Ина и Влади (Влади ми е любимо и баткото е Влади❤️❤️❤️❤️)
Забременях 62 (имах да свалям още 2лг от предната бременност) и влязох да раждам 79 😁😁😁 цели +17кг 😭
Оставих в болницата 5кг и днес съм 72кг,
До тук - 7кг.
Тези дни се заемам усърдно за свалянето,целта ми 60-62кг...
Вече съм махнала хляба и сладкото (почти де 😁)
И се надявам да успея,че психически ми е...Иначе се глезех много по време на бременността😁😁😁

# 329
Честити да са новите бебешоци в групата. Много здраве им желая,а на мамите кураж и бързо възстановяване! 🌹🍀❤💋

Общи условия

Активация на акаунт