🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 35 542
  • 779
  •   1
Отговори
# 495
"Ще изчукам всичките ти приятелки.."
Ако ми посвети такъв "обет за вярност", така ще го зачукам, че поезията в душата му ще се превърне в драмата на живота му. Joy Joy Joy

# 496
За тези ли нелепици е получил награди ?! 😳

Явно сме проЗти и не му схващаме творчеството Laughing

# 497
  • Sofia
Не догледах края,надявам се не им е подарил от неговите стихосбирки ?

# 498
Не беше лоша вечерята на Илиян, но и нищо особено. Манчев и мен ме дразни, много аламинути направил. Ами защо не? Ако наистина това ядат якъщи, какъв е проблема?

На мен ли така ми се стори или домът, в който ги посрещна е на тази Сандра, която готви с Джуди? Как така всички й ползват дома да канят гости, малко странно ми се вижда това 🙄
А, Камелия за пореден път ми показа защо не я харесвам. Намали оценката, защото яденето било безсолно. Тази добре ли е? Ми като ти е малко солта, слОжи си 🤦♀

# 499
Мдаа, след трохите, семките и костилките се съмнявам, че утрото му ще остане добро, особено в съчетание с обета му за вярност. Joy

Турските ягоди с мустаци и разширени вени хич няма да ги коментирам. Мъ ко ли разбирам аз от пуезия и румантикъ.И все пак мерси съм от таквиз поетични напъни. Joy

Пп Доли, мисля, че им подари. Joy

# 500
На мен Илиян ми харесва. Не ми пречи, че говори за децата и не смятам, че е поза, истински се наслаждава на ролята си на баща.

То ясно, ама като във всяко предаване на Гала говореше само за отрочето си (то тогава беше само едно), това вече започва да досажда на зрителите. Петканови - същата работа.

# 501
Човекът е мега сив и скучен.

Аз го помня друг. Явно животът с Диковица го е променил яко. В Германия беше пооо... отворен, да речем.

# 502
"По-отворен", т.е.по-разчупен, по-разкрепостен, по-безгрижен и по бохемски над нещата ли?

# 503
"По-отворен", т.е.по-разчупен, по-разкрепостен, по-безгрижен и по бохемски над нещата ли?

Мда. И далеч по-забавен. Ама то, тази жена, която е избрал, и мен ще ме направи на нищо. Само като ѝ чуя гласа и ми се отщява да живея. Joy

ПС. На Манчо нали темата му е аламинути? Камито Тодороф не направи нищо, тук пък имало повече...

# 504
  • софия
Както за всяко предаване вашите коментари са ми по-интересни от самото предаване. Пипин Илианчо е мега досаден и безинтересен. И в малкото моменти, в които съм пускалала кокошарника на г0ла е бил такъв. Нищо интересно не казва. Иначе си сготви добре. На Манчев вече и аз спрях да се опитвам да разбирам какъв точно му е аршинът, по който оценява и съветва. За един едно нещо е ок, за друг същото е абсолютно неприемливо. Карай, не го слушам сериозно.

# 505
От цялата работа, много ми хареса кухнята и изобщо това, което дадоха от апартамента на Сандра. Бравос!
Менюто ми хареса с изкл. на руколата. Момчето мнооого говори, някаква логорея.Верно лаладжия и да се подстриже! И наистина, той с пуловер и риза, сестричето по лятна рокля?
Кеми Тодороф ме разби с тая безслолност, Василена и Таня се държат най-нормално от гостите.
Днес очаквам Кеми да намали точка, защото е пресолено.Joy

# 506
Той говори, ама нищо не казва.  Едни думи се леят, а смисъл няма...страшно натоварва.

Стихченцата инак...същий Радой Ралин. Ама друг път Satisfied

# 507
Гледали сте го в някакви други предавания, където ви е досадил, не го харесвате по принцип и сега пренасяте това нехаресване и тук. Държеше се съвсем нормално човекът, забавляваше гостите и те останаха доволни. А и какво толкова трябва да се казва в едно предаване за манджи, къщи и известни хора!?

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 09:10 от птица

# 508
Мен говоренето за децата не ми е проблем,защото и аз чакам бебче и сиг ще стана същата,въпреки за сега подход към децата-йок! Нека се радва хайвана.Повече ме дразни Пипи-нето и нейното поведение,тип от кралското семейство съм.То не бяха сватби и погребения..аман! Та добре,че му помагаше сестра му,че щях да счупя тоз телевизор😀😀

# 509
Ами коментираме си, не може ли...

Общи условия

Активация на акаунт