iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 122

• 54 766
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • София
В живота е така Simple Smile  - колкото и пъти да си правил добро, един път ако не успееш, дори да си имал най-добрите намерения... "те убиват с камъни".... а,  докато правиш добро - същите тези, много тихичко и скрито се възползват от него Simple Smile

Който има някакви изисквания и претенции - поне да се опита да направи нещо по въпроса, а не само да критикува  и мрънка.

И тъй като аз публикувах в темата, инициативата ни, да помолим iHerb да ни включат и метод на доставка с предплатени данъци и такси, най-искрено се извинявам на всички за причиненото неудобство.

# 226
  • София
В живота е така Simple Smile  - колкото и пъти да си правил добро, един път ако не успееш, дори да си имал най-добрите намерения... "те убиват с камъни".... а,  докато правиш добро - същите тези, много тихичко и скрито се възползват от него Simple Smile

Който има някакви изисквания и претенции - поне да се опита да направи нещо по въпроса, а не само да критикува  и мрънка.

И тъй като аз публикувах в темата, инициативата ни, да помолим iHerb да ни включат и метод на доставка с предплатени данъци и такси, най-искрено се извинявам на всички за причиненото неудобство.
Не си виновна. Очаквах доставката да се поеме от бг пощи. Не разбирам защо е Спиди-кой решава? Това е тънкия момент. Ти направи много и то с най-добри намерения. Може би трябваше да оставят и двете доставки-с предплатени данъци и без. Да има избор и всеки да си преценява.

# 227
  • Варна
denis , моля те, изобщо не обръщай внимание и не се трогвай от този коментар. Всички сме ти повече от признателни за усилията, които полагаш да си полезна и да движиш тази тема вече много време.

# 228
  • Sofia
Скрит текст:

Ако някой те обвинява, да направи нещо по въпроса. Аз нямам претенции. Поръчвам до Германия. Имам въпрос относно продукт, който досега не е предлаган, PanOxyl, Acne Creamy Wash. Дава го coming soon. Има ли някакви наблюдения след колко време да го очаквам, или да поръчам от др. място. И още нещо-може ли да изпратя наЛС един линк,
Скрит текст:
сестра ми има онлайн магазин за хр. добавки в Англия, но не съм сигурна дали са добри, да си кажеш мнението.
.
Благодаря предварително.

# 229
Следя темата от около половин година, но не пиша. Сега обаче след коментара на djagi, искам да напиша едно две изречения.
Изключително съм благодарна на denis. Отговорила ми е на всяко едно лично съобщение, помогнала ми е за всичко което съм я помолила и без нейната помощ нямаше да се справя. Не мога да разбера какво е това мрънкане за тези доставки от началото на месеца. Върти се едно и също. А тя всеки път когато има начин поръчката да ни излезне по изгодна пишее варианти, които ни ги дава на готово и пак има мрънкащи. Получаваме информация без да полагаме никакви усилия за нея а пак недоволни. Включително постоянно се опитва да комуникира със iherb, за да подобри отново начина на поръчка и доставка, но пак се мърмори. Който не му е изгодно или търси друг вариант или не поръчва и това е.
Който не може да оцени нейните усилия просто да не се включва с такива лоши коментари, защото ако denis я няма половината не може да се оправим.
Отново много благодаря на denis, за всичко което прави и помощта, която никога не отказва.

# 230
Аз също съм безкрайно благодарна на Денис Simple Smile Но пък Денис, защо приемаш мрънкането лично към теб. То е насочено към сайта, не очаквахме подобно нещо и човек изразява възмущение.

# 231
  • Sofia
Аз пък имах проблем точно с малките поръчки до 30 лв понеже поръчвах неща, които не ми трябват с цел безплатна доставка. Другият ми основен проблем беше, че ми крадяха пратките от БГ пощи.
Затова от повече от година си предплащам таксите и поръчвах първо до Англия, а от Нова година до Германия. Доста удобно и без разправии с митници.
Поръчвах подправки и до Германия не ми начисляваха никакви такси преди 1 юли.
@Денис, имаш ли представа дали трябва да се прави пауза при прием на афа?

# 232
  • Пловдив
Ако не е Денис в тази тема, няма да има тема. Тъй , че една идея по-леко го давайте и ако някой нещо не го устройва е свободен да  се оправя сам.

# 233
  • София
с максимална поръчка не става ли да се намалят пътните? Някой попита ли защо е такова ддс??

и тая германия няма нужда да я пишете през 2 поста...да изброявам ли колко неща са ограничени до нея?
пп. ето нещо интересно...

# 234
пп. ето нещо интересно...

Отдолу пише, че офертата е валидна само за определени държави...

# 235
  • София
Ако сте следили темата от преди години, ще знаете, че на господин Djagi не трябва много да му се обръща внимание. Той си е такъв, по мрънкането. А няма да забравя как се възползваше от споделеното тук в темата, а когато веднъж сам беше открил един бъг и нещо /което вече не помня какво беше/ излизаще супер изгодно, той си мълча ден и нещо с надеждата да не вземе да се изчерпе, докато не поръча с всичките си 20-30 акаунта.
Денис, не обръщай внимание.... всички сме ти безкрайно благодарни за помощта, споделянето и отзивчивостта!!! 
На добрите хора им се връща добро!

# 236
  • София
Благодаря на всички Hug ...  и ви моля, да спрем дотук - минало Simple Smile
Да си продължим по темата:

Денис, имаш ли представа дали трябва да се прави пауза при прием на афа?
АФА - това са водорасли, суперхрана и може да се приема дълго време, без почивка - както ти си прецениш.
Ако искаш, за да си спокойна, на 3-4 месеца може да правиш почивка 20-30 дни.

Имам въпрос относно продукт, който досега не е предлаган, PanOxyl, Acne Creamy Wash. Дава го coming soon. Има ли някакви наблюдения след колко време да го очаквам, или да поръчам от др. място. 
На мен ми излиза: Очаквайте скоро - на 13 август

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 15:16 от denis.

# 237
  • София
Не обвинявам никой, много добре знам, че е действано с добро, просто съм афектиран от това решение на iHerb и се извинявам, ако се е приело като обвинение, но тук нищо изгодно не би могло да се случи с частна фирма, в случая Спиди, просто са прекалено алчни. За Фр съм ползвал Colissimo - предплатени данъци и съвсем други цени. Напоследък ползвах плюс опцията за доставка, а и като цяло нямам забележки към българските пощи по отношение на коректност.
Vivi4ka, много рядко следя темата последните 2 години. На периоди съм. Открил съм не един бъг, а 100 и някои съм споделял. Бъг е относително казано. Има си и напълно нормални начини да се спестят пари от поръчки, например тези дни, ако ми остане време, ще пробвам карта, която мисля, че дава 10% кешбек за iHerb и други, става дума за Vivid Money, има някакви теми за картата и в тукашното Интернет пространство, хората доста подробно са я описали, немска финтек компания, нещо подобно на Револют. Ако някой е ползвал картата, ще ми е интересно да сподели, аз не съм.
Никога не съм го правил до сега, но предвид неизгодните условия за поръчка в момента, м/би бих имал интерес да дръпна пари от iHerb (Cash Out). Някой който да го е правил?

# 238
В голяма чуденка съм. Искам да поръчам коластра и не мога да взема решение струва ли си да платя за тази на Symbiotics или да взема на California. Какви са предимствата на Simbiotics освен по-голямото количество IgG?

# 239
  • София
Дневна промоция - 24часа
Elderberry Sambucus - 30%
- с персонален код ( още 5%) =>  35%
- валидна от 15 до 16 юли

Общи условия

Активация на акаунт