Ма-ма,та-та казва вече МАРТенското буболече!II

• 8 222
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
  • София, център
Добреееее, радвам се че не съм сама Hug!

И аз искам да въведа тези йоурти... много ме радват...ама нали пише от 8 месец та все си чакам.... сматах да взема извара ( даже с boriva си говорехме каква трябва да бъде.... за да и правя сама плодово-изварени и зеленчуково изварени нещица...) ама аз докато се наточа и то седмия месец отмина и днес вече ще взема да и купя!

Днес навършваме 7 месеца! Виртуална почерпка... smile3510 

Отивам в новата тема и ще си копирам постинга...айде там!

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 10:04 от adiland

# 286
И аз още не се престрашавам да давам по-"екзотични" плодове. Но се замисля всеки път, като купувам пюрета дали да не взема нещо по-така  Grinning Гледах пюрето от манго на Хело, но пишеше над 8м, та ще изчакам още към месец. Гледах вчера една мама купуваше пюрета на Семпер с киви, манго и разни други интересни плодове, но не обърнах внимание след кой месец ги дават. Пък и много са скъпи тези пюрета, бе  Money Money Money 2.50лв за едно бурканче и то с плодове, а не основно ядене  Tired Но ще взимам от време на време, защото кивито примерно не съм особено убедена, че ще го направя както трябва аз на пюре. Днес ще пробвам да й дам малко сок от киви с ябълка и банан, дано да й хареса
Аз за сега съм обнабеждена от новата схема на 4 яденета. Днес сутринта, като се събуди й дадох овесени ядки вместо традиционното мляко и си ги хапна  Grinning А аз се притеснявах дали толкова рано ще иска да яде нещо различно от мляко. Но глада явно не прощава, защото буквално гонеше лъжицата с отворена уста  Joy Дано така да продължава  Praynig

Мами, днес нашият тати има имен ден /Димитровден/ и ви черпя виртуално  cook beer

newsm51ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ДРУГИТЕ ДИМИТРОВЦИ И ПОДОБНИ

# 287
Здравейте момичета
Ади мисля , че не е нищо сериозно просто игра на детето-ние имахме скъсано влакно на мускула на вратлето при раждането и за 3 месеца с гимнастика се оправихме.
Констанс пожелавам ти в най-скоро време да видиш двете чертички.newsm17

портокал не съм й давала , но ягоди и малини давах много ги хареса и нямаме проблеми.

# 288
  • София
Zoui, благодаря ти   bouquet И ние с Емичка много сме си харесали Дани  Heart Eyes

Ади, Ема също си отпуска главичката от време на време, но не мисля че е притеснително Simple Smile За да си спокойна най-добре питай педито  Peace

Иначе да ви се оплача - от 2 дни Ема е много неспокойна нощем и то защото като реши да се обърне на една страна в съня си се преобръща по корем, след което задължително се изправя в поза "пълзене" и се започва едно хленчене да я обърна  ooooh! Направо не издържам - тъкмо си легна и тя пак се е обърнала и започва да мрънка - това се повтаря непрекъснато през цялата нощ  #Crazy Съответно сега съм супер недоспала за 2-ра поредна сутрин и дремя на бюрото  Sick

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС   bouquet  bouquet

# 289
добро утро,
тази нощ спахме малко по-добре ставах само 2 пъти. Вчера му дадох малко кисел за първи път, днес мисля да му направя цяла порция за следобедното хранене. И аз съм взела от млечните десерти на Нестле и мисля другата седмица да ги давам. Само ще видиме как, че следобедното хранене ми се събира да редувам, каша, плодово пюре, кисел, нишесте, грис, попара и то стана една.....
ама сутрин хем е гладен, хем още му се спи, та различно от мляко немога да давам.
Ади честити ви 7 месеца  bouquet
на всички които празнуват днес честит празник,, и аз довечера съм на имен ден Party, бебо отива при баба си
Констанс, ако се успокоиш всичко ще се нареди, сигурно всички ти го казват, но е така Hug
лек ден на всички, днес пак ще има много разходки

# 290
Привет от мен мами!

Констанс миличка не се притеснявай - аз си правих 5 теста и петте ми бяха отрицателни, а се оказах бременна - моя доктор казва че тестовете са общо взето 60% достоверни - така че не оклюмвай миличка  Hug

Аз мисля че няма ни6то тревожно в това да се дават какови и шоколадови каши, както и цитруси - те са го измислкили щом им такива значи няма ни6то обезпокоително. Също така си зависи от страната - в различните страни има различни начини на захранване. Първите сокове които ни е давала маика ми на мен и сестра ми са били от портокал -
понеже и двете сме родени в южни страни - аз в Испания а сестра ми в Куба.

Така, че според мен бебоците ни може да опитват от всичко

Общи условия

Активация на акаунт