Клиники в Истанбул - тема 13

• 53 132
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Два ембриона връщат само ако си на голяма възраст и имаш неуспешни опити , защото по закон при тях е забранено по принцип но връщат в зависимост от случая . Консултирайте се с тях .

# 91
Цитат на: Тони Маринчева 690354 линкове=topic=1348303.msg43094857#msg43094857 date=1625218984
Здравейте ако може мнение.
Febor İstanbul Bomonti Hotel & Spa. Благодаря.
Има ли дами които са искали да им сложат 2 ембриона в Мемориал  и  да са сложили.
За да се съгласят да върнат два ембриона, първо трябва да е имало неуспешни трансфери в тяхната клиника. Такива са ми наблюденията.

Истина ли е това? Аз се надявах на два ембриона, когато отида през август, след всички неуспешни експерименти в България. Пък и възрастта ми не е като за още много опити...
Над 35 години дават избор за повече ембриони при трансфер,особено като вас с предистория. Успех 🍀

# 92
Понеже  ние се чудим или два .По принцип  искаме  2  ,но ще го коментираме пак  щом ги извадят Благодаря много

# 93
Здравейте момичета, някоя от вас ще ходи ли на стимулация този месец, по точно след 18 Юли?
Ще се радвам да се запознаем.

# 94
Здравейте момичета, някоя от вас ще ходи ли на стимулация този месец, по точно след 18 Юли?

Ние тръгваме днес ако сме там ще се запознаем

# 95

Имам такова намерение, зависи да не ми е много високо FSH- то

# 96
Пълномощното за колата може ли да е на английски,нотариално заверено?
Чета някаква по-стара тема (2019 де) и пише “на турски с апостил”. 😳

# 97

Аз направих на турски в агенция за преводи. Оригиналът беше нотариално заверен. На границата не са ми го искали.

# 98
Пълномощното може да е без апостил, но трябва да е на турски.

# 99
Много ви благодаря 🌷

# 100
Момичета, 4-ти ден съм на Ясмин и вчера така ми се зави свят и ми се догади, не знам дали е от тях? Писах на Хафизе, ще пита Карликая, каза засега да изчакам с приема - вече 2 часа закъснение! Притеснявам се не знам да го пия ли днес, колко още да ги чакам?

# 101
Момичета, 4-ти ден съм на Ясмин и вчера така ми се зави свят и ми се догади, не знам дали е от тях? Писах на Хафизе, ще пита Карликая, каза засега да изчакам с приема - вече 2 часа закъснение! Притеснявам се не знам да го пия ли днес, колко още да ги чакам?
Пиши и пак.

# 102
Пиши и пак.
Отговори ми най- после, каза да ги спирам, щом имало такива странични действия. Ами спрях ги, 3 дни съм ги пила - едва ли някаква промяна от тях има, щом лекарят така е казал.

# 103
Здравейте,момичета.Искам да попитам някоя от вас била ли е в клиника Колан Хоспитал Груп в кв.Шишли?

# 104
Момичета, случвало ли ви се е да корегирате идването на цикъл и сте взели 2 или 3 хапчета  допълнително от от червените циклопрогинова .

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 22:38 от Karamia300

Общи условия

Активация на акаунт