Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 31

• 45 068
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Аз гледам на 50% корейски сериали, а и не мога да си огранича избора само до определен вид сериали (такива на Нетфликс, Дисни плюс или на друга платформа). Честно казано, ако нещо се случи с бананите, по-скоро ще спра да гледам изобщо от нета, отколкото да започна да плащам на платформа. Ще се задоволя с телевизията. А смарт телевизор нямам и не планирам да си купя. И да подменя някой от тези вкъщи, пак няма да е смарт, освен ако не са станали по 300-400лв (така че флашка при всички случаи ще се ползва).

# 496
  • Бургас
Може да си вземеш андроид устройство, което да включиш към телевизора. Под 100лв са. Ние така гледаме филми от сайтовете за онлайн гледане. А има и приложения, чрез които можеш да гледаш поточно видео направо от торенти, даже ти тегли и български субтитри ако има.
Разбира се, че има смарт телевизори за 300-400лв, само че са малки - 32 инча примерно.

# 497
и аз си плащам Нетфликс и HBOgo през Теленор, направо се родих, откакто не се занимавам да свалям от торенти и да търся точни субтитри ( гледам с английски). Отделно, че ако имате карта към Crypto.com, ви връща похарчените пари за Нетфликс и Спотифай в крипто валутата им Cro.

# 498
Когато стане безплатно, като бананите, ще помисля повъпроса. Simple Smile Въобще не ми е трудно да се "занимавам".
И преди някой да е писал, че е евтино - евтино срещу безплатно - ясно е, кое е по-добро.

# 499
аз съм в група с моя приятелка и си делим по 10лв на месец, абсолютно си заслужава кефа да седнеш и да си пуснеш, каквото искаш и тръгва на мига. Отделно, че все пак някакви пари даваш за труда на хилядите хора, които седят зад сериалите и филмите, иначе си е кражба

# 500
Например Ютюб с тия идиотски реклами стана неползваем...

# 501
И Ю туб гледам ежедневно - следя над 200 канала, на ден гледам по 10-20 видеа (зависи от дължината). Честно казано, гледам го повече от телевизия. Даже от телефона гледам понякога, когато не съм близо до монитор, а имам време за губене.

# 502
  • BG-DE
Става все още с торентите, защото в Бг контролът е никакъв но навсякъде в Европа е много храбро да се опитваш да теглиш, ако те хванат глобите са жестоки.

# 503
Като стана дума за теглене, къде всъщност има Касата - не намирам в зелка, пиратите, рарбг...

# 504
Онлайн я видях във филмисуб.

# 505
Онлайн я видях във филмисуб.

О, супер. Отдавна спрях да тегля от торенти, по-удобно ми е онлайн гледането и чаках да го качат в такъв сайт.

# 506
  • Mediterraneo
Ползвам Нетфликс и Амазон прайм видео. Имаме и смарт устройства на телевизорите, там има огромни библиотеки, всичко възможно буквално! Ако нещо го няма в платформите, го търся и откривам там. Но гледам на испански. Дори и да няма испански, има латино преводи, които се преглъщат Simple Smile И от Замунда теглим понякога нещо българско, не ме е страх; сменили сле няколко интернет оператора, никой не ми е поставял забрани за влизане в Замунда, Арена или какъвто и да е торент.

# 507
Не вярвам, че скоро ще наложат глоби за торентите. Те и сега са забранени, просто няма да има истинско преследване.
В Замунда има Касата - виждам целия сезон на 5-то място в списъка с най-сваляни.

# 508
Започвам 3 епизод на Nine Perfect Strangers и много ми харесва. Страхотен звезден тим и добра игра.
Мелиса Маккарти и Боби Канавале са забележителни, а Никол Кидман пък най-накрая да попадне в оригинален сериал!

# 509
  • BG-DE
Тарталета, а къде сте? Ние сме в Германия и преди три години имахме проблем точно, защото бях сваляла някакви филми от Замунда🙁

Общи условия

Активация на акаунт