Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 19

• 54 009
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Patetoqke, предложих ти утвърден модел, от който много хора тук, във форума, са много доволни, а и мои лични познати. Конкретната сушилня се е утвърдила във времето. Можеш да прочетеш назад в темите.
Предполага се, че всеки иска да си купи читава сушилня. Посочената от теб не е такава, но ако толкова държиш, никой не те спира да си я купиш.
Дадох линк към общата страница, защото не ми позволи да отворя конкретния модел. За ориентир ти записах цената.

# 241
Като някой си е наумил да си купува нещо, защо ли изобщо пита?! - може би, за да му се каже, че е много хубаво това нещо или...

# 242
Като някой си е наумил да си купува нещо, защо ли изобщо пита?! - може би, за да му се каже, че е много хубаво това нещо или...
И аз така си се чудя... Хем нищо не разбирали (или почти нищо), хем като ги насочиш - спорят.
В този ред на мисли - преди две години и половина, когато трябваше да си купя пералня, хората от темата за перални много ми помогнаха, а аз слушах, защото отдавна не бях следила какво се случва при пералните и сега не съжалявам за покупката си.

ПП Не случайно наскоро сложих точно определен текст в подписа си.

# 243
  • Плевен
Вижте, не се заяждам и настина се интересувам от мнение. Какво значи, че съм си наумила да си купя нещо? Зададох въпрос на който не получих кой знае какъв отговор. Просто от прочетеното в описанието на двата уреда, характеристиките ми се виждат сходни.  Благодаря Ви все пак за отделеното мнение!

# 244
  • Велики Преслав
Но не са. Например, тука хората взимат и впредвит други фактори.

# 245
  • гр. София
Но не са. Например, тука хората взимат и впредвит други фактори.
Добре де, но е хубаво да се каже кои са тези фактори, какви са разликите. А не просто "Ами тази е по-хубава, а онази не става!"

# 246
  • Велики Преслав
Например мощността на компресора. Литража на барабана, консумация на цикъл. Видовете филтри. Каква е поддръжката. Как се настройват програмите.
  А аз гледам и количеството фреон.

# 247
Здравейте, може ли да се обръща вратата на Gorenje DA83IL/I? Тъй като филтърът е на вратата, предполагам, че не може, но все пак някой ако знае със сигурност ще ми е от полза. Харесала съм си я и само това ми е проблем... Трябва ми да се отваря на ляво.

# 248
  • Варна
Аз не намирам информация да може да се обръща.Филтъра не би бил толкова проблем, колкото заключващия механизъм.

# 249
  • Велики Преслав
Сега, и аз изпаднах в размисъл. Мъж с пушка, би ли направил една снимка на заключващия механизъм и пантата.

# 250
  • Варна
Ами точно това смятах да правя докато си бях вкъщи и писах предния пост,ама на,пусто бързане ! Освен довечера да снимам.

Ето една от нета.Аз не виждам как ще стане.

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 10:16 от Мъж с пушка

# 251
ivallenna, не, не е предвидена прромяна на отварянето на вратата.
              #
Вратата на сушилнята може да се обърне, при условие че съответната информация е дадена в инструкциите за експлоатация  или описанието на продукта.
Чертежът за монтаж за смяна на пантите на вратата е приложен към устройството или може да бъде изтеглен от началната страница  .
               #
Пример за инструкции за монтаж за смяна на пантите на вратата при miele
/снимах ви само една страница/
При Gorenje, люка на пералнята се отваря на ляво. Направено е за удобство ако монтажа на двете е един до друг.

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 14:37 от niljaniljo

# 252
Здравейте. Как ароматизирате дрехите в сушилня? Обичам аромата на омекотител. Купих кърички за сушилня на ДМ и на Ленор, но ефектът от тях е съмнителен - доста слаб и едва доловим аромат. Омекотителят от прането се изправя. Исках да пробвам ароматизаторите на Сано, но те се впръскват 10 Мин преди края на сушенето - а моята сушилня е комбинирана, и вратата й не св отваря, ако не спра изцяло програмата. Тоест такъв спрей би означавал да спря изцяло сдушилнята и да я пусна наново - мудя се това непрестанно пускане и спиране няма ли да изхаби много ток. Малко патова ситуация.

# 253
Аромат = неизплакнати дрехи с останали по тях ароматни химически субстанции, които излъчват молекули и носът ти ги възприема за аромат. Колкото повече химия е останала по дрехите, толкова повече аромат. Както се казва, the choice is yours.
То неслучайно май не дават омекотител ако се ползва сушилня.

# 254
OutOfNowhere , купи си концентриран Сано Максима , син омекотител  омекотител .
Няма по–силен от него . Вчера извадих чаршафи , прани с него преди месец , прани с доп.изплакване , минали през сушилня и гладене , още миришат страшно силно . Дори прекалино силно .
Розовия неконцентриран , също е адски силен .

Общи условия

Активация на акаунт