Отговори
# 405
Момичета, изтекоха ми водите.. Тръгваме към болницата. Стискайте ми палци. Малко се притесних и започна едно треперене, но сега се опитвам да се успокоя.

# 406
Бенчита успех за бързо и леко раждане. Чакаме скоро хубави новини.
Ана кофти е че сте в болница, но по добре там. Това е най добре за бебчо. Бързо да се оправи и скоро да си се гушкате вкъщи.

# 407
  • София
Ох, искрено съчусвамни и съпреживявам. Терминът ми беше преди 6 дни и се мъкнем всеки ден от тогава на тонове ние. Направо имам чувството, че живея в болницата.
Обнадеждавам се от коментарите на останалите майки, че са имали някакво разкритие без никакви симптоми. Много стискам палци да се окаже така и изведнъж да се започне раждането. И макар че казаха, че повече от седмица след термин не може да се чака, аз продължавам да се надявам да ми се размине секциото. Просто като нямах толкова време никакви предпоставки, много ми се ще да станат нещата от само себе си.. Но каквото каже лекарката, разбира се. Късмет и кураж на всички все още чакащи закъсняващите си бебета. 😊

И аз да се отчета с термин 13-ти още чакам бебчо да излезе, изобщо няма и признаци да му се излиза. Толкова нямам търпение вече и всеки ден се надявам, нооо за сега нищо. Днес съм пак на преглед стискайте палци да има някакво развитие ☺

# 408
Стискаме палци Бенчита, DelUnic.. бързо и безпроблемно раждане. Hands Pray Чакаме новини. 
Анна дано и при вас се оправят бързичко нещата и да не се налага да стои в болница дълго малката душичка. Heart
Аз да ви се оплача.. малкият го мъчат страшно колики. Чакаме сега едни капки Лефакс да видим дали ще подействат, че с другите нещо не се получиха нещата. А вчера беше много крив, яде по 5-10 мин. и приключва.. не беше акал цял ден, не иска да спи самичък, спи гушнат в мен. А сутринта в 4 се наложи с термометър в дупето да стимулираме акането. Абее кофти период. Та исках да кажа, че термомеръра действа.

# 409
Честито на всички нови мами, които не съм поздравила и стискам палци на тези, които все още са в трепетно очакване Hug

Към вече родилите - как са бебчетата? Имате ли проблем със съня и заспиването им? Моята принцеска слава богу спи прилично през нощта, но през деня е някакъв ад - яде много продължително, после започва да хълца или пък пълни памперса и трябва да го сменям, после се разсънва явно и не иска да заспи и мрънка ли мрънка... и накрая огладнява пак, защото в шеги и закачки са минали 2 часа и тя така и не е заспала и хайде отново цялата тази сага. Та почти не спи през деня напоследък, а ако заспи с триста мъки и се буди от най-малкия шум, сякаш нещо се стряска, дремва по 30 мин. и после се размрънква. Има дни, в които като се събуди към 8 сутринта например и след това заспива чааак към 5-6 следобяд, а аз през това време съм изперкала вече  Grinning На какво може да се дължи това според вас?

# 410
Здравейте,честито на новите мами! Живи,здрави и спокойни бебчета 🍀

Бебчетата хълцат ли ви? Моята не иска да се оригне дори и след продължителни тупане по гръбчето 😕 На 2 пъти дори се задави при хранене и ми изкара акъла…някоя в подобна ситуация?

# 411
Мами..ето ме.. жива 😀
Много тежко.. 12 часа контракции, стигнахме 9 см разкритие без упойка, и главата като се закучи.. и няма, и няма.. та ме срязаха..накрая да си кажа честно молех се да го направят, защото вече просто нямах сили.
Та в 12.40 проплака Пламена 3250гр 50см..аз плаках с нея разбира се.
Сега плача пък от болките след секцио, та днес ще е ревлив ден.
Благодаря ви от сърце за цялата подкрепа. 💐❤

# 412
Бенчита честитоооо! Бъдете живи и здрави. Нека малката много да ви радва. Това е най гадния сценарий да минеш болките на нормалното и накрая да те срежат, но важното е да сте добре и двете. Всяка болка си заслужава. Бързо възстановяване.

# 413
Честити бебчета и бързо възстановяване на мамите! Тези, които родихте секцио колко дни имахте по- осезаеми болки. Мен ме боцка, придърпва, но е търпимо може да се каже. И как сте с лохиите?

# 414
Честито на всички мами!
Мен в деня на секциото ме боля търпимо, явно са ме друсали със системи, вторият ден също ме болеше, обаче пак търпимо, защото цял ден обикалях из стаята. Третият ден получих само две системи с не знам какво сутринта и вечерта, питаха ме дали ме боли, казах, че не, но поисках за през нощта една свещичка и общо взето с това приключиха осезаемите болки. За след изписването ми казаха, че може до три свещички профенид + до 2 парацетамол а, обаче аз сложих свещ само първата вечер у дома и то май, защото попрекалих с носенето на Беба.

# 415
Здравейте, момичета! Дойде и моя ред да се похваля, че станах мама! Heart
Днес, от самосебе си, след толкова тревоги и 3 часа и половина раждане изцяло от пукането на мехура до излизането му, се появи нашият син Георги в 2:00ч., 3040гр. и 49см. Невероятно е чувството, с таткото сме меко казано стъписани, не знаем на кой свят се намираме(най-вече аз де Grinning ) Heart Heart Heart

# 416
Ехее страхотни новини тази сутрин. Честито на новите мами! Да са ви здравички бебчетата и много да ви радват! HeartHeartHug

# 417
Честито на новите мами! Бъдете здрави и вие и бебоците 😊🍀🤗

Моя хълца дори и след като е оригнал 1-2 пъти, някой път по 1 час , послесе разсъни и стане време за следващото хранене.

Кога ядат последно вечер тези, които са на АМ изцяло? Няколко дни го будех да яде в 12, ама снощи заспах и стана направо в 3 , а последно беше ял в 21и30.

# 418
Честито на всички нови мами, които не съм поздравила и стискам палци на тези, които все още са в трепетно очакване Hug

Към вече родилите - как са бебчетата? Имате ли проблем със съня и заспиването им? Моята принцеска слава богу спи прилично през нощта, но през деня е някакъв ад - яде много продължително, после започва да хълца или пък пълни памперса и трябва да го сменям, после се разсънва явно и не иска да заспи и мрънка ли мрънка... и накрая огладнява пак, защото в шеги и закачки са минали 2 часа и тя така и не е заспала и хайде отново цялата тази сага. Та почти не спи през деня напоследък, а ако заспи с триста мъки и се буди от най-малкия шум, сякаш нещо се стряска, дремва по 30 мин. и после се размрънква. Има дни, в които като се събуди към 8 сутринта например и след това заспива чааак към 5-6 следобяд, а аз през това време съм изперкала вече  Grinning На какво може да се дължи това според вас?

Оо завиждам ти🤣🤣.. При нас е същият ад + бонус колики само, че е през ноща не съм спала от както се прибрахме 10ти ден чудя се болката от секциото ли да гледам това, че съм изморена ли. Мисля, че съм робокоп.🤣

# 419
Как се справяхте с депресираното състояние от това, че не иска да засуче в началото? Цял ден се мъчим и нищо не става, само веднъж засука като бяхме сами, сега ми помогнаха и ми дадоха АМ и вода, обясниха ми за какво става на въпрос. Малко несериозно отношение проявяват към родилките и бебетата според мен, чакам ги цял ден да го изкъпят(сутринта казаха, че ще го вземат), да дойдат да ми обяснят как да се грижа за него, но никой за нищо не дойде. Като попитам казват колежката ще ви обясни, казват уж на тази въпросна колежка и никой не идва. Седиш, чакаш, гледаш го как плаче, как спи и не иска да засуче и се чудиш къде грешиш и какво да направиш.. не знам какво да правя, искам да се приберем и ако трябва сама да си се уча, но виждам, чд тук помощ няма да получа за жалост. Cry Confused

Общи условия

Активация на акаунт