🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 836
  • 779
  •   1
Отговори
# 450
Менюто е елементарно, факт. Това не е лошо по принцип, просто неговото е твърде клиширано.
Човекът е мега сив и скучен.

# 451
Той с риза с дълъг ръкав и пуловер отгоре; сестра му- с лятна рокля...какъв е сезона? Laughing

# 452
Кво ви е направил човекът, бе!? Интелектуалец! Скучен бил, ми какъв да е - циркаджия? Тия са при Халваджиян. На мен пък ми е симпатичен. Напълнял е като всеки семеен мъж. Grin Обича си жената, децата - какво лошо има в това?! Има дар слово, има неприятно "р" (аз не харесвам говорни дефекти, но Р-то е най-поносимото от тях) и не се срамува, че е бил всякакъв. Нали не е ходил да усвоява еврофондове или да краде. Родата на жена му не ми харесва, ама той нищо не ми е направил. Пипито по телевизора се превзема и лигави, ама иначе е мило момиче.

# 453
Ако още един път каже "деца", "баща на две деца", "грижи за деца", "секси мъж с деца", ш'са гръмна. Stuck Out Tongue Winking Eye
Тоя има някаква фикс идея с тия деца. Пф.
И не ми харесва с тая коса. Късо подстриган е по приятен на вид. Инак не е лошо момчето, ама с тия негови" фиксажи" става досаден.

# 454
Гръмна ли се, Джасте? Породени деца... Joy

# 455
Ох, не давайте Камелия как си пъха в устата храната, че ще умра от глад поне седмица...

# 456
  • DE
Как може да се оплакваш, че нещо е безсолно Rolling Eyes

# 457
Кви парчетоци нахвърля в тая паста. Да беше клъцнал малко сушените домати, а и руколата къде я умята в горещия тиган. Ми сложи я отгоре, бе пич, за свежест. Тя се свари в макароните и стана на парцалаци. Сигурно е искал да заприлича на водорасли, че да се върже със скаридите. Stuck Out Tongue Winking Eye

Даре, Joy. И ко вика - аз се определям като родител и всичко останало. Ньеее, ша са самоубия ритуално, казвам ви. Joy

# 458
Тортата каква е..че изтървах?
Харесаха ли я..

# 459
...а и руколата къде я умята в горещия тиган. Ми сложи я отгоре, бе пич, за свежест. Тя се свари в макароните и стана на парцалаци. Сигурно е искал да заприлича на водорасли, че да се върже със скаридите. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз не видях рукола в поднесените порции.

# 460
Не знам за вас, но мен ме дразни това Пипи. Свързвам го с Дългото чорапче, а не с  възрастна жена.
Ех, Джасте, добре, че Пипи се съгласи да роди породени деца, а? Joy

# 461
Тете, бързаш, още не са стигнали до нея.
Беше с готови блатове, ама изтървах крема какъв беше, някакъв бял, или е било кисело мляко, или сметана, само видях, че сложиха захар и бъркаха, а после сглобяваха. Сестра му, де. Малко жаста праста Wink беше работата, ама то детето е сал на 15г. Кайсии от компот, сока за сиропиране и те така. А, и малко ликьор - кафе.

Тикве, ми как да я видиш, то тя потъна в соса и пастата. Joy

Даре, Joy, със сълзи се смея.

# 462
  • София
И малко Бейлис, но само по средата на блатовете 😀

# 463
  • ВАРНА
В една връзка,ако единият е Пипи,то другият задължително трябва да е Куку!

# 464
Що не й ръсна смлени ореСи ? Вместо тоз бонбон детска радост.

Общи условия

Активация на акаунт