Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 19

• 54 003
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Може ли снимка? Аз ползвах един на сано, но или не в този, или не е издържал моята сушилня.

OutOfNowhere , купи си концентриран Сано Максима , син омекотител  омекотител .
Няма по–силен от него . Вчера извадих чаршафи , прани с него преди месец , прани с доп.изплакване , минали през сушилня и гладене , още миришат страшно силно . Дори прекалино силно .
Розовия неконцентриран , също е адски силен .

# 256
Този е най-силния но внимавайте с дозата че е концентрат

# 257
Този е най-силния но внимавайте с дозата че е концентрат
Скрит текст:

Имам и този .
Според мен синия е по–траен .
Омекотителите на  Сано съдържат дезинфектант .

# 258
Здравейте, обърках се в това море от информация и моля за мнение, за избор между тези:
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-miele-tsd443-wp
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-bosch-wtx87m90by

# 259
  • Велики Преслав
Аз бих взел Миелето.

# 260
  • Където е сърцето
с риск да ме разпънете търся си сушилня до 700 лв.Нямам възможност за повече.И като запознати искам да питам казаха и в магазина,че с термопомпата била с фрион и не било добре да се слага на тераса,защото зимата няма да работи ако падне температурата под 7 градуса.Вие какво ще ме посъветвате.Искам да не мачка дрехите и да не ги смалява.

# 261
  • Велики Преслав
Никой няма да ви разпъне.
На термопомпената сушилня не и е проблем да работи на тераса, заради фреона, а защото електронните елементи по платката, работят на определени температури. Вашата тераса е остъклена нали?

# 262
  • Където е сърцето
да остъклена е ,но няма печки за да е по-топло

# 263
# 264
  • София
с риск да ме разпънете търся си сушилня до 700 лв.Нямам възможност за повече.И като запознати искам да питам казаха и в магазина,че с термопомпата била с фрион и не било добре да се слага на тераса,защото зимата няма да работи ако падне температурата под 7 градуса.Вие какво ще ме посъветвате.Искам да не мачка дрехите и да не ги смалява.
Aми то и без фрИон да е, пак не е добре да е на тераса, защото ще й замръзне платката, маркучите, има вероятност и да се напукат, ще прави страшен конденз и т.н. Над пералнята няма ли място да я сложите?

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 13:55 от ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪

# 265
# 266
  • Велики Преслав
Да има.

# 267
Да има.
[/quote

Много се колебая дали да е тя или този Шарп https://zora.bg/product/kd-ghb8s7gw2 . Какво ви е мнението, понеже виждам, че имате познания в областта? И аз ще я сложа на тераса, остъклена, южна. От Варна съм и се успокоявам с това, че зими почти няма във Варна.

# 268
От 4 години имам сушилня на остъклена тераса. Но прозорецът е почти винаги отворен, защото там е пушалнята. Имах опасения, затова взехме втора употреба, въпреки отрицателното ми отношение към такива уреди. Да не ме е яд, ако ѝ се случи нещо. Сименс. Досега не сме имали проблем.

# 269
  • София
От 4 години имам сушилня на остъклена тераса. Но прозорецът е почти винаги отворен, защото там е пушалнята. Имах опасения, затова взехме втора употреба, въпреки отрицателното ми отношение към такива уреди. Да не ме е яд, ако ѝ се случи нещо. Сименс. Досега не сме имали проблем.
ВУ Сименс вероятно не е правен за БГ и е правен отдавна, което няма нищо общо с предлаганите в момента тук уреди.

Общи условия

Активация на акаунт