🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 816
  • 779
  •   1
Отговори
# 465
В една връзка,ако единият е Пипи,то другият задължително трябва да е Куку!

🤣🤣🤣🤣🤣

# 466
В една връзка,ако единият е Пипи,то другият задължително трябва да е Куку!
Не, не мога, вече се търкалям от смях. Joy

# 467
Ох, не давайте Камелия как си пъха в устата храната, че ще умра от глад поне седмица...
Да, пъха в патешката уста и закача на изкуственото чене, ужасно! Imp

# 468
Не знам за вас, но мен ме дразни това Пипи. Свързвам го с Дългото чорапче, а не с  възрастна жена.
Ех, Джасте, добре, че Пипи се съгласи да роди породени деца, а? Joy
И мен ужасно ме дразни Пипосването, но иначе двамата са приятно семейство, очевидно се обичат, намерили са се и са ми симпатични. И Петя е късметлийка да намери мъж, който я издига на пиедестал (поне от това, което се вижда)

Ама какво искате, с лигава мама като Аня как да не е Пипи до живот

# 469
Пипи е толкова лигата и преиграва  че едва я търпя...

# 470
Камелия пък! Да речеш, че е нямала нож и вилица. А и от рукола вкус чака... е ще почака.

# 471
Аз пък нямам усещане, че прекалява с говорене за децата си. Както беше казано едно гледаме различно виждаме и чуваме Simple Smile
Този човек не бях го чувала преди това му появяване по телевизора, така че до момента ми е интересно всичко, което научих за него.

# 472
Манчо пак няма угодия. Що толкова аламинути, що толкова малко храна, ама що без месо. Ооф и неговата не е лесна. Туй да не знаеш как да застанеш на една позиция и какво точно искаш ней лесну, неей. Joy Той самия не си знае условията, па иска другите да ги спазват, ади, де. Joy

# 473
Аааа има позиция човекот - свекърва! Вечно недоволен.
Камелия и тя, аман от звездни превземки, изсмукани от пръстите. Не може да си вдигне царствените костеливи ръчички, за да си наръси сол ли? Бре, че принцеса и тя се извъди. А всъщност е една свадлива баба. Боб ли да хвърля някой, та да знае колко точно солено яде тя?

# 474
Не гледах внимателно, хайдвокатът пак ли намали оценката!?

# 475
Не гледах внимателно, хайдвокатът пак ли намали оценката!?
9

# 476
  • Пловдив
И на мен ми хареса как се гъбарка с авокадото Stuck Out Tongue Winking Eye

# 477
  • София
Аз изцяло го пропуснах, щото правих дюнери на моите.

# 478
Ясно. Благодаря.
На мен Илиан ми хареса.
Наживя се човекът у немско, тук и като водещ се уреди за година, на бързо се взеха с Дикова.
А вечерята му е това, което ядат млади хора набързо..
Предишният път му готви голямата любов Камен Во - Албена Ненкова.
Той я предствяше за приятелка., в см. гадже. Трудно ми бе да ги гледам заедно как се лигавят.

# 479
Не харесвам хора, които много са си повярвали. Този е един от тях. Иска дс внуши че е голяма работа, че е постигнал много в живота. Всъщност е имал късмета да попадне на точното място в точния момент...

Като е бил шеф на рекламна агенция в Германия и още куп неща, защо не се е задържал там? Ако се е справял добре какво му пречи? Просто ич не е ставал за тази работа, ама айде.  Според мен просто се е ПРОБВАЛ в куп професии и е видял, че не става. Изоставил работата на шеф на рекламна агенция в Германия, за да се върне в БГ през 2014 да пише стихове. Щото ще забогатее от тези стихове, хаха... Нещо не се вързва!
А иначе трета вечер слушаме за домочадието... Едното кръстено на дядото, другото на бащата... OMG!

Общи условия

Активация на акаунт