На море в България 2021 г.! - 3

• 54 441
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
И аз това щях да питам - колко е далеч плажа и добър ли е?

# 421
  • Бургас
Хотелът де факто е на втора линия. По-тясна е ивицата в сравнение със Слънчев бряг например и свободните зони ми се сториха по-малко, но плажът си е хубав.

# 422
Благодаря.

# 423
  • в сърцата на децата <3
Относно (не)публикуването на мнения в Booking - вчера оставих не особено ласкаво мнение за последното място, на което бяхме. Качено е веднага. Забелязах, че собствениците са отговаряли на някои от недоволните, да видим на мен нещо могат ли да ми кажат за елементарните им глупости, с които ми вгорчиха почивката от ден първи до ден последен.

# 424
♥snow_angel♥
пиши тук, няма цензура както в Букинг, надявам се.
rosi81 -
благодаря за пубикацията, важна е за мен.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 22:11 от Пролетно цвете

# 425
  • в сърцата на децата <3
♥snow_angel♥
rosi81 -
Не е точно като местата, които се коментират тук. Ние търсим апартамент, обзаведен като за живеене. Както и преди няколко страници писах, най-важно ми е да има пералня. Жалко, че само най-пълно обзаведените апартаменти го предлагат като екстра. Хич не ми трябва ни телевизор, ни печка, ни нищо.
Конкретно става дума за т.нар. "комплекс" Явор в Ахелой. Да, наясно съм - малко градче, нисък стандарт, цената е съответната, но се прибираме само да спим. Евентуално. Защото точно там сънят се оказа леко невъзможен за мен, тъй като цяла нощ лаеха кучета, ревяха бебета (това само допълваше картинката, те милите се събуждаха от кучешкия хор), а за капак - сутрин към 5:30 се разпяваше един папагал в стълбището. Апартаментите са с алуминиеви входни врати, остъклени. Ха познайте дали изобщо нещо от някъде се изолира... От там нататък: фурната мръсна, решетката нечистена вероятно от купуването на печката, копчетата изтрити и трябва да хвърляш боб кое за какво е (точно веднъж се излъгах да изпека едни сандвичи с кашкавал за закуска), аспирацията без възвратен клапан и първата вечер ни бяха ароматизирали на цаца... Приборите трябваше да ги измивам основно, защото по вътрешната страна на зъбците на вилиците имаше засъхнала храна. Така или иначе премивам преди ползване, но тези си бяха за основно киснене и търкане.
Спално бельо само един комплект и за седмица престой никаква смяна - добре, че е топло и като ги перях изсъхваха до следващото ползване. Същото важи за кърпи и хавлии. Пералнята е виждала и по-добри дни, но поне беше чиста и в общи линии работеща. Бойлера с развалено копче отвън - трябва да го заклещиш с клечка, че да стои в работещо положение; самият бойлер побългарен като му е махнат термостата - сакън да не ги набуташ с много ток, вероятно.
Апартаментът се представя с паркинг и басейн. Басейнът е буквално 4/2/1.20, като шезлонгите около него по мои наблюдения бяха на част от собствениците на апартаменти (или постоянни наематели). Паркинг реално няма. Има няколко места под една тераса - 6 броя, като 4 са с метални стъпки (не съм сигурна как се наричат тези неща, които се изправят когато ти я няма колата). Паркира се на улицата с утешението, че в Ахелой няма паяци.
Пристигаме в уречения ден, като предварително съм казала ЕДНОЧАСОВ интервал, в който ще пристигнем. Пристигаме точно в средата (неумишлено) - никой не си вдига телефона. Няма регистратура или рецепция. Най-после се свързахме, пратиха "жената" да ни настани. Никакви имена. Даде ни ключовете, показа ни стаята и повече не я видяхме. Освобождаване искат от 8 до 11. Телефоните бяха изключени до 10 и нещо, а ние бяхме решили да пътуваме рано. Накрая просто им оставихме ключовете от вътрешната страна на вратата и си тръгнахме. Няма да ги чакам да се наспят до обяд, че тогава да пътувам...

Вероятно предвид "класа" и цената не трябва да съм твърде придирчива, но все пак не очаквам петзвездно обслужване, а кориктност и чистота. Общите части не видях да се почистват изобщо. От малкото плюсове - апартаментът беше просторен и липсваха многокраки "домашни любимци". Добре, че бяхме само двамата с мъжа, ако бяха и децата да не могат да се наспят... Нямаше да минем само с форумни изяви. Целта на почивката в Ахелой беше да е на ТИХО място, макар с цената на това да е забутано. Миналата година за същите пари почивахме в Марина Кейп - е нищо общо!!! За следващия "тур" с децата вероятно ще пробваме някоя къща за гости в Поморие...

# 426
Здравейте, искам да помоля за предложения за хотел намиращ се по към южното Черноморие,с малко дете на три години сме, така че детски басейн и частен плаж и някоя площадка са плюс, и храната да бива. Благодаря предварително!

# 427
  • Точно където трябва
♥snow_angel♥
rosi81 -
За следващия "тур" с децата вероятно ще пробваме някоя къща за гости в Поморие...
Попаднали сте вероятно на частен апартамент, но собствениците сигурно не са местни и са оставили ключ на някой да го отдава. Който пък не е искал да се ангажира с нищо.
В Поморие последните 4 години почивам точно по този начин. Естествено без описаните мизерии. Е шумове има, но то и в хотел да си все търпиш ревове, викове, шум от асансьор и знаеш кой кога се къпе и готви. Аз, като живееща в къща, не мога да не забележа неудобствата на апартаментното съжителство.

# 428
Много добри отзиви има за х-л Мелия Съни Бийч -ол инклузив.

# 429
  • в сърцата на децата <3
Попаднали сте вероятно на частен апартамент, но собствениците сигурно не са местни и са оставили ключ на някой да го отдава. Който пък не е искал да се ангажира с нищо.
В Поморие последните 4 години почивам точно по този начин. Естествено без описаните мизерии. Е шумове има, но то и в хотел да си все търпиш ревове, викове, шум от асансьор и знаеш кой кога се къпе и готви. Аз, като живееща в къща, не мога да не забележа неудобствата на апартаментното съжителство.
Изобщо не е частен домакин. Докато бяхме там някакви работници брандираха вратите като най-нагло си бяха разположили нещата върху предния капак на нашата кола, в това число и бутилка кореселин! Имат и сайт. Въпросната "жена" съм я мяркала през терасите да чисти други апартаменти, така че явно имат или стопанисват поне няколко.

# 430
  • Точно където трябва
Съжалявам за провалената почивка. Само предполагах.

# 431
  • русе
За хотел Парадайз Бийч - Св. Влас и Оазис Дел Маре в Лозенец дали има мнения в темата и кой е по добър?

# 432
Къде могат да се подават жалби/сигнали, когато услугите в хотела не отговарят на описаното и звездите?

# 433
ще ходим за уикенда в апартамент на елените
има ли къде да се паркира безплатно там
знам, че плажът не е хубав
да ме ориентирате къде да намерим хубав наблизо-слънчев бряг ,може би, но в коя част , да не е пренаселено и има свободна зона

# 434
mypi1975 няколко души назад в темата бяха похвалили Оазис Дел Маре в Лозенец.

Общи условия

Активация на акаунт