Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 19

• 53 872
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Велики Преслав
Малко спам.
Сега как е: миле, мийле или миеле. Чувал съм и майле.

# 511
Никое и в същото време и трите заедно Simple Smile Нямаме буква за дълго И.

https://de.howtopronounce.com/german/miele

# 512
Малко спам.
Сега как е: миле, мийле или миеле. Чувал съм и майле.
Буквата -i-, следвана от е, т.е. -ie- се чете като дълго [i:] пр.: Liebe (ли:бе), wieder (ви:дер), sieben (зи:бен)Няма аналог в бг. език/Черна станция е написала.
За да се произнася майле трябва да е изписано ei/z. b. mein/, но не е марката miele.
При Voice Control, Stimmenkontrolle/miele mit alexa/биха имали проблем с произношението.
И при произношението на H в liebherr има много смях.

# 513
Здравейте,

Може ли някой да ми препоръча сушилня главно за бебешки/детски дрешки ?

П.С. Моля, ако може и за конктрени модели Simple Smile Благодаря предварително.

# 514
Да рискувам ли със сушилня от емаг, разопакован продукт, с 210 лева е по -ниска цената?

# 515
# 516
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте,

Каквото важи за общия случай, това важи и за детските дрехи. Не виждам с какво една сушилня може да бъде специално за бебешки дрехи. Ако търсите конкретно такава програма, за мен е търговски трик и не си струва. Дайте бюджет и вижте препоръките назад в темата.

# 517
Късно е вече, поръчах, дано не съжалявам.

# 518
Какво поръча?
Сигурно можеш да откажеш поръчката...

# 519
# 520
# 521
Здравейте,

Каквото важи за общия случай, това важи и за детските дрехи. Не виждам с какво една сушилня може да бъде специално за бебешки дрехи. Ако търсите конкретно такава програма, за мен е търговски трик и не си струва. Дайте бюджет и вижте препоръките назад в темата.

До 1200- 1300лв. максумим. Чудя се между Bosch и Hotpoint ( тук има бебешка програма ).

# 522
Здравейте,

До 1200- 1300лв. максумим. Чудя се между Bosch и Hotpoint ( тук има бебешка програма ).
Категорично Бош. За онова недоразумение забравете.
И внимавайте какви дрешки слагате на бешеката програма, че суши на висока температура.

# 523
Не знам как да сложа скрит текст. petiaivanov от магазина ми обясниха, че е с леко вдлъбнат капак, което не пречи на експлоатацията, надявам се наистина да е само това. Имам опция преглед. Не знам, редовната и цена е с 210 лв. повече, а в други магазини много повече. Може би е по-добре да я поръчам без транспортни дефекти.

# 524
Не знам как да сложа скрит текст. petiaivanov от магазина ми обясниха, че е с леко вдлъбнат капак, което не пречи на експлоатацията, надявам се наистина да е само това. Имам опция преглед. Не знам, редовната и цена е с 210 лв. повече, а в други магазини много повече. Може би е по-добре да я поръчам без транспортни дефекти.
Аз за толкова висок клас уред не бих рискувала. За да е вдлъбната, значи яко е ударена, което ще рече, че няма как да се знае какви щети има вътре.
Вземи си нормален уред с 5 години гаранция и да ти е мирна главата. За дългосрочна инвестиция в такъв уред, не си заслужава спестяването на 200 лева. Имай предвид, че е скъп за поддръжка и е добре да имаш дълга гаранция.

Общи условия

Активация на акаунт