Гобленарски раздумки - 147

• 55 569
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Вижда му се краят... на дървото

# 616
Моля за помощ!
Скрит текст:
Показаното го имало комплект на Милена стил. Моля, ако някой има картинка, да я покаже.
Два дена ровя, никъде не намерих този гоблен на МС.
Благодаря!

# 617
Здравейте. Предварително се извинявам , ако поста ми нарушава правилата и ако е така, ще го премахна.
Искам да направя един коледен подарък на една от вас, като върна жест. Преди няколко месеца съфорумката elka52 ми изпрaти oстaтъцитe oт eдин рaзkoшeн koмплekт нa Luka-S, за който дълго бях мечтала. Аз вече го уших с изключително голямо удоволствие и на свой ред искам да дам остатъците на някоя от вас, която проявява интерес, защото гоблена хич не е от евтините. Изпращам всичко, което ми е останало. Схемите са чисти.
Относно конците- доста от тях от тях ще стигнат за още едно ушиване (тъй като аз купувах цели чилета на Anchor), някои ще се наложи да се понадят,и има само един, от който нито милиметър не остана, но съм му записала номера (и съм сложила мостричка конец от макара за шиене Wink ).
Ето модела:

# 618
Mama nana ,пишете на Милена стил,отзивчиви са и могат да помогнат.

# 619
Mama nana ,пишете на Милена стил,отзивчиви са и могат да помогнат.
Писах, даже мисля да им звънна.
Една баба е решила да го шие, но показва икона /не гоблен/, та искаме да я зарадваме.

# 620
  • на изток от рая
Здравейте,  имам нужда от помощ. Загубила съм половината схема на този гоблен. Купуван е преди около 10 години, но го зарязах временно. Сега, като му дойде реда и на него и разгледах материалите, изтръпнах. Дали някоя от вас го има същия и си пази схемата?

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 22:02 от ganyusha

# 621
  • Карлово
Здравейте , дами! След малко вече е четвъртък и аз реших да се отчета. Започнах гоблена Field Beauties на Merejka.

Самото начало е....

Ще стане
Скрит текст:
Весело посрещане на Новата година ви желая! Бъдете здрави и нека имате много време за любимото хоби!

# 622
  • sof
Честит последен Четвъртък! Не мога да опиша колко е приятно да си пиша и чета с такава прелестна компания по хоби! Винаги очарователни и много интересни бродерии и коментари! Аз се надявам в почивните дни да довърша:

Пожелавам весело посрещане на една по-свестна година!

ПС Къде е колегата с многото самоличности, дето зададе четвъртъка? Имаше респектиращо много проекти, все е напреднала по някой, обади се, другарче!

# 623
И аз да намина четвъртъчно Simple Smile
Последни коледни дребоси

И етап от Селцето, все повече му се вижда края - една педя имам в ляво още

тихерула разкош, обожавам макове, ще те следя с интерес!
dinkov2 на финала си, няма начин да не довършиш Wink

Весели празници на всички, много да сте здрави и още много красоти да сътворите през следващата година!

# 624
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
няма човек с повече проекти от моите, значи за мен питаш. Simple Smile

наблегнала съм на бейлиса и пъзелите. Simple Smile
добрият старец донесе два - мечките са готови, днес почти преборих китките.
забавно е.

# 625
Здравейте момичета. Да мина да се обадя и аз.
Големи красоти пак показахте.
Пожелавам ви да имате и през новата година достатъчно време за бродерия.
Mibobo,  много хубави неща. Много ми хареса играта в фейсбук. Уникални неща има. И всяко си има душа. ❤
Аз само наблюдавам.
И да не е спам,  ей тази въшка правих дните преди Коледа. Не знам защо, но много бавно ми вървеше. Чак  накрая се изнервих.
Скрит текст:

Другия гоблен е почти на финала. Повечето което е останало е  полукръст. Трябва да седна, но още няколко дни съм със дъщеря ми и времето ми е за нея.
Весело посрещане на Новата Година.

# 626
Много сладурска подложка, мотивчето е много забавно, не съм го срещала.
И аз все ще си търся да си купя и заготовки за подложки и все изключвам...след НГ, ще потърся.

# 627
Mibobo,  те са 6 котки с цветя с обща рамка така да се каже. Лятото за рождения й ден бях правила една друга. На гърбовете е котката на дизайнерката от страницата й. Мислих двете да покажа заедно, но трябва да поровя. Дъщеря ми иска всички. Каза на всеки празник искала една, докато не свършат Simple Smile  А подложки май имам още една само. Ако всичко е наред ще видя да си купя края на март като идвам до България.
Ще пусна модела от който шия, но схемата е платена.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 06:43 от Хексилина

# 628
Не, не ми трябва схемата благодаря ти! Супер е моделчето, не съм го срещала.

# 629
Здравейте!
Изгубила съм едната част от схемата на "Арабско момиче". Дали някоя от вас я има или да знаете сайт от където да си я сваля/купя ? Благодаря Simple Smile

Намерих си схемата !
Благодаря на момичето, което се отзова Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 09:07 от Sofka Shopova 606352

Общи условия

Активация на акаунт