🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 35 472
  • 779
  •   1
Отговори
# 585
Много добра идея ! Харесах я , когато Шишков беше там, харесва ми и сега. Естествено, сега са на светлинни години, спрямо когато аз учех в ТОХ, но всичко изглеждаше страхотно!

# 586
Чудесна домакиня беше Василена! Нямат значение оценките, радвам се, че не само манджите бяха в центъра на вниманието. От мен има 100 точки! Simple Smile
И аз 100 точки. Simple Smile

Много ми хареса идеята, реализацията ... абе всичко, въпреки, че избяга от регламента  на Черешката.  
Манчев може да направи седмица с тях, а такива училища има и в други градове.

# 587
# 588
   Идеята беше просто чудесна. Дано...

(Точно тази вечер говорих с 12-годишната ми дъщеря, която отскоро хлътна с двата крака в пубертета и смята, че не я разбирам... Разбрахме се.)

# 589
  • На морето!
Прекрасна е Василева! С мъжа ѝ са чудесно семейство, тази вечер и като домакин я харесах.

# 590
Много ми хареса тази вечер. Изобщо не се бори за точки Василена, защото беше ясно, че даже и участниците да не я резнат в точките, Мначев няма да й прости. Съвсем основателно, но пък толкова готина идея. Нямах представа, че така изглежда училището по туризъм. Млади деца, толкова естествени и талантливи. Дано се реализират успешно.
Това момиче ми хареса много, това, което правят с мъжа й също. Поне на мен ми се стори, че успя да спомене каузите без да е натрапващо. Поне монтажът тако го показа.

Поетът ме дразни с клишетата и обобщаването на едро и в неговя епизод, и днес-всяка жена на голям мъж трябва да..... и т.н. Голям експерт по жени, деца, семейни отношения. Предишната му приятелка ми дойде малко шокираща. Не, че й има нещо на жената, но тази разлика ...... Да, знам, че съм консерва и всеки си е щастлив по негов си начин, но 22 години разлика ме потрисат, в която и да е посока. 

Не мога да разбера пък аз натъртването, че не била готвила тя. Ми нищо по различно от инфлуенсърката-нави една баничка, сглоби една салата, запечата телешкото. Достатъчно JoyJoy

Случаят  с детенцето си го спомням. Ужасна история. Радвам се, че е приключило успешно.

# 591
  • Испания
Прекрасна е Василева! С мъжа ѝ са чудесно семейство, тази вечер и като домакин я харесах.

Василена Гръбчева е.

# 592

Василена Гръбчева е.
коректорът е. Ясно е.

# 593
  • София
Евала на Василена как остана вярна на хуманните си каузи и професията си и умело преплете историите на тези чудесни талантливи деца с идеята на черешката! Много приятно ми беше да гледам тази вечер. А Камелия ми е още красива, особено очите й.

# 594
Аз малко със закъснение гледам, та го изгледах Илиян сега. Ми той като някоя миска беше, да си покаже и разкаже за наградите, да не остане някой неразбрал за успехите му, нищо че е известен като мъжа на дъщерята на еди кои си. Изключително досаден и голословен, ще речеш някакъв феномен, че е баща на две деца и че се е върнал от чужбина. Може би за награда се бори и за това, ако дават. Вие тук коментирате Пипи за такава и онакава, аз пък на нея симпатизирам повече в тази двойка. Дъщеря на родителите си вярно, но кой кого е гледал, друг въпрос.

Вечерта на Василена звучи чудесно.

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 22:38 от dakota14

# 595
На мен пък ми беше скучно днес. То хубаво показа децата (и хитро се измъкна да не я видим колко е боса, явно, в кухнята), на това забързано говорене с метален тембър, много ме натовари. Същото като на Мария от Мастършеф!
В крайна сметка и нейната вечер беше само: аз, аз, аз/ мъжа ми, мъжа ми/ поколения хирурзи/ 7деца...
Което е нормално всъщност - на своята си вечеря всеки разказва за себе си, семейството си, работата си, проектите си. Саморекламира се. Това е и замисълът на самото предаване, затова и участват гостите. Но докато другите все пак се стараят и да забъркат по нещо, тя съвсем през просото го удари. Реално нищо не сготви, а само дърдори през цялото време. Манчев даде точна оценка. Към нея 😉

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 23:02 от птица

# 596
  • София

Василена Гръбчева

Черешката на тортата (01.07.2021)
Сезон 16 Епизод 30

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player

или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във  VLC player
или в   321 Media player classic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
 ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 23:05 от Mari_Mar

# 597
A колко точки и дадоха, че точно тогава излязох, ако може някой да напише.

# 598
  • София
2x10  от Т и И 2х9 от К и адвоката и 6 от Манчев.

# 599
Според Манчо щяла да експлоатира детския труд....
Сега почвам да гледам изпуснатото

Общи условия

Активация на акаунт