Есента дойде,януарчето расте!!!

• 9 099
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Ха, добър ден!
Симонката заспа и аз бързам да се включа!
Честит имен ден на Мама Ди, ма мъжО на sea woman и на всички празнуващи днес! Да сте живи и здрави и да почерпите подобаващо  Laughing
BON_TONI много сила, мила! С вас сме! Стискаме палци този път да се оправите и това да е последното изпитание!  Hug
Дес племенника ми имаше такива малки участъци по тялото. Мисля, че ги мазаха с Линола фет, незнам на вас какво са ви изписали. Ааа сещам се, че и Надхерсен балсам (незнам как се пише точно  Embarassed ) на Доктор тайс помагал много! Май най-добре ще е да пробваш с него.
А за това име Амбър...хаха, ами звучи ми като от Дързост и красота, а то май и от там си беше. Незнам ама аз не съм почитателка на такива имена. Виж примерно Никол ми харесва, но чак толкова чуждоезични като Амбър - не!
lika отново да отбележа,че съм възхитена как намираш дума за всеки! Страхотна си! А за това, че Алекс е толкова енергичен, можеш само да се радваш! Да го нацелуваш малкия сладур Wink
Да ви кажа не само аз съм везна, ами и моя мъж. Родени сме през една седмица...Той е на 15-ти , аз на 22-ри. Ама колко ни е хармонична връзката вие знаете  Mr. Green
brambar4e и аз не съм изобщо ентусиазирана да оставям Мони на свекървата. От 1-ви ще е доста свободна и си прави устата да и я оставям по цял ден. То хубаво за мен, ама като знам как я гледа. То не е подхвърляне, стискане, мачкане, дава и някакви боклуци да яде (детето трябвало да пробва от всичко..) Та ако и я оставя сигурно няма да си почина, ами само ще се притеснявам  Confused
Да кажа за нас...ние сега имаме и хрема. Пак започнах Виброцила, дано минава по-бързо, че само се дави от секретите и не дава да и изчистя носа, а я дразни..
Въпреки всичко не сме се отказали от разходките! Днес е прекрасен ден също..
Чао на всички и целувки на бебковците!

# 151
Момичета, благодаря за отговорите. Да ви кажа успокоих се, че не е само той. Просто ние не познаваме бебе, което да спи толкова малко. Имаше няколко седмици, в които спеше от 22 до 9 и аз се родих(не броя нощното ядене). През деня пък спеше по два пъти по 1 час (понякога 1х2 часа!). Резултата:супер благ беше.И от 3-4 дни старата песен.

Явно наистина е характер, нашия е като на пружинка...не спира въобще. Още от началото е такъв...абе той всъщност още в корема ми нон-стоп риташе. И тогава се чудех кога си почива....
Аз зъбите ги изключвам. Много добре му действа хамомила-та. От както я пие не съм го виждала въобще да гризе нещо. Само ги опитва нещата.

ilindi4ka, ехааа. Дали ще дочакам да го израсте.  Laughing

Gushanka, мисля че скоро няма да започна работа. В началото едва и ще имам някаква добра заплата, а детските градини са скъпи. Не ми се работи само, за да плащам детската градина. При това Борил каквото е мрънкало едва ли някой ще го гледа по-любвеобилно от мен. Другия вариант да си намеря работа с различно работно време от това на мъжа ми (събота и неделя, вечер). Но тогава не знам кога ще се виждаме с него пък. Та решихме с мъжа ми да си стоя вкъщи, до като тръгне на училище (незадължителното започва от 4 години, задължителното от 5). Така или иначе той изкарва достатъчно добри пари, за да си го позволим за сега.

7of9 - Борката май е включил на вълна бързо спане!
Laughing

Аз да си призная съм се побъркала с онлайн пъзела. Голяма е краста и разтоварвам с него, когато мога.

# 152
  • Madrid
ilindi4ka, ехааа. Дали ще дочакам да го израсте.  Laughing
Ми май нямаш друг избор .LaughingОх,сигурно ти е трудно,ти си сама нали?освен съпруга ти

Весело изкарване на празника,Sea Woman!!!

Тук най-накрая не вали и смятам да се поразходя,просто втора седмица е мокро навсякъде!

# 153
Пак ми се затри постинга ама тоя път не по моя вина Confused Нищо пак ще пиша,Вяра заспа милата та имам време сега Wink
Честито на sea woman-ов мъж!Да ви е винаги най-голямат опора и от здраве да не се отърве! Мерси за почерпката,изглежда страхотно  bouquet
Лика, и на твоята половинка желая много здраве и любов в семейството!
Браво на сладура Алекс,за един месец 700гр - да ти е жив и здрави все така енергичен.
Аз като че ли малко се притеснявам, че Вяра не ще да се изправя сама(май вече всички го могат).Даже и кошарата изнесохме от стаята тя само място ни заема а никой не седи вътре Mr. Green,а дядо и я направи за да се научи да се държи за пръчките и да се изправя сама Thinking А инче е жилавка и постоянно се водим да ходи.
пеперудке,много ти благодаря за инфото.Да те питам - този крем на Клоран само за лице ли е?Предполагам, че има и за тяло мазила на тази марка newsm78 А за името нямам думи,а Никол и на мен мнооого ми харесва Grinning И при нас упорито продължават да се точат тези сополища.Преди да заспи одеве видях, че нослето е пълно и тя неможе да държи бибата за да се унесе.Натиснах я и с много рев успях да и го почистя с една клечица за уши и заспа веднага.Охххх много го мрази това бърникане из нослето Cry

Ние се поразтъпкахме едно хубаво.Вяра се сдоби с джинси които много отдавна исках да и взема,а не намирах тук,също и комплект много сладки шапка,шал и ръкавици.Много съм доволна само се чудя къде да слагам всички дрехи.Само от кръщенето има няма един скрин събрахме Joy Може би 5-крилен гардероб ще свърши работа Mr. Green

Ами това е засега от нас,порадвайте се на прекрасният ден и нацункайте всички малки слънца от леля им Десиславка Heart Eyes

# 154
  • Варна
Днес минахме консултацията, че утре мъжът идва пак по Софето на мач и няма кой да ни закара. Младежът Александър е станал 11 кг, 78 см. Браво на нас! Поставиха ни последната противохепатитна ваксина. Край с боцкането. Тази вечер ще се вихря в кухнята. Отдавна не съм го правила (много обичам, стига да имам време) и ще я мятам. Да поглезим телата малко.

Благодаря за поздравленията!!!  Peace

На всички празнуващи - здраве и наздраве! Drunk

Хайде, доскоро!   love001

# 155
честит имен ден на Мама Ди и мъжлето на sea woman,носете с гордост и эдраве имената си ![/shttp://media.abv.bg/img.phtml?th=1&id=141476ize]НАЭДРАВЕ!

galita,и аэ като я воэя по тъмно плаче в колата,въпреки,че и включвам плафона да не е тъмно вътре.Преэ деня няма проблем,раэглежда си,говори си.

Дес,эа суха кожа,но по лицето по точно иэпръхнали буэки на баткото не помогна никакъв крем а чист эехтин маэане 3пъти на ден.Въпреки,че е по тялото можеш да опиташ.Водих го при Капнилов-дерматолог,може да си чувала эа него,той е доста иэвестен в София.

# 156
Какви букви,какво чудо,пак я сгафих Embarassedтака е Бети се събуди и бърэам.SORRY

# 157
  • София
Здравейте мами ние сме в къщи и влизам само да Ви кажа,че още не сме оперирани.Направо съм скапана днес цял ден ни разкарват и ни казаха към 14 ч.да си ходим и да отидем пак в понеделник.Добре ,че ни помолиха да си отстъпим часа за операция на друго детенце,което отлагат вече 3 дни ,а то е с церебрална парализа и са от провинцията,та заради детенце иначе... Значи отиваме днес в 9ч.както се бяхме разбрали приемат ни след хиляди попълнени документи от моя страна и Ваньо тъкмо на цялата лудница успя да заспи педиатърката реши да се появи и трябваше да ни приеме та го събуди #2gunfire.А прегледа беше...ужас през цялото време си говореше по телефона.Даже единят път каза на майка ми да вдигне представяте ли си каква наглост #Crazy newsm78.След като приключихме ни казват в коя стая сме и отивайки с целия багаж/количка,столче за хранене,един сак с дрехи и храни/ отваряйки стаята какво виждам вътре има мъж на възраст около 55г.,а трябва да е детско отделение.Да ама не той щял да си ходи ,защото го изписват,ама си тръгна след нас.А да не говорим,че в стаята няма детско  легло ,а обикновенно което е много високо и абсолютно необезопасено.Отивам аз да се разправям,защото вече ми кипна,а те ми викат да съм си взела вип стая. #Cussing outАбе ужас ,обадих се на кинезотерапевта,и като дойде стана още по-зле .Опитаха се да ме убедят,че едва ли не ми правят услуга щели сме да спим с Ваньо на това легло,защото ако го сложат в детско легло аз съм щяла да спя на стол.Като че ли ще мога да спя.А детското легло какво да Ви кажа ,аз ще се побера в него,то си е обикновенно легло допряно до стената а от другата страна има решетка  толкова голяма,че Ванюш без проблем ще излезе.Та сега в понеделник ще трябва да си носим и кошарата,заради безопасността на детето.
Извинете ме за негативния постинг,но съм толкова ядосана,че трябваше да го излея пред някого.
Много целувки на бебоците и приятна вечер Hug

# 158
 Bon_Toni направи това #2gunfire с всички!Това си е истинска подигравка с хората, ужас!
Честит имен ден на всички именици!
И между другото да ви попитам има ли някое бебче, което си смуче палеца и вие какво правите? newsm78
Четах някъде за някакъв лак за нокти, от който се отказвали.Питах в аптеката-има един горчив лак, който е против гризане на нокти и кожички, но никъде не пише, че става за бебета.Някоя от вас знае ли нещо по въпроса?
И още един въпрос-давате ли и м вече плодови кис. млека, какви и на коя марка?

# 159
  • там където ме зове сърцето!!!
[Честито на мама Ди ,мъжО на sea woman и всички ,които празнуват днес!Здраве ,любов и късмет ви желая!

# 160
Честито на именниците  bouquet
Да са ви живи и здрави имената Simple Smile
Лика, мила, аз нищо против скорпионите нямам, просто казах, че предпочитам везничката за съжителстване, по-хармонично ни е Mr. Green
Пеперудка, ама ние съвсем лика прилика, аз съм на 14-ти , а мъжа на 22-ри Mr. Green Това при вас сигурно се получава, защото мъжът е по-млад, моя вече се беше наживял така да се каже като станахме гаджета, та ми е много кротичък Heart Eyes Пу-пу да не му е уроки Laughing
Bon_Toni, много съжалявам, цялото ни здравеопазване е на тоя хал #2gunfire #Cussing out Дано в понеделник всичко е наред, колко време трябва да стоите там?
Sea woman, мъжлето да не е футболист или треньор по някакъв друг спорт?
Brambar4e - а ти на коя дата си?
Дес, не се притеснявай за Вяра, Алекс също не се изправя сам, ако аз го сложа прав стои, но сам не се изправя Peace

# 161
Здравейте! Hug

Първо да честитя на именниците!Да ви е живо и здраво името! И мойто мъж днес е именник.
Bon Toni Ужасни неща разправяш! ooooh! И аз бих реагирала така естествено,с право се възмущаваш на това безумие,става въпрос за деца все пак! #Cussing out Много се изтормозихте вие,ама дай Боже вече всичко да мине нормално и никога повече да не срещате такова отношение!
lika много е пораснал Алекс,пу-пу!Може да наминем към вас тия дни! Peace

И между другото да ви попитам има ли някое бебче, което си смуче палеца и вие какво правите? newsm78
Ми нищо не правя.Дари си смуче палеца само за приспиване и не мисля че е проблем,вижда ми се естествено на този етап.Това и е първия признак за сън,после вече започва да гледа като на две водки...Виж аз например съм си смучела палеца постоянно до първи клас,което вече си е леко притеснително. Laughing
Днес се возихме с бебка цял ден.  newsm01 Първо на преглед в центъра,после до майка ми,до баба ми... и да чукна на дърво нямаше мрънкане в колата,даже си подремна малко. Peace
Мами,да ви се похваля- разрешиха ни захранване с КРАВЕ сирене! newsm44 Уф, дано няма проблеми!Разбира се всичко ще става бавно и плавно,после и масълце,телешко,жълтък и риба.. Whistling Много съм хепи,менюто ни доста ще се разнообрази и вече няма да гледам под лупа съдържанието на всяко пюре.Дано сме я израстнали тая алергия с 8 месеца на диета! Praynig

Хайде отивам да полегна,че днес много емоции се натрупаха и съм  Tired

# 162
Bon Toni,кураж мила.Колко мъки и нерви хабиш,но всичко ще се оправи ще видиш.Ние сме с теб. Praynig

aneta al,Бети си смучеше палеца като беше на 4мес.,това продължи около месец.Вэех да се эамислям как ще я отуча,но тя спря да го смуче сама.Дано и при вас така да отшуми!

Ще ви пожелая Лека Нощ!Отивам и аэ да полагам рано,рано.Към 7ч.вдигна Т,дадох Панадол,в 8.30 я свали,но преэ нощта ще съм на тръни,че тук пак вдигнала.Мисля,че не е истинала,предполагам,че са эъби,то ще си покаже!

# 163
Да драсна два реда преди да легна...
Дес да, това кремче е за лице и ръце само, не е за тяло. Клоран имат доста козметика за бебета, така че 100% има нещ за суха кожа на тялото, може да потърсиш Wink
Честити ви нови придобивки, със здраве да си ги обличате!
BON_TONI ужасно съм възмутена от това, което си написала! Какво е това детско отделение, дето трябва да си носите креватче за детето  Close Не може да няма стаи с легло за детенце и легло за майката, просто абсурд! Не реагираха ли по някакъв начин на възмущението ти! Абе какво да кажа..егати държавата, търпим какво ли не! Дано само бързо се оправяте и не ви се налага повече никога да стъпвате в болница! Целувки!
А тук в Шумен какво е детско...направо настръхвам при мисълта за там. В най-старата и порутена сграда е то, макар че има нова, но нещо не могат да се разберат с общината и така и години не го местят...
БОДЛИВКА радвам се, че са ви разрешили такива вкусотийки! Нека Дарито си ги хапва с кеф и повече никакви алергии от нищо   Naughty
Хайде аз лягам вече. Лека нощ Wink

# 164
И аз да се разпиша преди лягане  Mr. Green
sea woman , БОДЛИВКА   Да са ви живи и здрави мъжете и много,много да ви слушат и обичат!!!
Лика, и на твоята половинка желая много здраве и любов в семейството!Май ти питаше за скорпионите newsm78 -и аз съм скорпион-от най-отровните  Mr. Green
BON_TONI нямам думи  Sick ,но това е-БЪЛГАРИЯ и както казват ББ-"Очаквай неочакваното".Тук всичко е възможно  #Cussing outСтискаме палци да мине леко операцията  Praynig
БОДЛИВКА най-сетне и на ваща улица изгря захранването  Hug -днес със сиренце,утре и с друго.Хайде и Дарето да няма повече прояви на алергия към нищо Peace
 И ние да се отчетем от консултацията днес -8100(+450) кг и 71(+2) см.
Еми,това е от нас за тази вечер,лека нощ на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт