Ма-ма,та-та казва вече МАРТенското буболече!II

• 8 228
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
  • София, център
Цеци Спокойно , ако е от ваксината болеста ще я изкара леко!

Аз днес съм на училище...поне е хубаво времето...
Приятен ден на разхождащите се... Laughing

# 241
добро утро,
имате една почерпка за нашия мини рожден ден party023
нещо от няколко нощи Благито хич не спи добре, през един час мрънка и вече залитам от недоспиване, а и съм почнала пак диета, че имам 3-4 килца още да сваля, само да не припадна някъде Tired
целувки на вкички и болните бебоци бързо да оздравяват Hug Hug Hug

# 242
  • София, център
мама Ани с бебе Теди да се включва...да не зяпа! Laughing Hug

tanyta25  честито да ти е жив и здрав, послушен и усмихнат!!!

# 243
МОмичета за диетата да кажа-Много сьм доволна.Точно килограми не мога да кажа ,защото нямам кантар и не сьм се теглила. Бях си оставила едни дьнки за мерило. Корема ми се прибра-а той ми беше най-големия зор. Сега почивам,но другата седмица пак ще я направя. С гимнастиката не сьм спряла и продьлжавам да се мажа. Не мисля,че сьм свалила 7-8 кг,както ги дават,но сьс сигурност между 3-4.

# 244
  • София
Креми,моля те,пусни пак линка с рецептата,че уж си я бях копнала,а сега като я отварям само заглавието ми излиза Embarassed
tanyta25 ,да ти е жив и здрав Благо и много да слушка!  bouquet

# 245
И ние вече сме почти обзаведени - купихме два космонавта /светло зелен и керемиден/ и два броя ботуши, които събува точно с едно движение Sadостанаха шапенце и шалче, ама и аз не мога да харесам. Къде по-точно е този магазин на Ситняково - под носа ми е, а не го знам.

# 246
Kremena- моля и аз за рецептата пък да видим кои колко
Tanyta 25 да ти е живо и здраво детенце!

От къде да си намерим ботушки ??????? newsm78

# 247
И ние вече сме почти обзаведени - купихме два космонавта /светло зелен и керемиден/ и два броя ботуши, които събува точно с едно движение Sadостанаха шапенце и шалче, ама и аз не мога да харесам. Къде по-точно е този магазин на Ситняково - под носа ми е, а не го знам.
Daizy, намира се до болница Вита, която е на последната пресечка на Оборище, успоредна на Ситняково. Ако вървиш по Оборище, преди да стигнеш Ситняково завиваш наляво и вървиш малко по посока Мадрид и стигаш до един нов жълт блок, преди болницата. Ако искаш аз мисля утре да ходя и може да отидем заедно.

# 248
Прасенце, няма начин да забравя форумчето Simple Smile толкова ми е мило Simple Smile  Hug

А този магазин дето Безмерна казва аз не го знам, но ще го проверя Simple Smile
Този дето аз си мислех че е се намира на самия булевард Ситняково - като се тръгне от Румънското посолство посока Оборище, пряката преди Оборище в дясно се намира магазинчето на самия булевард. Друго магазинче което е много хубаво и има страхотни неща има до нас - на Коперник и Шипченски проход казва се Мечо - аз го посещавам редовно, получават стока всяка седмица и има страхотни неща.

А за ръкавички шапчици и шалчета  ми казаха, че имало много хувави в Chicсo - ръкавичките били с пет пръсчета много сладки.

# 249
Мерси, за обясненията, ще ги потърся тези магазини Peace

# 250
Да, какви точно ботушки има за 7 месечно бебенце? Аз обикалях за нещо по-зимно, но така и не видях...хайде мами, дайте идея къде може да се намерят.

# 251
Да, какви точно ботушки има за 7 месечно бебенце? Аз обикалях за нещо по-зимно, но така и не видях...хайде мами, дайте идея къде може да се намерят.

Няма ботушки за 7м бебе. За това бебоците си ги събуват без проблем, защото са само за по-голями деца.

Мами, я дайте идеи какво да правя с това ядене на Маги  newsm78 Откакто заместих още едно ядене сутрин и хич не яде добре. Май й идват много три яденета твърда хвана едно след друго  newsm78 Лошото, е че нямам много време за експерименти, защото тръгвам на работа. А ми се ще да сме изчистили това преди да я трапосам на майка ми.
В момента ядем така:
8.30 - АМ
10.30-11.30 - закуска
15.00 - пюре
19.00 - каша/кисел
22.30-23.00 - АМ

Чудя се дали да не давам закуската при първото ядене - 8.30, а към 11.00 да й давам колкото иска АМ  newsm78 Вие какво ще кажете? Май ще вървим към 4 хранения  Rolling Eyes Ако не стане и така, просто ще изместя пюрето към 13.30-14.00 и няма да давам нищо в 11.00ч, или ще давам само плодово пюре или сок без да се брои за ядене. Не знам, вече ми писна с това ядене  #Crazy Тамън се синхронизираха нещата и сега пак наново  Tired

# 252
Веси и ние сме на тази схема с 3 твърди, последователни хранения от 1 месец точно , само дето първото АМ е между 02:00 и 07:00, когато Михаил си пожелае, напоследък го е закрепил към 5-6 , а последното е в 21:00.
При нас е: АМ - 180мл
                10:00 Плодово пюре 1 голямо бурканче (чисто плодово или комбинирано с бисквити, извара, някаква разновидност или 1-2 пъти седмично го мъчим с попарата  Wink )
                13:00 Местно или зеленчуково 1 голямо бурканче
                18:00 Кашичките  в бурканчета на ХИП те са му любими или кашичките на Нестле в кутйките , за които Герчо ме светна  Wink
                21:00 210мл. АМ
Бутушки намерих на една разпродажба на Руканор 19-ти номер последен чифт и бяха от 60 намалени на 20 лв., малко са му големички, защото той е 17-ти номер, но до зимата ще са му добре, а сега си караме с маратонки  Wink
Мами аз още не обувам чоропогащник и майка ми само мрънка как всички деца навън са вече с чоропогащници  newsm78 ние си караме с 3/4-ти чорапи и дънки, джинси или ватиран анцунг, отдолу само по боди, дали не е много гол така  newsm78, а отгоре е боди, блузка и яке...

# 253
  • София, център
Ами, жега е... ние онзи ден в НДК, бяхме боси за последни слънчеви бани...иначе бяхме с рокля и чорапогащник!

# 254
Нашият режим е :
7 - 7.30 АМ
10 - 10.30 АМ но около 120 - 150 гр. като слагам по една бишкота, защото в чист вид не го иска.
13.30 зел. или месно пюре
17 - каша или там разновидности
20 - АМ
Малкият от около 10ина дни започна да хапва повечко от 200гр. зел или месно пюре..отиваме някъде към 260 гр понякога..дали му е много.. Rolling Eyes А като разбъркам каша с плод се получава също повечко от 250 гр...но ако му дам по-малко търси още...
Има ли бебенца, които хапват повечко..?

Общи условия

Активация на акаунт