🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 35 523
  • 779
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Разбира се, но обективност някаква е добре дошла.

# 511
Гледали сте го в някакви други предавания, където ви е досадил, не го харесвате по принцип и сега пренасяте това нехаресване и тук. Държеше се съвсем нормално човекът, забавляваше гостите и те останаха доволни. А и какво толкова трябва да се казва в едно предаване за манжи, къщи и известни хора!?
Към участниците в панела на Гала имам резерви, а той беше там. Blush Нито го харесвам, нито не го харесвам.
Това представяне като интелектуалец, успял млад човек и ... без да има нещо конкретно, ме дразни /не само при него/.
С всичките и кусури К. Тодорова наистина е личност, към която няма как да не прояви човек уважение. Такова нещо към Илиан няма как да се получи, а той се тика в тази посока.

За вечерята писах - семпла, без нещо особено, но прилична. Повече въображение можеше да прояви в украсата на тортата и пак да подчертае бащинството си. Не е стигнал такова ниво /като личност/, че каквото и да направи да заслужава УАУ. Simple Smile

# 512
Манчев си има негови приоритети, напр.на кого от домакините да направи комплимент. Вероятно някои от участниците по-дълго ги е ухажвал да участват, други сами са се натискали. Според нивото на избрания предварително  “победител”  подбива малко или много останалите, затова и критериите му за обосновка са доста плаващи.
На мен той ми е симпатичен като се смее от сърце, напр.на пингвинчетата от яйца на Рени и в другото му предаване като поръча шоколадов десерт от менюто, а му донесоха шоколад Милка с все опаковката.

# 513
  • София
Василена ще посрещне гостите си в Софийската професионална гимназия по туризъм, където учат страшно талантливи деца, които с удоволствие ще й асистират в кулинарното начинание.

Около масата ще пламнат горещи теми, а менюто, с което репортера ще посрещне гостите си, включва коктейл „Розова афера“,  модерна шопска салата и предястие от хрупкава пъстърва. Основното ще бъде и аламинутът в менюто – телешко бон филе с карамелизирани моркови и гриловани аспержи, а десертът – баница с ябълки и карамел.

# 514
Коментарите тук,че Камелия е прегърбена са потресаващи.По измененията в китките и стойката съдя за артрит,от който и аз страдам.Със сигурност е изтърпяла години болка,и със сигурност би й се искало да не е прегърбена,но то не пита.Както и начина на остаряване.За всеки е различен,но на никой не му се разминава в крайна сметка.Не мисля,че изглежда така от интервенции,просто с годините костите се стопяват и кожата на лицето се смъква.Единствено е добавила хиалурон в устните,но какво от това,да не е единствена?
Права е за безсолната паста,не виждам как ще й се подобри вкуса дори и да я посолиш,това не е супа или яхния.И сушените домати бухна цели,и тортата е толкова елементарна,че не знам защо му беше сестра му,изобщо този Илиян е гола вода в кухнята,а както виждам и в писането на "стихове".

# 515
Мен говоренето за децата не ми е проблем,защото и аз чакам бебче и сиг ще стана същата,въпреки за сега подход към децата-йок!

Момент, ти мислиш, че говоренето за децата дразни тези, които нямат деца ли? Много странно. Аз мисля, че дразнещото е самото изтъкване "аз съм баща", което не е кой знае какво постижение, при условие, че поне 3/4 от мъжете са бащи. Тоест... той не е постигнал нещо недостижимо, хаха. Все едно аз да се похваля, че съм шофьор и да го изтъквам постоянно... ми то 90% от мъжете са шофьори. Тоест той изтъква това нещо като някакво върхово постижение в живота, сякаш  "ходил съм на Антарктида" или "летял съм в Космоса" и всички ние да отваряме уста и да викаме "уау" пред телевизора! Супер дразнещо.. По същия начин Сашко Кадиев ни занимава с домочадието си,  Даниел и Алекс Петканови... тия семейни пробутваници навсякъде изключително много дразнят. По БТВ гледах реклама за някакво онлайн издание на Мастършеф... с Катето Евро и внучка й Катя.  Е това ОК ли ви е?

# 516
  • Sofia
Вчера в предаването синът Кадиев обеща на майка си Евро,че може и да я уреди за готварската рубрика в Преди обед 🤨

# 517
Нищо против фамилията Кадиеви нямам, ама толкова ми се е втръснала вече, преекспонирана е....

# 518
Абе този Илиян да не би да има деца? Породени? JoyJoy
Честно казано за първи път го виждам. От коментарите разбирам, че е участвал и преди, но тогава е бил с дурга жена. Нямам предишни наблюдения върху бащата на годината, но и на мен ми дойде твърде досадно споменаването им с повод и без. Да са живи и здрави дечицата.
Менюто му беше семпло, тортата с готовите блатове и детската украса отгоре беше просто смешна. Но поезията му!? Е тя вече ме потресе до дъното на душата ми, но щом толкова награди е спечелил с това творчество явно проблемът е в моя телевизор.
Репортерката ми е много симпатична.
Не я харесвам Камелия Тодорова, но според мен беше права за безсолната паста. Реално супа, салата можеш да си овкусиш, но паста.....
Честно казано толкова безинтересен епизод и изобщо компания, че не се и заслушвах, какви ги дрънкат.

# 519
За първи път го виждам и чувам тоя човек/Илиян/,ам аникак не обичам мъже-лаладжии.Много ми олекват Simple Smile
За Камелия щях да пиша,всъщност.Оставям настрана таланта и,това,че слушам джаз и доста нейни неща ми харесват,и казвам,че за мен тази жена се превръща с досадно мърмореща бабичка,което не и придава качества,за съжаление.Дано се усети Simple Smile

# 520
Аз го помня от предишното му участие в черешката.Тогава готвеше с приятелката си .Тя беше с двадесетина години по голяма
А тортата на сестрата беше абсолютен буламач

# 521
Тогава с Албена сготвиха супер неща, друг Илиян беше Hug

Тортата ми беше блякс, кви компоти, кви неща.

# 522
  • Варна
"......А тортата на сестрата беше абсолютен буламач"

Тортата на сестра му беше направена от 15-годишно момиче, но имаше вид на правена от десетгодишно - наистина беше "майко мила" - нямаше нито един детайл, за който да не се отправи критика. Но девойчето все пак беше повикано да помогне, разбирай да спасява положението  и просто направи каквото можа на нейната възраст. Оклепа едни готови блатове с нещо бяло и беше много доволна от произведението си. Толкова си може, то не е виновно.

# 523
  • Испания
Приятелката му Албена Ненкова /приятелка на Камен Во, в момента на 54 години/, която му помага през 2017 година.

Скрит текст:
Зрителите останаха като гръмнати, че това младо момче спи с жена, която може да му бъде майка. Говори се обаче, че за да се хареса една дама на Илиян, трябва да притежава две основни качества: да е много по-възрастна от него и да е сериозно закръглена. Освен че отговаря на тези критерии, Албена е и добре подплатена във финансово отношение. Тя има три книги зад гърба си, но литературата е само нейно хоби. Цялата й биография е свързана с мениджмънт в областта на туризма и ресторантьорството, а през 2014-а става шеф на отдел в НДК.

Илиян Любомиров ще поднесе поетичен финал в „Черешката на тортата” (17.02.2017)

Илиян Любомиров посреща гости - „Черешката на тортата” (17.02.2017)

Оценките на Илиян Любомиров - „Черешката на тортата” (17.02.2017)

# 524
  • София
А за тортата що не помогна Диковата булка, ами сестра му?

Апропо Илиян бил баща (порздравления), дааааа ама аз пък съм и дядо ... ай ся да го видя Grinning Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт