На море в България 2021 г.! - 3

• 54 435
  • 722
  •   1
Отговори
# 450
Аз търся нещо за следващата седмица на северното Черноморие . Хотел близо до плажа на ОИ и да в подходящ за деца. Въртя суча, все до Албена стигам, а имаме резервация да там за Септември.
Ако някой има някаква препоръка за друг хотел, ще съм благодарна.

# 451
Аз търся нещо за следващата седмица на северното Черноморие . Хотел близо до плажа на ОИ и да в подходящ за деца. Въртя суча, все до Албена стигам, а имаме резервация да там за Септември.
Този хотел предходните 2 години беше с много добри отзиви. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-algara-biych-kranevo-24446/
p.s Сега видях, че за част от датите нямат места през Визит, обаче виж в самият хотел.
Като гледам това лято няма да има лош сезон! Навсякъде е пълно.

# 452
Може и да погледнете руската база на Камчия. Миналата година бяха пусали много добри пакети, предишните години беше скъпо.

# 453
Този хотел предходните 2 години беше с много добри отзиви. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-algara-biych-kranevo-24446/
p.s Сега видях, че за част от датите нямат места през Визит, обаче виж в самият хотел.
Като гледам това лято няма да има лош сезон! Навсякъде е пълно.
Бях се засилила за този хотел ама видях, че нямат стаи в определени дни

# 454
Роял Бей - Топола.Миналото лято бяхме там, сега от 18 юли отново.Много сме доволни 😀

# 455

Само като идея, защото още не е изпробван, но при същите изисквания, (и абстрахирайки се от финансирането...), стигнах до хотел Палас в к.к. Слънчев ден / Св. Св. Константин и Елена.

# 456
  • Пловдив
Здравейте, извинявам се, ако не питам в правилната тема, но някой от Вас да е резервирал хотел чрез Холидей Планет? Не намирам отзиви за тях, а офертата им е най-ниска.

# 457
  • Пловдив
Здравейте, извинявам се, ако не питам в правилната тема, но някой от Вас да е резервирал хотел чрез Холидей Планет? Не намирам отзиви за тях, а офертата им е най-ниска.
Много хора.Включително и аз.За кой хотел е най-ниска?

# 458
Моля да препоръчайте хотел по Бъларското Черноморие, който да има добър фитнес и включва ОИ. Благодаря предварително!
Вистамар, Златни пясъци.

# 459
Дилемата резервация приключи! Остава чакането за хотел Панорама Китен и Роял Бей.

# 460

Само като идея, защото още не е изпробван, но при същите изисквания, (и абстрахирайки се от финансирането...), стигнах до хотел Палас в к.к. Слънчев ден / Св. Св. Константин и Елена.

Днес се върнахме от там. Много съм доволна, хотела е страхотен, на плажа е, има вътрешен и външен басейн, балнеологичен център, спа център. Храната беше много хубава, разнообразна и интересно поднесена (тип шведска маса). Толкова видове десерти, аз лично другаде не съм виждала.

Само интернета в стаята беше слаб до почти изчезващ, но ние бяхме на 5-тия етаж. На плажа, на басейна и в спа-то беше ок.

# 461
Здравейте, доста четох из темите и се чудя между Златни пясъци и Албена. Искам да отидем за два, три дни някъде All inclusive задължително с детски клуб, защото ще бъдем само аз и дъщеря ми на 10 г. Идеята е детето да се забавлява -  на някои хотели цената за 1 възрастен и дете на 10 г е доста солена, ако имате идеи, моля споделете Simple Smile

# 462
Здравейте, доста четох из темите и се чудя между Златни пясъци и Албена. Искам да отидем за два, три дни някъде All inclusive задължително с детски клуб, защото ще бъдем само аз и дъщеря ми на 10 г. Идеята е детето да се забавлява -  на някои хотели цената за 1 възрастен и дете на 10 г е доста солена, ако имате идеи, моля споделете Simple Smile

Малко след Албена,но пак на север бих Ви препоръчала "Топола Скайс".Има толкова забавления за деца,че може да не стигнете и до плажа...

# 463
  • Пловдив
Вижте и тези.Аз ги заглеждам от доста време тази верига хотели,но никога не се решавам да стигна до Златните.
https://grifidhotels.com/?lang=bg

# 464
  • Русе
Може ли помощ, някой скоро беше писал отзив за самостоятелен апартамент до морската градина в Бургас, но не съм сигурна дали беше в тази тема! Имате ли идея в коя тема може да е? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт