🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 6 - След края на сезона

• 47 334
  • 364
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Направих тема за "Къщата на инфлуенсърите", където има двама участници от "МастърШеф". Който иска, нека заповяда Wink

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 11:32 от diziler

# 242
Видях, че Стилиян им готви в "Къщата на инфлуенсърите". Това ми е един от най-противните участници в МШ. А Виктория е доста хрисима, също както в Мастер Шеф (за разлика от Ергенът)

# 243
  • София
..."Къщата на инфлуенсърите"...
Аджиба къде го излъчват това онлайн риалити?

# 244
  • Стара Загора
https://youtube.com/playlist?list=PLsnYbq0VrnvNfR83Bwws5XvbrBtR4RW1o

# 245
Е аз нали дадох активен линк (със сини букви), като се кликне и се отваря темата, в която има епизодите. Аджаба (acaba - на турски)

# 246
  • Разпиляна във въображението
Имам чувството, че вече половин година върви реклама за набиране на участници. Толкова ли са малко жилаещите?

# 247
  • София
Имам чувството, че вече половин година върви реклама за набиране на участници. Толкова ли са малко жилаещите?
Ами ние сме малка държава и нямат богат избор. Пък и адската кухня и тя дърпа и явно има конкуренция.

# 248
Възможно е. Адската кухня я загледах заради малката, която се запали по предаването. Мисля, че като тип хора, участниците в двете предавания са различни. "Мастъра" могат да направят и някой звезден сезон.

# 249
  • София
Възможно е. Адската кухня я загледах заради малката, която се запали по предаването. Мисля, че като тип хора, участниците в двете предавания са различни. "Мастъра" могат да направят и някой звезден сезон.
Доколкото подчух ще има нови водещи и не знам дали продуцентите са същите.

# 250
  • Варна
Вече е минал първия кръг. Тези, които са отсяли ще ги видим в първия епизод или в два, зависи. Инфо от мой комшия, който ще участва.

# 251
  • Пловдив
Адската кухня е за професионални готвачи уж. А тук е за хоби готвач. Но  с гаврите върху можещите да готвят и вземането на някакви итфлуенсъри не си помагат. Много хора може да имат възможност да се представят добре  ,но за шоуто се търси друго. Ако не са същи водещите, бих била разочарована . То е ясно,че няма да са, но никак не е добре, ако поканят пишман шеф готвачи. Няколко Силвена Роу би ми дошло в повече. В нейните умения нищо не е впечатляващо, а веган био рецептите,  които показва обикновено,  са смехотворни. Поне е пъстра като поведение. Но един такъв човек е предостанъчен.

# 252
Не съм срещала още информация кои ще са водещите.

# 253
  • Варна
Няма да има този сезон предаване. Моят комшия каза, че следващото повикване ще е пролетта. Явно ще се застъпят твърде много предавания и световното по футбол, а и нови шефове....

Има ли къде да гледам Мастър Шеф с Линда Петкова?

# 254
  • София
Аз гледам старите сезони и Виктор Ангелов, определено ми липсва. Сега загледах 5 и не ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт