💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 9 - След края на сезона

• 70 221
  • 854
  •   1
Отговори
# 795
И аз ще го гледам и коментирам,най малкото заради Емо.Тема все ще направи някой,който разбира,ако не ще пишем на модератор да направи.

# 796
Темата тепърва ще се развива, както и коментарите. Още не ги познаваме двойките, че да ги коментираме Grinning. Ще се появят и профилите им в Инстаграм и Фейсбук, ще ги поопознаем и ще има какво да се обсъжда.

# 797
  • София
Аз също не разбрах защо Смайли така изневиделица реши да не пуска тема.
На мен това ми е най-любимото предаване. Ще го гледам до сезон 100🤣💗
Надали винаги ще мога в реален час, но и на запис да е- ще го гледам

# 798
  • София
Не че е моя работа, но понеже следя доста теми, според мен се отказва, защото в една друга тема я обвиниха, че едва ли не е превзела всички теми.

# 799
  • София
Каква футболна драма, дами и господа.
На мен ми е все тая кой ще пуска темата.

# 800
Не че е моя работа, но понеже следя доста теми, според мен се отказва, защото в една друга тема я обвиниха, че едва ли не е превзела всички теми.
СЧига бе, и за това ли се карат, толкова ли желаещи има да пускат теми...
Смайли, да се явяваш веднага и да пускаш!!!

# 801
  • София
Изгледах. Как ще смогна този сезон не знам, ама ще се пробвам...
Ами старта не ми хареса. Много трудно си харесах някоя двойка. Всъщност има една, която ми се открои, защото веднага ми станаха симпатични, като чух, че имат четири деца. Браво, герои! Та това са Милка и Желязко от Варна.
Симона и Борислав също са ми леко симпатични.
И това е.
Като за начало, зле! Ще видим днес новите и след това как ще се развият нещата.
Това с мима беше много глупаво замислено. А и не мога да разбера защо масово се правеха на маймуни, вместо да разкажат няколко готини вица.
Гергана е хубава и така да се каже грабва окото.
Направи ми много лошо впечатление как Димитър тръскаше 'бозките' (?!) на Поля, направо нямам думи. Ужас. А тя е лигла.
На почти всички не мога да им разбера какво си говорят. Изказа е под всякаква критика.
А най-зле е този Генади, дето прилича на мутра. Изобщо не му се разбира какво приказва. Теодора или Яница 2.0 също.

Днес ще видим останалите 6 двойки (явно ще са 13), които ще са в Хижата на любовта, а тези седем от снощи са във Вилата на любовта. И това разделение също не ми допада.

Смайл,
Надявам се да размислиш, ще липсваш!
Така и така има разрешение за темата да продължи до утре, че днес има епизод с още визитки, така че няма закъде да бързат някои хора за нова тема. Вярвам, че Смайли ще преспи и премисли. Simple Smile

# 802
И на мен ми допадна само многодетното семейство. От другите ни едни, дето с нещо да ми харесат и да са ми интересни. Дано тази вечер да има повече симпатични. Първи сезон не съм гледала, ама от втори ми се виждат големи образи, в сравнение с вчерашните.

А с мима пък ми беше най-смешно, наистина да ги видиш как се пробват с какво ли не да го разсмеят. Аз ако бях щях да се разсмея само като чуя онази първата как цвили.

# 803
Скучен и лигав старт с еднотипни двойки.

# 804
И аз гледах оттук-оттам снощи. Но,това което видях хич не ми допадна.Само двойката с четирите дечица ми хареса. Тъпи игри,излишни обяснения,дразнещи или безинтересни участници,това ми е мнението за първи епизод. Ще гледам и днес,дано има по-интересни двойки.
 И дано Смайли продължи да прави темата,не знам какво се е случило,но винаги ѝ се получават супер.

# 805
Втората игра с разсмиването на мим-а беше доста тъпа, конфузна, прескачах я.

# 806
  • София
Двойката с четирите деца ми харесаха първоначално, но после Симона малко ме разочарова. Много се лигавеше и само искаше всичко да се случва по-бавно, обичам хората да играят с малко повечко хъс. Разбира се, не на всяка цена, но подозирам, че ще имат проблеми с това. Той играе много съсредоточено, а тя само се разсейва. Дано влезе в играта, защото са готини иначе.

# 807
  • София
И на мен жената от семейството с 4-те деца нещо не можа да ми стане симпатична.

# 808
А какво ще кажете по принцип за възрастните двойки. Защо все така се получава в Бг, че направо изглеждат премазани от живота? Аз имам познати по-възрастна двойка, които са ми еталон, много живец има в тях, и енергия, и хумор, пък не е като да кажеш да са имали живот без изпитания. Дай Боже всички да сме така обаче като че ли масата направо са забравили как се живее. Малко такова ми беше усещането и снощи, от един епизод трудно да се каже, но пак... Единствено Доротея и Димитър от предните сезони като че ли имаха някакъв хумор и хъс останал, но те пък се самоизолираха от останалите.

# 809
  • UK
Вероятно има и по-енергични 50 годишни, които са се записали за формата, друг е въпросът коя двойка са избрали да показват по телевизията.
В тоя ред на мисли, 50-годишните от вчера изглеждат по-стари от 75-годишните ми баба и дядо.

Много претендентки за Яница v.2 до момента.

Общи условия

Активация на акаунт