Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 19

• 51 390
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Петя, много благодаря за обощетието. Продължавам да следя и умувам.

# 616
Днес видях едни 'убавци от Техномаркет как свалят една сушилня - с удар в земята, та чак подскочи от пружинирането на стиропора отдолу. ....  Не видях каква марка беше, че нали са здраво опаковани, но горките собственици какво ли ги чака. И  после защо имало толкова дефектни бройки?!-ами те ако ги блъскат така няколко пъти докато стигнат от завода до собственика- ето защо.

# 617
Няколко глупави въпроси. Сушите ли обувки в сушилните, ако да на каква програма? Чорапите как се сушат, слагат ли се в нещо? Няколко се пльоснаха върху филтъра при сушене.

# 618
  • Велики Преслав
Петя, може и нищо да и няма. Аз преди години изтървах една пералня нищо и нямаше да речем, че термопомпата може да се е повредила в случая.

Ерос, ако не сте доволни от сушилнята си, пуснете едни обувки, за да имате повод след това да я смените.

# 619
Няколко глупави въпроси. Сушите ли обувки в сушилните, ако да на каква програма? Чорапите как се сушат, слагат ли се в нещо? Няколко се пльоснаха върху филтъра при сушене.
Обувки не суша,  но има едни стойки за тази цел-различни за различните марки сушилни. Не се слагат да се таркалят из барабана, за да не се ожулят и т.н. Програмата трябва да е  на ниска температура.
Чорапи винаги слагам в една голяма мрежа за пране, ако са повечко. 2-3 чифта може и в малка.

# 620
Обувки и аз не суша, но от хигиенична гледна точка. Петя правилно тв в посъветвал/а, че има специални приспособления за тази цел.
Чорапите ги суша на общо основание - слагам ги директно в барабана с останалото пране, не са ми се разхождали на странни места из сушилнята досега.

# 621
Здравейте! Може ли да дадете мнение за сушилнята от линка? По документи май изглежда добре с този клас А на кондензация и много ме блазнят шестте години гаранция, така или иначе ме съмнява да изкара повече.
https://techmart.bg/%D0%A1%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D1%8F%2 … %20M11%208X3%20EU
Ще я ползвам предимно есен и зима, но с две малки деца ще си работи поне по 2 пъти дневно, бюджета ми е ограничен, 900лв ми е тавана. Благодаря!

# 622
След няколко дни успях да изчета всички теми, както и тези с комби уредите Grinning Grinning

Докато при комбитата категоричен победител е АЕГ-то с термопомпа тук виждам противоречиви мнения за тях и препоръки за Бош и Самсунг. Ама аз да си попитам пак - в бюджет до около 1200-1300лв каква сушилня бихте препоръчали ?

Една подробност : Ако ще е отделен уред ще трябва да е на място, където няма връзка с чиста и мръсна вода, затова и ще трябва да е или термопомпена или кондензационна без вода.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 10:27 от fbalev

# 623
  • Велики Преслав
Извинете но не разбрах. Вие комби уред ли търсите или отделни.
Ако са отделни сушилня дето ползва вода няма.

# 624
Почнах да клоня към отделен. А това, че не ползват вода още повече накланя везните в тази посока, благодаря!

# 625
# 626
Почнах да клоня към отделен. А това, че не ползват вода още повече накланя везните в тази посока, благодаря!
Това е една от най-успешните сушилни на форума от няколко години (не е нова на пазара и има наблюдения)- висок клас на марката, лесна за почистване. Обърнете се към потребителите, които я имат за допълнителни мнения или пуснете търсачката.
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-gorenje-da83il-i

Горенье-то от линка на Васил също е много хубаво.

# 627
  • София
По-добре си вземи отделни уреди (имат много повече предимства пред комбито, а и може да ги сложиш една в/у друга, ако нямаш място) - Самсунг или Аег за сушилня, за пералня Самсунг (за аег нямам много наблюдение).

# 628
Някой може ли да сподели отзив за тази сушилня
https://techmart.bg/%D0%A1%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D1%8F%2 … trolux%20EW9H378S

Приемам и други предложения. Трябва ми дълбочината да е до 60 см, че ще я слагам върху пералнята.
Може и АEG.
Благодаря!

# 629
  • Велики Преслав
Страхотна е. Но в технополис е на промоция

Общи условия

Активация на акаунт