🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 842
  • 779
  •   1
Отговори
# 600
Нищо не експлоатира, даде възможност на децата да се изявят. Тя също взе участие, не е стояла отстрани. На Г.Д. трябваше 6 т. да даде., и тя експлоатира чужд труд, а тук учениците така се стараеха и резултатът беше чудесен. Да беше дал 10 т. на децата тогава. Дано не съм го пропуснала само.....Joy

# 601
  • София
Василена беше прекрасна. Идеята й беше да изпъкнат децата, и й се получи. Браво, това е голям човек за мен. Точно както в дуетите на неизвестни с известни певци си проличава коя звезда е интелигентна и коя - самовлюбена. Тези, които имат ум, визия и не са се вкопчили в славата си, "помагат" на по-неизвестния да се открои, да се представи. Докато самозабравилите се държат във всеки един момент те да са най. От мен - отличен за цялостно творчество Grin Оценката на Манджо също беше справедлива за предаването. И отново Браво на Василена, че постави важните неща пред маловажните!
А дума няма да отварям колко е красива, че една страница няма да ми стигне.

# 602
На децата даде Отличен (6). Те най-много толкова получават в училище ☺ Все пак не са канени за участници в Черешката.

# 603
Аз и концепцията на предаването не знам каква е, загледах го отскоро, след като попаднах на темата във форума. Не обичам да гледам кулинарни предавания, та и това подминавах. По принцип не са хора готвачи участниците, на някои им личи, че не ги бива много в кухнята. Т.е. не си мерят кулинарните възможности май само? Както и да е, браво на Василена, получи ѝ се прекрасно! И децата се изявиха и ги видяхме, и беше раздвижено и интересно, в нито един момент не ми беше скучно. И Камелия тоя път изглеждаше добре и хареса поднесените ястия. Simple Smile

# 604
Нищо не експлоатира, даде възможност на децата да се изявят. Тя също взе участие, не е стояла отстрани.
Доста неподготвен се изказа отначало

# 605
Василена даде една много добра идея на Манчев - да се показват млади и можещи хора.
Миналата седмица ме убеждаваха, с полуфабрикат, какво е френска кухня. Тази седмица с нещо, което дори няма име - огретеномусаковоризов спИциалитет пак от същата кухня. Извинявам се, но тези французи ядат каквото им падне /това видях и разбрах/.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 606
  • София
Вие от майтап не разбирате ли? Може и да сте много млади, но това за нашето поколение си е лаф.

# 607
  • София
Адвокатът и телевизионен водещ Александър Пелeв е подготвил кратко, но пълно с импровизации меню, което включва салата, предястието е вариация на марокански кус кус, основното ще бъде сьомгова пъстърва с пюре от броколи, а десертът – чийзкейк.

# 608
Нищо не експлоатира, даде възможност на децата да се изявят. Тя също взе участие, не е стояла отстрани.
Да, да! Баш си стоя отстрани! Попипна по една порция и после зад камерата децата всичко й направиха. Не, че се случва за пръв път в предаването, но преди винаги сте били по критични?
Ми дайте да обикаляме по социални и старчески домове, затвори или големи корпорации, щото имали нужда да ги покажат!
Не знам едрите мъжаги мотористи ли толкова ви умилиха и тяхната инициатива (която дори не е нейна заслуга!), но идеята на предаването все пак е друга.

# 609
  • София
На мен ми хареса инициативата. Не се възмущавам като ползват помощ, защото явно е разрешено.

# 610
  • Испания
Хубавото във вечерта на Василена не беше само това, че показа талантливите деца, които са получили признание и извън професионалната гимназия. По това време седмокласниците избират къде да продължат обучението си, та напомни на родителите, гледащи формата, за съществуването на още една добра опция. И трето, но не на последно място, показвайки арфистките Ема и нейната майка, припомни за тях, за да вдъхне кураж на майки, които са разделени с бащите на децата си и имат куп проблеми, че винаги може да се пребориш за детето си, макар да е отвлечено в друга страна.

Досега всички участваха, за да се покажат, за да напомнят за себе си.

Безценна беше тази вечер, ако човек може да види подтекста ѝ.

# 611
Да, да! Баш си стоя отстрани! Попипна по една порция и после зад камерата децата всичко й направиха. Не, че се случва за пръв път в предаването, но преди винаги сте били по критични?
Ми дайте да обикаляме по социални и старчески домове, затвори или големи корпорации, щото имали нужда да ги покажат!
Не знам едрите мъжаги мотористи ли толкова ви умилиха и тяхната инициатива (която дори не е нейна заслуга!), но идеята на предаването все пак е друга.

Абсолютно съм съгласна. Хубаво е да се промотират каузи, но Василена трябваше и да готви.

# 612
Точно така!Много ми писна от участници ,които не знаят как се включва фурна да участват в готварско предаване и да си викат помощник/ци
Има други места за подобно промотиране

# 613
  • София
Другата седмица задачата на Манчев ще бъде да се хранят без прибори.
Участници ще са  Милена Славова, Сами Хосни, Александър Костадинов, Соня Атанасова и Райна Караянева.

Предизвикателството на кулинарния гуру шеф Иван Манчев ще накара участниците да проявят креативност и да приготвят вечеря, която трябва да се консумира единствено с пръстите на ръцете.
Част от звездния отбор стават певицата Милена Славова, фитнес инструкторът Сами Хосни, водещият на спортните новини на NOVA Александър Костадинов, модният дизайнер Соня Атанасова и актрисата и модел Райна Караянева.

# 614
  • софия
Пластмасовото Райне колко пъти ще участва и то?
Александър Костадинов и Соня Атанасова дори не знам кои са.

Общи условия

Активация на акаунт