iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 122

• 54 820
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Денис, каква е разликата между серин и фосфадилсерин? Вторият също ли се взема преди хранене?

# 151
  • София
Денис, каква е разликата между серин и фосфадилсерин? Вторият също ли се взема преди хранене?
Серин е АминоКиселина (АК)... протеин... приема се на гладно с вода.
Фосфатидилсерин (PS) е ... същата тази АК, която в мозъка се свързва с Мастна Киселина/Липид/Фосфолипид и се образува PS, което вече е мастно вещество. Приема се след хранене

iHerb® код:   YUL919
5$ намаление - за първа поръчка
5% за следващи

# 152
  • На черешатааа
И аз с питанка. На кой мейл пишете на херба? И друг въпрос, към тези използващи Габко, може ли да ме насочите къде изписвате ID , не ми дава където е името ми. На 2ри ред, където е адресната линия или ..?

# 153
Здравей Денис, обръщам се към теб за съвет, относно приемането на коластра от момиче на 4 години, за повишаване на имунитета срещу градинските вируси (март месец беше с пневмония) .
Срещнах някакво мнение "защо се дава коластра, тя съдържа хормон на растежа и искате момичето Ви на 8 години да има вече цикъл ли", имат ли основание тези думи?
Ако не е така, на коя марка би препоръчала? Четох, че уж най добра била на LR, също и за немска Колактейт, че била хубава.
Благодаря предварително!

# 154
И аз с питанка. На кой мейл пишете на херба? И друг въпрос, към тези използващи Габко, може ли да ме насочите къде изписвате ID , не ми дава където е името ми. На 2ри ред, където е адресната линия или ..?
Аз го слагам пред името, но в други сайтове, тук защо не дава..

# 155
  • На черешатааа
Скрит текст:
Дава ми това - Invalid Full Name format. It can only contain alphabets and space between names.

# 156
  • Не съм от тук и съм за малко
Пробвай тази мостра - много е хубава ... за подпомагане на мозъчната функция.
https://www.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-mem-food-memo … 3-oz-8-5-g/103276
Благодаря за подробните разяснения, Денис! Flowers Hibiscus
Мострата не е налина за Германия, но ще я пробвам като поръчвам директно към БГ.
Скрит текст:
Скрит текст:
Дава ми това - Invalid Full Name format. It can only contain alphabets and space between names.
Аз използвам Габиели, но едва ли е много различно. Пиша си ID-то след името на улицата.
Скрит текст:
Name
Street Name No,  ID: ???
.....................................
Germany
tel:.....

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 16:44 от albena

# 157
  • София
Седмични промоции
Brands of the Week
- до 10% намаление
- с персонален код, още 5%
валидни до  14 юли - 20:00 ч. н. вр.

Дневна промоция - 24часа
Krill Oil - 30%
- с персонален код ( още 5%) =>  35%
- валидна от 7 до 8 юли

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 20:25 от denis.

# 158
  • София
Скрит текст:

Здравейте,

Бях писала на Гъбко за упътване преди време по повод същия проблем,  ето какво ми отговориха. Доставките след това минаха без проблем Simple Smile

"Здравейте,
В полето за име изпишете DEPOTBG Име Фамилия.
В address line 2 изпишете DEPOTBG IDномер"

# 159
  • Sofia

Име
Nimrodstrasse 25
DEPOTBG ID номер
Nürnberg Bayern, 90441
Germany
БГ телефон

# 160
Вчера като сложих 3 бромелина в кошницата и ми калкулира някаква отстъпка, днес вече я няма Disappointed
Има ли някакви активни кодове са 10/20% отстъпка...тези от последните няколко страници вече не са активни (поне при мен).
denis, за протокола - не са ми отговорили още от NOW, много странно, очаквах бърза реакция.

# 161
  • София
Здравей Денис, обръщам се към теб за съвет, относно приемането на коластра от момиче на 4 години, за
Скрит текст:
повишаване на имунитета срещу градинските вируси (март месец беше с пневмония) .
Срещнах някакво мнение "защо се дава коластра, тя съдържа хормон на растежа и искате момичето Ви на 8 години да има вече цикъл ли", имат ли основание тези думи?
Ако не е така, на коя марка би препоръчала? Четох, че уж най добра била на LR, също и за немска Колактейт, че била хубава.
Благодаря предварително!
Здравей!
Според мен, Коластрата е много хубав продукт за бебета, малки и големи деца, както и за възрастни.
Тя е сравнително умерен имуностимулант, т.е. няма опасност да форсира много имунната с-ма, не може да се предозира с нея.
Богата е на витамини, минерали, лактоферин, антитела (за Им.с-ма), олигозахариди и гликоконюганти (антибактериално действие, с ползи за СЧТ), протеин - АК, напр. Пролин - за имунната с-ма,  за кожата, косата и т.н. ... напр. съществуват 5 групи имуногобулини (IgA, IgD, IgE, IgG, IgM) и всички те се съдържат в коластрата.
Лизозими - локални естествени антибиотици, които при контакт разрушават бактериите.
Съдържа различни растежни фактори, което я прави и толкова ценен продукт напр.:
Епителен растежен фактор - за растеж и регенерация на кожата, укрепва лигавиците на дихателната, храносмилателната, отделителната... системи и т.н
Инсулиноподобен растежен фактор - регулира кръвната захар, холестерола и липидите, важен за изграждане на качествена мускулатура, възстановяването на ДНК, РНК и т.н.
Трансформиращи растежни фактори - те пък стимулират развитието на съединителната тъкан, подпомагат образуването на хрущяли, костно вещество и т.н.... забавят образуването на бръчки Simple Smile
Колкото до растежния хормон - той не е нещо страшно или опасно Simple Smile точно обратното - има огромно значение за правилния растеж на децата, за достигане на максимален генетичен потенциал, за регенерация и нормално развитие на всички тъкани и респ. органи, системи... забавя остаряването Simple Smile
Растежният хормон се синтезира от Хипофизата... и ако там има проблем, респ Хипо- или Хиперпродукция, тогава е опасно... но няма как чрез  храна, това да бъде постигнато Simple Smile Няколко часа след заспиване, е максималната му концентрация ... и израза: " заспивай, за да пораснеш" не е случаен, защото ако едно дете страда от безсъние, това рефлектира върху синтеза на този хормон... а за възрастните - трябват поне 8 часа сън, за нормалния синтез на този хормон.

Ако все пак, имаш някакви опасения/притеснения - не я ползвай Simple Smile  или се консултирай с детски Ендокринолог.
Ето няколко хубави продукти Kоластра, от сайта Iherb:
https://www.iherb.com/pr/Symbiotics-Colostrum-Plus-Powder-1-3-lbs-597-g/4091 за цялото семейство
https://www.iherb.com/pr/Symbiotics-Colostrum-Plus-Wild-Cherry-F … hewable-Tabs/4880
https://www.iherb.com/pr/Symbiotics-Colostrum-Plus-60-Veg-Capsules/65896
https://www.iherb.com/pr/mt-capra-goat-milk-colostrum-6-oz-174-g/12895 от козе мляко... който може да си я позволи Simple Smile
- приема се на гладно с вода, поне 40 мин, преди хранене

# 162
Вчера като сложих 3 бромелина в кошницата и ми калкулира някаква отстъпка, днес вече я няма Disappointed
Има ли някакви активни кодове са 10/20% отстъпка...тези от последните няколко страници вече не са активни (поне при мен).
denis, за протокола - не са ми отговорили още от NOW, много странно, очаквах бърза реакция.
И на мен вече не иска да приеме никаква отстъпка, дава, че кодът е невалиден Sad
А имах някои важни неща за поръчване.

Денис, не, че не чета Smiley , а бях избрала другите витамини, защото от твоя скрийншот вече взимах и децата искат нещо различно. С другите не дава безплатна доставка, как ли не ги въртях .... твоята комбинация сработваше, ама моите не ставаха Smile
Сега ми е важно пак да пуснат кода. Hands Pray

FLR252 код за отстъпка

# 163
Денис, страхотна си. Огромно благодаря!

# 164
  • София
Дневна промоция - 24часа
PQQ - 30%
- с персонален код ( още 5%) =>  35%
- валидна от 8 до 9 юли
PQQ - силен антиоксидант, подпомага мозъчната функция - за здрави умствени функции ( неврозащитно действие - за поддържане на когнитивната функция, за памет, концентрация, фокус,  вкл. при Паркинсон, Алцхаймер),  репродуктивната система - подпомага митохондриалната функция,  кач-вото на яйцеклетките,  с ползи при развитието на ембриона,... понижава/потиска възпалението (намалява С-реактивния протеин) и подобрява кръвните липиди, с ползи при ревматоиден артрит, остеоартрит, остеопороза, ...повишава/влияе на настроението, енергията и тонуса ...
Много добра комбинация с Ubiquinol, Таурин, R-ALA ...Лецитин, MCT...
ПП.
4 броя от този продукт PQQ - Безплатна доставка

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 21:16 от denis.

Общи условия

Активация на акаунт