Симонката заспа и аз бързам да се включа!
Честит имен ден на Мама Ди, ма мъжО на sea woman и на всички празнуващи днес! Да сте живи и здрави и да почерпите подобаващо
BON_TONI много сила, мила! С вас сме! Стискаме палци този път да се оправите и това да е последното изпитание!

Дес племенника ми имаше такива малки участъци по тялото. Мисля, че ги мазаха с Линола фет, незнам на вас какво са ви изписали. Ааа сещам се, че и Надхерсен балсам (незнам как се пише точно
А за това име Амбър...хаха, ами звучи ми като от Дързост и красота, а то май и от там си беше. Незнам ама аз не съм почитателка на такива имена. Виж примерно Никол ми харесва, но чак толкова чуждоезични като Амбър - не!
lika отново да отбележа,че съм възхитена как намираш дума за всеки! Страхотна си! А за това, че Алекс е толкова енергичен, можеш само да се радваш! Да го нацелуваш малкия сладур

Да ви кажа не само аз съм везна, ами и моя мъж. Родени сме през една седмица...Той е на 15-ти , аз на 22-ри. Ама колко ни е хармонична връзката вие знаете
brambar4e и аз не съм изобщо ентусиазирана да оставям Мони на свекървата. От 1-ви ще е доста свободна и си прави устата да и я оставям по цял ден. То хубаво за мен, ама като знам как я гледа. То не е подхвърляне, стискане, мачкане, дава и някакви боклуци да яде (детето трябвало да пробва от всичко..) Та ако и я оставя сигурно няма да си почина, ами само ще се притеснявам
Да кажа за нас...ние сега имаме и хрема. Пак започнах Виброцила, дано минава по-бързо, че само се дави от секретите и не дава да и изчистя носа, а я дразни..
Въпреки всичко не сме се отказали от разходките! Днес е прекрасен ден също..
Чао на всички и целувки на бебковците!

А инче е жилавка и постоянно се водим да ходи.
А за името нямам думи,а Никол и на мен мнооого ми харесва
И при нас упорито продължават да се точат тези сополища.Преди да заспи одеве видях, че нослето е пълно и тя неможе да държи бибата за да се унесе.Натиснах я и с много рев успях да и го почистя с една клечица за уши и заспа веднага.Охххх много го мрази това бърникане из нослето 
Може би 5-крилен гардероб ще свърши работа

.А прегледа беше...ужас през цялото време си говореше по телефона.Даже единят път каза на майка ми да вдигне представяте ли си каква наглост
Абе ужас ,обадих се на кинезотерапевта,и като дойде стана още по-зле .Опитаха се да ме убедят,че едва ли не ми правят услуга щели сме да спим с Ваньо на това легло,защото ако го сложат в детско легло аз съм щяла да спя на стол.Като че ли ще мога да спя.А детското легло какво да Ви кажа ,аз ще се побера в него,то си е обикновенно легло допряно до стената а от другата страна има решетка толкова голяма,че Ванюш без проблем ще излезе.Та сега в понеделник ще трябва да си носим и кошарата,заради безопасността на детето.

И аз бих реагирала така естествено,с право се възмущаваш на това безумие,става въпрос за деца все пак!
Първо на преглед в центъра,после до майка ми,до баба ми... и да чукна на дърво нямаше мрънкане в колата,даже си подремна малко.
Уф, дано няма проблеми!Разбира се всичко ще става бавно и плавно,после и масълце,телешко,жълтък и риба..
Много съм хепи,менюто ни доста ще се разнообрази и вече няма да гледам под лупа съдържанието на всяко пюре.Дано сме я израстнали тая алергия с 8 месеца на диета! 
Не може да няма стаи с легло за детенце и легло за майката, просто абсурд! Не реагираха ли по някакъв начин на възмущението ти! Абе какво да кажа..егати държавата, търпим какво ли не! Дано само бързо се оправяте и не ви се налага повече никога да стъпвате в болница! Целувки!
,но това е-БЪЛГАРИЯ и както казват ББ-"Очаквай неочакваното".Тук всичко е възможно