Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 31

• 45 054
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
За Ku'damm - в началото на септември ги качиха в HBO GO. И на мен много ми харесаха, на един дъх ги изгледах.

# 586
Ооо да, има ги и трите части в HBO. Благодаря много!

# 587
  • Sofia
Изгледах „Why woman kill“ Season 2  и очаквано ми хареса, но Първи сезон, за мен  беше  по добър. Един разпускащ крими/комедиен сериал с щипка иронично подмятане за определени стереотипи в живота на жените, желанието за развитие и себеизява, както и обичайните житейски обрати. Като цяло приятен и лежерен, но някак си театрално представен, като сценичен декор...не че това е лошо, но аз така го възприемах.

За „Behind her eyes“ мога да кажа, че покри високите ми очаквания за мистичен и заплетен трилър. Към средата вече имах предположения за развръзката, но това не намали интереса и очакванията ми. Определено ми хареса и препоръчвам, на тези които искат нещо различно и мистериозно, но  и не съвсем, защото сюжетната линия е базирана на тематика в раздел екзотерика и е доста „автентично“  представена , но  с  една дума интригуващ...... С интерес ще очаквам и втори сезон, защото за мен, следва да има продължение на историята,   с оглед  развитието на сюжета.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 19:53 от Lady Royal

# 588
Аз пък изгледах Севера и Юга. Да, знам че е стар, ама да си помрънкам.
Първите две части ми харесаха.
Обаче третата Ад и Рай е  под всякаква критика.
Даже не знам откъде да започна. Първо повечето играеха ужасно. Просто трагично.
Решението да се убие Ори и Констанс беше нелепо. А мъката на Джордж, някак не се усещаше. Пък на Маделин сякаш и беше все едно.
Детето на Чарлс и детето на Ори се родиха почти по едно и също време.
Та изключително малоумно е едното дете да стане изведнъж на 5-6 годинки, а другото да си седи все бебе.
Чудя се дали и в книгата е така. Дали наистина Ори  и Констанс умират.
Само дето никъде я няма на български, ни втората, ни третата част.

# 589
Аз започнах click bite , харесва ми за сега .

80 дни около света съм ги гледала като дете . Ще ми е интересно да видя новата версия.

# 590
  • София
Сега следя новите серии на Милиарди/Billions в hbogo (много ми напомня на един сериал от моето детство "Градът на капитала", но тук игрите са на много високо ниво) За мен е брилянтен, а сценаристите и актьорите са мнооого добри, най-вече диалогът между основните персонажи в по-голямата част е интелигентен, борба не само на власт, но и на ум...brain ping pong:)

Другото, на което хвърлям око са новите серии на L word: поколение отвъд етикета...въпреки че годините пауза са дали отражение не толкова върху главните героини (Дженифър Бийлс не е мръднала), колкото върху новите течения в сексуалността - не мога да хвана кой е трансджендър, кой полиаморен...Някак оригиналните серии бяха нови за времето си, скандални, провокативни...сега гледат да заложат на разнообразие в персонажите на принципа "за всекиго по нещо"

Белият Лотус и аз четох, че е някаква социална сатира с много високи оценки, изгледах го и то с мисълта - не може да стане по-зле, не ми хареса определено!

Сега хванах първите серии на новият сериал с Джесика Частейн "Сцени от един семеен живот" - не ми импонира въобще. Нея я харесвам много, и двамата актьори правят силни и емоционални образи, но е адски натоварващ...и са ми страшно далечни като начин на мислене и поведение.

Та така от мен!Покрай hbogo забравих за замундата:)))

Руските сериали са ми много на сърце, но обичам да ги гледам в оригинал и обикновено си търся да са качени за онлайн гледане в някой руски сайт. Фитнес ми е люююбим!!!Тъжно ми стана, когато Софья Зайка беше сподилила, че 5 сезон е последен за Роман Курцин, фитнес треньорът Олег:(Голям образ е!

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 21:28 от Velina25

# 591
  • Вестерос
Не сме коментирали Емитата, сега видях победителите. Отново много награди за Короната, много се радвам за Кейт Уинслет и Еван Питърс за Мер Simple Smile))
Гамбита и той е взел награди Simple Smile

# 592
  • София
И последният епизод на What If...? се оказа пореден пълнеж. Локи е върнат от Один още като бебе на ледените гиганти, а Тор обикаля от планета на планета да прави грандиозни партита. Всичко след него остава леш, от което мама Фрига не е доволна и все трябва да оправя бакиите. Що за идиотия Grinning

Скрит текст:
Интригуващи са последните секунди, където виждаме Вижън като Ултрон, притежаващ всички Вечни камъни. Появи се от нищото, разбира се.

# 593
Имах бан цяло лято заради една глупост и не съм писала отдавна. Включвам се да дам мнение за няколко изгледани сериала.🙂

Sex/life - нещо не можах да повярвам на тази незабравена любов, много секс и неубедителна игра.

La cocinera de Castamar - не е кой знае какво. Мишел Дженър не беше много убедителна като готвачка, но е красива. Имаше хубави сцени а ла Бриджъртън и добри актьори.😜

Atiye - беше невероятно глупав сезон.

Nine perfect strangers - не знам, май не беше каквото очаквах, какво ли съм и очаквала. 😀
Хареса ми играта на Боби Канавале и Мелиса Макарти. 😊 Май последната серия си я биваше най-много, имаше добри моменти.

The White Lotus - простотия и нещо все не ми достигаше, за да го харесам.

Имам да гледам ACS: Impeachment, Scenes from a marriage, Modern love, Hacks... Набелязала съм и Virgin river, но мисля, че може да ме разочарова и доскучае като This is us. Одобрен е за два сезона напред.
Чакам с нетърпение Narcos и And just like that.😍

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 07:58 от Kikitoo_

# 594
  • София
Изгледах „Why woman kill“ Season 2  и очаквано ми хареса, но Първи сезон, за мен  беше  по добър.
Lady Royal, къде гледахте сезона?

# 595
Nine Perfect Strangers за мен беше доста слаб. Още самото начало беше клише - непознати в екзотична обстановка. Последният еп. си беше липса на всякакво въображение. Малко преди да започна сериала бях чела, че в Корея имало някакво предаване, където чрез VR очила пресъздавали движещи се образи на починали близки хора. Така срещнали майка с починалото й дете. Та сериалът също в тази насока дава тема за размисъл.

The White Lotus ми беше интересен с образите си, но вече последните 2 епизода ми бяха досаднички. Пак познатото клише за непознати на едно място...

La Casa Del Papel започнах 5 сезон, но проблемът е, че съм изгубила вече емоцията, почти нищо не си спомням отпреди, а не ми се иска пак отначало да гледам всички сезони.

# 596
Virgin river е в категория красив, но глупав сериал. А съм фен на любовните романи и съм изчела цялата поредица от 20+ книги Simple Smile. Сериала е ужасно скучен,но пък има чар и явно има глад за романтика Simple Smile
Гледахме CTR z  у дома, по-точно тийна. Някаква сапунка е направо... беше много глупав, но дано го накара да се замисли за някои неща.
И Squid games. Бледнее след Alice in Zombieland. Предполагам,че ако бях гледала него първо, повече щеше да ми хареса. Доста сходни са, но тук няма фантастичен елемент. Има екшън и обрати. Става за убиване на времето,малко прекалено кървав е...

# 597
  • Sofia
Sali,
Lady Royal, къде гледахте сезона?

Sali, гледах онлайн във FilmiSub:
Защо жените убиват » Каталог сериали - FilmiSub.com

# 598
Еех свърши ми Фаудата Sad безмислено е да питам за подобен сериал, защото знам, че няма как да има. Страхотна игра, сценарий, всичко. Мъжки филм, без захаросани американски прийоми, където винаги доброто побеждава. А и понеже си е израелски пресъздават всичко много автентично и напълно те поглъща света на Близкия изток. Точно такова ми се гледаше и тук някой ми го препоръча, за което благодаря! Дали ще има следващ сезон? Направи ми впечатление, че в трети сезон вече не пишеш Нетфликс , да не би да не го правят те вече?
Все пак се надявам да ми препоръчате нещо подобно, защото ми се гледа още от арабската атмосфера.

# 599
Вероятно си ги гледала, но все пак...
"Tehran" не е лош. https://www.imdb.com/title/tt10577736/
"No Man's Land" също. [urlhttps://www.imdb.com/title/tt8335218/][/url]

Общи условия

Активация на акаунт