Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 19

• 53 823
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Мъж с пушка, ще пробвам това, което препоръчваш. Нормално ли е прането да е леко топло, а не горещо. Дори в инструкцията за употреба пише, че е възможно да е горещо.
Ами не си задала максимална степен на изсушаване, както си си редактирала горния пост, щом казваш, че ще пробваш това, което те съветва "Мъж с пушка".
На колко оборота са центрофугирани дрехите?

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 21:49 от petiaivanov

# 451
Мъж с пушка, ще пробвам това, което препоръчваш. Нормално ли е прането да е леко топло, а не горещо. Дори в инструкцията за употреба пише, че е възможно да е горещо.

Нали се сещаш как като си сушиш ръцете на сешоара в обществена тоалетна в началото ти се струва, че духа студен въздух и чак като ти изсъхнат ръцете става горещ? Е, не е така. От самото начало духа горещ въздух, но активното изпаряване от ръцете ги охлажда и затова усещаш хлад. Когато няма какво да се изпарява започваш да усещаш топлото.
И в сушилнята действа същата физика - духа си топъл въздух, но докато прането е мокро водата се изпарява, охлажда го и то не може да стане горещо. Горещо става като изсъхне. Та ако не е сухо е нормално да е леко топло и това не е повреда. Предупреждението за горещо пране е за ваденето на сухите дрехи.

# 452
Петенце, аз най-добре знам какво съм задала и то е максимална степен на изсушаване. Това, че ще пробвам означава, че ще направя още един опит, преди да я върна. Дори ще преместя маркуча в канала, имам готов отвор от предишна сушилня.
Само не разбрах, защо ти си в тази дискусия -да критикуваш хората, които търсят съвет или искаш да им помогнеш по някакъв начин и да и да ги насочиш.

# 453
  • Варна
При мен прането е доста топло когато го вадим.
Маркуча по-скоро го сложи в някакъв съд ,в който да следиш дали ще се напълни с вода.

# 454

Именно, когато вече е сухо. Отвори я по средата на цикъла и ще видиш, че няма да е така.

# 455
Петенце, аз най-добре знам какво съм задала и то е максимална степен на изсушаване. Това, че ще пробвам означава, че ще направя още един опит, преди да я върна. Дори ще преместя маркуча в канала, имам готов отвор от предишна сушилня.
Само не разбрах, защо ти си в тази дискусия -да критикуваш хората, които търсят съвет или искаш да им помогнеш по някакъв начин и да и да ги насочиш.
Исках да помогна, но ти не отговаряш на това, което те питаме. Как да те насоча тогава?
Ето, сто пъти те попитах на коя програма ги пусна, но отговор няма.

# 456
  • Варна

Именно, когато вече е сухо. Отвори я по средата на цикъла и ще видиш, че няма да е така.
Отговарям на жената,която ме попита по-рано дали прането е топло.
Това което казваш е така, и не съм тръгвал да го оспорвам.

# 457
  • до най-прекрасния мъж
Към дамата, която си избира сушилня. С АЕГ съм от 3 години почти, същият модел. Суши прекрасно и има всички програми, които Ви трябват. За мен плюс при избора беше, че има ефективно работеща програма за вълна, която не свива прането. Суши дрехите много добре, ако програмите се ползват по предназначение. Чисти се лесно, кондензаторът е лесно достъпен и се почиства за секунди. Филтърът на вратата е двоен, долу няма друг.
Аз съм много доволна и препоръчвам. Моята също е с 5 години гаранция при регистрация в сайта.
Класът на кондензация е В, но както многократно съм писала - не е проблем. Монтирана е в неотопляема спалня поради липса на място и няма грам конденз по стъклата, като работи машината.

# 458
Не успях с търсачката да намеря мнение за тази
https://www.technomarket.bg/sushilni/samsung-dv90ta040ax-le-09183897
какво е вашето?

# 459
  • Велики Преслав
Новата и сестричка е по-хубава, а не е много по-скъпа.

# 460
# 461
  • Велики Преслав
Същата. Много е хубава. Малко са я вдигнали, но е страхотна.

# 462
Здравейте,
реших да си взема сушилня. Виждам сте обсъждали доста модели, за сега не съм се спряла на модел, но основния ми въпрос е сушите ли вълнени и пухени завивки в сушилнята. Завивката от вилна ми е 1,300 кг суха, дали ще мога да я суша през зимата в сушилня от 8 кг?

# 463
Пухени – суша , много често , на съответната програма .  Вълна не съм пробвала .

# 464
Здравейте,
реших да си взема сушилня. Виждам сте обсъждали доста модели, за сега не съм се спряла на модел, но основния ми въпрос е сушите ли вълнени и пухени завивки в сушилнята. Завивката от вилна ми е 1,300 кг суха, дали ще мога да я суша през зимата в сушилня от 8 кг?
Вълна се суши в сушилня само ако има програма за вълна. Някои нямат.

Общи условия

Активация на акаунт