💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 9 - След края на сезона

• 70 263
  • 854
  •   1
Отговори
# 570
  • BG
Така се осребрява участие в ТВ формат.

А Станимир и Тина са на Малдивите.

Не е осребрено участието. Работеха с Яница във фирмата преди да влязат във формата, а Момчил все още работи там. Собственикът разшири бизнеса малко преди нова година. Минавам всяка сутрин покрай въпросния билборд. Има и други такива с лицата на останалите служители на въпросната фирма.

Бързам да допълня - с майка му се разминахме на близко разстояние пред лятото. За жена от нашето поколение - над 50 + изглежда трепач. Запазена, поддържана, с изваяна фигура, младееща.

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 16:18 от Вивиана Енева 634968

# 571
  • Испания
Не е необходимо да се цитират снимките и целия пост.

Яница нали е работила в общината? Каква фирма?

# 572
  • BG
Яница почти не е работила в общината. Започва там работа , пуска заявление за неплатен отпуск, за да влезе във формата. Работим срещу общината, та след като станаха известни поразпитахме - никой не я познаваше. А Яница е работила във фирмата преди да започне работа в общината. Лятото се натъкнах на стари снимки във фейсбук в " Забелязано в Силистра "

# 573
  • Велико Търново
Емо Чолаков се оженил. Клюкарска история. Може би нямаше да пусна линк, ако не ѝ беше последното изречение.
Цитат
Междувременно продължава да бъде ангажиран с Нова телевизия, където се подготвя трети сезон на шоуто „Един за друг“.

# 574
За сватбата не знам, но се надявам да има трети сезон и да оставят Емо за водещ. Симпатизирам му и смятам, че са го нацелили за този формат, рядко се случва да се намери недразнещ водещ.

# 575
  • Великобритания
Калина и Емо имат бебе Матео .. да им е здраво и щастливо

# 576
  • Испания
Прекрасна новина!

Да им е жив и здрав Матео и те двамата, за да го гледат и му се радват! Бяха ми любимци.

# 577
  • Испания
Когато правя нещо вкъщи, пускам или радио, или музикална ТВ. Днес ми беше много приятно да чуя, че по BOX TV въртят парчето на Емо, защото е запомнящо се, танцувално и с препратка към формата /+ участници в сезона на Кики и Емо във видеото/, т. е. измислено добре /според скромното ми мнение/. Когато излезе, писах тук, но все пак може някой да не го е чул.

Матео много ми харесва като име. Мисля, че и синът на Лейля и Иван се казва Матео.

# 578
  • Испания

На мястото на Джанаварова, която не можела да участва.

# 579
  • UK
Това някакъв формат ли е?

# 580
  • Испания
Състезание с огромни претенции, заявени смешни цели /да мотивират децата да спортуват/, измислен патриотизъм /спасяване на българската роза/ и слаба реализация /аматьорски записи и коментари от създателя му Гуспата, на когото му е трудно дори да говори като хората/, според мен. Излъчва се в ЮТуб и ФБ.
Гледах го миналата година.

Играят по двойки. Тази година ще участват Анселита и мъжа ѝ от "Един за друг". Болшинството участници са от ИВ, има от "Фермата" и от някакви други реалити /Гери-Никол е участник/.

# 581
  • Испания
От Тина и Станимир

Хей Хей !

Това е влог номер 1 от общо 3 за пътуването ни до Малдиви. В  него ще разберете какви документи са ви нужни, как пътувахме и първите два дни от нашият престой там, както и кого срещнахме на острова!

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 18:22 от Smileys 🙈🙉🙊

# 582
Кики се е разхубавила, изглежда по-зряла и женствена.

# 583
  • earth
Добавям Малдивите към списъкът от дестинации, които трябва да се избягват поради повишена вероятност за среща на български кифлеещи се индивиди. И парвенюта.

Ако някой е изгледал горното видео може ли да каже дали Тина се е осмелила да се покаже по бански?

# 584
  • Sofia
Изгледах го...и аз незнам защо..
Не се появи по бански 😁

Общи условия

Активация на акаунт