💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 9 - След края на сезона

• 70 238
  • 854
  •   1
Отговори
# 825
И на мен днешните двойки са ми по нормални и интересни.Ето едни модерни баба и дядо.

# 826
Кой ще връща назад за да разгледа парфюмната им колекция Grinning аз да

# 827
Смайли,липсваш тук !

# 828
Строителния предприемач,голям командир се извъди,ама от скритите.Рокли по тялото искал за жена си,с деколтета,коцкар или естет незнам.Иначе и те ще си идат едни от първите според мен.За годините 52 г запазени доста ми се виждат,за разлика от възрастното семейство от вчера.

# 829
  • София
Елена и Пламен пак тестват игрите преди сегашните участници:

# 830
Милите мой не могат ли малко да го спихнат този дюшек и да притичат през него докато товарят другите неща,голяма мъка им е.

# 831
Какъв им е случая на тези двамата? На всеки сезон - мерудия!

# 832
Тези, последните, според мен, са приятни за компания и може да се задържат.

# 833
  • София
Най-симпатични са ми готвача от "Хелс Китчън" и жена му. Най-досадни ми се струват Ася и Калоян.

# 834
  • София
Тяна пък си качва сторита как ѝ правят процедури на дупето, бельо не се вижда. Не изглеждаше такава в предаването:

Скрит текст:

# 835
Тази игра е нова,голям смях ще падне.

# 836
Виждат ми се стрии,те май няма да се скрият така лесно. Точно каква е не знам,не съм им фенка. Даже в ИГ нещо бях написала,относно някакви розови дрехи на цялото семейство и тя ме блокна. 😆 Ама смешни ми бяха,не се стърпях.
Поизпуснах част от двойките,но май са по-добре от вчерашните.
Хижата ми хареса. 😍

# 837
Хич не ми допада кастинга тази година. Аз гледам и малко 5 за 4 де, но все пак …

# 838
  • София
Хижата много ми харесва, но не видях камина.

# 839
  • София
Днешните двойки са много по-читави от вчерашните, а и Хижата ми харесва повече от Вилата...

Определено симпатизирам на Даяна и Йордан. Йордан направо е готов за Фермата, не знам как са го изтървали, хаха. А също и Петя и Николай ми харесаха.
И на пръв прочит нито една двойка не ме дразни.

Игрите обаче куцат. И вчера и днес. Дано нататък измислят нещо наистина забавно и интересно.

Общи условия

Активация на акаунт