Есента дойде,януарчето расте!!!

• 9 049
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
lilli пробвай тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=127778.0   а за столчето ние се храним в кошничката а голямото за колата Heart Eyes Mr. Green Mr. Green

# 286
Орхидея,много сте готини.Ние все още си нямаме дигитално апаратче,та эатова нямаме снимки,който мога да кача.Вэимаме на племенницата на мъжа ми апаратчето,но скоро не сме снимали.Между другото от лента ми качиха на диск снимки в едно фото,но такъв формат,че не мога да ги кача в снимка.[imghttp://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=62714][/img]ето няколко снимки,но те са от м.юни 06г.

Браво на Вяра эа гърнето. PeaceАэ като слагах Бети тя плачеше,эа иэследванията се иэпишка права в леген.Неще да седне на това гърне и това е.Водолей с характер.Дес,не откаэвам на сладичко,то эатова ми се эапънаха 3кг.и няма сваляне.

Иаэ съм ЭА эа срещата,че предишната и ние я иэпуснахме.

# 287
Нещо не правя както трябва май? Embarassed Embarassed EmbarassedЭащо не могат да се отворят снимките неэнам,иэлагация голяма. EmbarassedКопирам профила от снимка.бг.и го пействам в отговора нали?

# 288
Я, да се разпиша пак Laughing Нещо днес не ми е ден за учене, само се чудя с какво да се захвана Stop
Пеперудка, записах Европеистика в СУ, то аман от този ЕС,витае навсякъде около нас, сега се чудя защо се захванах,ама ,а де Rolling Eyes Зубкам активно вече три седмици,ама нещо проблем със запомнянето имам Mr. Green
Дес, бебо отлично се представя при бабите, много послушен и доста разглезеничък бил, ама бабите си умират за него, та му вървят по гайдата, само кръстовете ги били боляли вече Stop
Браво за гърнето, мисля,че им е време вече да се учат на гърненце, свеки се канеше да му купува и да го пробва,ама все забравям да ги питам действат ли по въпроса.
Йоанката дърпа в момента само на дължина, вчера са го водили на консулт,бил станал 76см Heart Eyes,а с килцата е забавил темпото, въпреки че пак е по-голям от т.нар норми.наддал е 500 гр за два месеца, но много се движи,вероятно затова не му се "лепят" килцата Laughing
И ние сме вече с голямото столче за 12+ на Чико, че много се измъчи последния път като пътувахме с кошницата, просто си му е вече малка Wink
Много искам да се видим, направо ви завидях за предишната среща, разгледах снимките,вероятно супер сте си изкарали и наприказвали Crazy
Пеперудка, защо така с Монито, попрочетох,че от доста време е с хрема ooooh! Слагате и шапчица по-дълбочка да и покрива челцето нали? Горката беба, да не би да е от зъбите?Оправяйте се бързо Heart Eyes
Снимки и ние имаме съвсем малко в албума, но затова пък на компютъра имаме над 3000,а кога ще ги извадим и колко ли ще ни струва не знам Rolling Eyes, само снимаме и качваме на компа,абе голяма работа сме Tired
Качих малко снимки в новото албумче Wink
Айде цункита Heart Eyes

# 289

А така каке?

вместо [img] за да се покаже линк слагаш [url] в началото и в края, като това накрая е с наклонена черта /url (в скобки де)
уф дано да си разбрала

# 290
Ей,Орхидейка сладурана си ти наистина.На снимката май си булка newsm78
lilli,от сърце ти благодаря мила за отговорите на въпросчетата ми  bouquet
liliq,всичко е наред вече,не се притеснявай.Телмичка ти е обяснила много добре Peace
Ехаааа,ама то станало време за нова темичка вече Grinning

# 291
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Момичета имаме си нова темичка

Общи условия

Активация на акаунт