На море в България 2021 г.! - 3

• 54 437
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
mypi1975 няколко души назад в темата бяха похвалили Оазис Дел Маре в Лозенец.
Този хотел е компромисен вариант и аз поне не съм прочела хубави отзиви за него.

# 436
Къде могат да се подават жалби/сигнали, когато услугите в хотела не отговарят на описаното и звездите?
КЗП

# 437
  • Пловдив
Някой да е бил в Холидей Парк хотел  на Златните?

# 438
Къде могат да се подават жалби/сигнали, когато услугите в хотела не отговарят на описаното и звездите?
КЗП

И със същия успех на armenski_pop.com...

# 439
Някъде към Министерство на туризма по-скоро.
Който дава тия звезди..към него.

# 440
Здравейте! Може ли свободно да се посещава плаж Аргата или е само за гости на хотел Трейшън клифс? И може ли да се стигне до него с кола?

# 441
Здравейте! Може ли свободно да се посещава плаж Аргата или е само за гости на хотел Трейшън клифс? И може ли да се стигне до него с кола?
Свободно е силно казано,след много уговорки с охраната може и да Ви се получи...Не може да се стига с кола....пеш или с голф колички.Плажа е най вече за гости за хотела.

# 442
Не могат да откажат достъп до плажа, но могат да ги накарат да вървят с километри до него.

# 443
Някъде към Министерство на туризма по-скоро.
Който дава тия звезди..към него.
Министерството дава, но КЗП контролира. Разбира се не пречи да се подаде сигнал към всички, все пак и министерстъра има правомощия. Ако са по-малко звездите по същата логика може и към общината. Колко добре си вършат работата не мога да кажа.

# 444
Моля да препоръчайте хотел по Бъларското Черноморие, който да има добър фитнес и включва ОИ. Благодаря предварително!

# 445
Моля да препоръчайте хотел по Бъларското Черноморие, който да има добър фитнес и включва ОИ. Благодаря предварително!
Роял Гранд Каварна- фитнеса е мн добър,ОИ също, държат високо ниво.Хотела е първа линия,но плажа е каменист и препоръчвам градския плаж и плажа под нос Чиракман,които са на метри от хотела.

# 446
Има ли скоро посещавали хотел Мирамар на Обзор?

# 447
Аз съм в момента тук.

# 448
  • русе
Ей, това да избера море голям зор, оказа се че в Белвю Сл.бряг няма места за всички дати и отпада,в Оазис Дел Маре също няма места за половината от датите. Та накрая ми остана като възможност Парадайз Бийч Свети Влас или Вянд Сл. Бряг. Семейството избра Парадайз, и при двата си е компромис, но това е. Дано не се разочароваме, уморих се да търся, така че каквото такова.

# 449
  • В.Търново
Никой нищо не казва за стария Цезар Палас.Има ли някой там?

Общи условия

Активация на акаунт