Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 19

• 53 583
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Да, и цената е важна, освен това пък човек не купува всичко за вечни времена! Няма нищо вечно. Аз изчетох доста преди да я избера, като водеща не ми е била цената, а параметрите в този ценови клас и тя си отговаря на очакванията ми.

# 121
  • до най-прекрасния мъж
За спалното бельо, зависи колко големи са чаршафите, не само кг. Ако са единични, ще се изсушат по-ефективно от големите комплекти. Поне това е моето наблюдение с моята машина. Аз слагам голяма торба, чаршаф и 2 калъфки и на памук са леко влажни. На програмата за спално бельо са сухи. А нагъването е на две, на три, колкото да не са омотани.

# 122
  • гр. София
Както казах, това за марките са легенди от миналото... Едно време не се произвеждаха навсякъде по света (основно Китай) и имаше за какво да се говори, че еди коя си марка е супер. Сега всичко е с изнесено производство. У дома имаме корейски уред Самсунг и Самсунг, правен не знам си къде. Ами има разлика. Не съм погледнала сушилнята къде е сглобена, едва ли е японска, нямаше да е на тази цена, най-малко.
Но ето какво пише за Sharp, верно че е за хладилници, но си е информация https://bg.delachieve.com/sharp-хладилници-производител-модел/

За някои марки е така - не са това, което бяха. Но има и такива, които общо взето държат някакво качество и не се произвеждат в Китай. Затова като чуя по-неизвестна марка подхождам със съмнение. А Шарп-а със сигурност не е японски!
И тъй като в момента правим основен ремонт на целия етаж, цената също ми е важна. Пък и предполагам, че едва ли ще изкара повече от 6-7-8 години.....знам ли....

# 123
Момичета, помагайте. Ще купувам първа сушилня. За сега гледам Бош, АЕГ, Миеле, но се чудя за термопомпата. Със или без? Ще я слагам на остъклена, южна тераса. От Варна съм и тук зимите са меки (уж)....

# 124
Vestel/Sharp - турски.

# 125
Отдавна нямат нищо общо Simple Smile
https://technews.bg/article-93501.html

# 126
За разлика от много други доставчици на технологии, Sharp не произвежда сама продуктовата си линия за домакински уреди/бяла техника/.В Европа има сътрудничество с Vestel
 Домакинските уреди Sharp, продавани в Европа, се произвеждат от Vestel в Турция.  Лицензионното споразумение за това е валидно до 2025 г.

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 00:29 от niljaniljo

# 127
Не споря за такива неща. Безпредметно е. Не съм представител на Sharp.

# 128
  • до най-прекрасния мъж
Аз влизам със следния въпрос - сушили ли сте плюшени играчки в сушилнята? Ще ми се наложи да изпера 10-тина играчки, но не знам дали сушилнята ще се справи със сушенето. Притеснението ми е да не останат влажни отвътре и да развият мухъл. Ако става, коя програма е подходяща? Евентуално синтетика или микс?

# 129
Аз влизам със следния въпрос - сушили ли сте плюшени играчки в сушилнята? Ще ми се наложи да изпера 10-тина играчки, но не знам дали сушилнята ще се справи със сушенето. Притеснението ми е да не останат влажни отвътре и да развият мухъл. Ако става, коя програма е подходяща? Евентуално синтетика или микс?
Аз ги суша на Памук  за гардероб , с опция за деликатно сушене

# 130
  • София
Аз сушилнята в тези жеги направо я забравих - всичко съхне за отрицателно време навън. Бих дала идея и играчките да прострете някъде навън.

# 131
Плюшени играчки суша на Микс + опция Джентъл.

# 132
  • до най-прекрасния мъж
Аз сушилнята в тези жеги направо я забравих - всичко съхне за отрицателно време навън. Бих дала идея и играчките да прострете някъде навън.
Нямам опция да ги сложа на въздух, нямаме тераса или друг вариант за простиране навън. Единствено сгъваеми сушилници вътре, но не знам дали ще изсъхнат така.
Ще опитам на Микс, дано изсъхнат.

# 133
  • София
Ще опитам на Микс, дано изсъхнат.
Или програма за време. ☝️ Доколкото имам наблюдение, при нея се изсушава на по-висока температура. Та не би трябвало да остане остатъчна влага в плюшките.

# 134
  • София
Правих си от вълнена прежда топки за сушилня - навиваш на кълбета, переш на високи градуси, за да се сплъсти и след това сушиш на високи градуси в сушилня. Не знам колко програми пусках на сушилнята, на най-високи градуси, и пак не стана - накрая доизсъхваха на простора. Нямат мухъл, но бая се озорих и накрая все пак се предадох и ги оставих да съхнат на въздух.
Мятай ги плюшените на простора, отваряй прозорца и нека ги напече слънцето - до довечера са готови. Ако няма как, момичетата вече дадоха съвети и аз съм излишна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт