Есента дойде,януарчето расте!!!

• 9 057
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Набързо да си кажа:
1. Честит рожден ден на Лика   newsm59- да е жива и здрава и много щастлива   bouquet  smile3525 Gift Хайде cheers и много Flowers Four Leaf Clover(Клео ми 'взе' пожеланието за желанията към Лика, но все пак тя е по-ранобудна  Laughing)
2. честито и на мини-рожденничетата  Heart Eyes
3. Росита, специални поздрави на теб и бебчето! Ех, как бързо минава времето ... Не знам дали го знаете този лаф, според който едва когато имаш детенце, започваш да осъзнаваш, че времето лети! Ама пък си заслужава 100%!

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 12:00 от malvina74

# 241
  • Пловдив
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Честит Рожден Ден, Лика!  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Пожелавам ти всичкото щастие на света!

# 242
Честит Рожден ден Лика!
Желая ти много здраве, много щастие в семейството, да си все така лъчезарна и много много обичана! Желая ти също по-скоро да имате сили и възможности за още едно малко човече!  Heart Eyes

jeni23, vili4ka, sea woman, galita, lika, pepi, kleo, ilindi4ka много благодаря за страхотните пожелания! Да ви се връща  Laughing
Ето и на който му е интересно да гледа снимки от кръщенката:
http://bokom.shtrak.net/index.php?path=0-5

malvina74 много е вярно това за времето. Аз на скоро викам на мъжа ми: ей какво сме си правили времето преди  Mr. Green
aneta_al и DIVA_ORHIDEQ много неприятни случки  Shocked лелее оборка в къщи по 5 пъти на ден трябва да се прави вече, дано да не се повтаря  Praynig
Дес и аз съм в една такава тягостна серия на последък, ама днес е 31 - дано е за добро!

разправяй за вашите някой път, ако ти се говори
Ми то не е за разправяне и аз незнам защо го споменах, цял живот живеем с тези проблеми и много ми тежът, но определено не съм готова и незнам дали някога ще съм де да разказвам. Благодаря ти за загрижеността!!!

Благодарение на мненията ВИ реших да не взимам количка, по-добре да и купим нещо друго. Някой уолкър примерно  Mr. Green та така благодаря ви!
Vili4ka едно наздраве и от мен! Да разказвай повече.
На мен ми се иска да удържим положението поне до 1 год., но знам ли сега с работата доста е ограничила кърменията. Сутрин рано към 6, като се прибера от работа и после на заспиване. Е и през нощта има 3-4 пъти, но те са в просъница. А съзнателно така да си поиска е много рядко - ако е мноого гладна и изморена. Все аз я подканям.
lika честита прическа. Дай едно фото да скиваме  Laughing Оправна си ни ти ясно е!
galita целина аз дадох от корена - много мъничко. Незнам кое е по-правилно. ПО-често действам на интуиция Crazy
За забавленията вътре - какво да ви кажа след работа за 3 часа лесно намирам с какво да я забавлявам  Cry
иначе бавачката и организира така да се каже часове - те траят много малко разбира се, но да речем - сега ще пеем, сега ще казваме стихче и ще се учим примерно да вдига ръце, после да пуска в една кутийка разни неща, хайде да походи малко или да си попълзи измисля там и други работи и така. Аз дори не съм толкова последователна и организирана  Blush
ама НЕ МОГА вече ми идва в повече. И сега вместо да бачкам, че колко се е събрало аз тука си пиша ли пиша, айде стига
Лек ден!!!

# 243
Скъпа Лика Честит Рожден Ден!Желая ти много здраве и семейно щастие.Бъди все така искрена,отзивчива и добронамерена!Нека всичките ти мечти станат реалност!

# 244
Честит рожден ден, Лика!  bouquet

Желая ти безкрайно щастие, безрезервна обич и непресъхващо вдъхновение! Hug Hug

Клео,  като спомена  Бейлис ще може ли и аз да се присъединя към вас!  Grinning  А на диско как ми се ходи! Simple Smile Обаче, за да си обуя тесните дънки трябва да сваля още няколко килограма! И ще съм готова за танци! Wink Така, че Вили да ме имаш впредвид! Simple Smile
Леле колко е часът, а аз за какви неща си мисля! Embarassed

# 245
Telma, много е сладичка малката - пу-пу, да е живо и здраво християнчето ти Simple Smile

# 246
ЧРД, ЛИКА! БЪДИ ВСЕ ТАКА КРАСИВА И МИЛИЧКА!ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ МНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ С ДВАМАТА ТИ МЪЖЕ!

Ами за отбиването какво да ви кажа - както някои от вас знаят, Али ми прави 3 стачки и то много сериозни.3 пъти релактирах Simple Smile И реших, че до 9 месеца ще я кърмя ако трябва и насила и след това ако иска да се отбие няма да протестирам.И така и стана - пораснаха й зъбки, започна да ме хапе като не иска да суче ... И аз лекичко я отбих - значи първо я кърмех нон-стоп.После започнах само сутрин, обед и вечер.После сутрин и вечер, накрая вече само сутрин . И след това престанах изобщо (това отне около 2 месеца). И тя не търси да ви кажа. И не й липсва може би. Сега й давам адаптирано млекце сутрин и вечер, през останалото време папка други храни и така.

Повече ме притесняват гърдите ми, от колкото Алито де, защото едната си се пълни.Аз поизцеждам по мъничко, когато е нетърпимо положението Whistling.Сега ще поизчакам и ако не спира кърмата ще си взема хапчета.

Ами това е общо взето. Али е добре, а аз чакам кърмата да спре  Flutter

Гушки на всички и весел ден! Hug

# 247
  • там където ме зове сърцето!!!
Ч е с т и т   р о ж д е н   д е н, l i k a !
Желая ти здраве, любов и късмет!
Бъди щастлива, красива, незаменима и неотразима!
Весел празник!

# 248

Лика честит рожден ден.
Бъди винаги на гребена на вълната, винаги най-отгоре, винаги най-отпред, винаги най-добра и винаги най-итинска. Просто бъди ЖЕНА.

Телмичка снимките са страхотни явно добре сте си изкарали
Благодаря на всички за съветите и сега съм по-спокойна.Да ви питам още нещо на вас казаха ли ви да подновите даването на ВИГАНТОЛ

Hug Hug Hug на всички и дано днес да е по приятно времето за разходка

# 249
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛИКА Heart Eyes

Пожелавам ти да си все така чаровна и да не се променяш!

Телма, честито радостно събитие! Много, много, много сте сладки - и Боянче, и ти и татито ви:)
Доколкото си спомням Вашата количка е хубава, явно ти е омръзнала ... ние имаме две, но пак ни омръзнаха Simple Smile Нямам търпение вече да нямаме нужда от колички, защото сме на четвъртия етаж и нямаме асансьор ..и пада такова мъкнене надолу-нагоре, че направо ужас ...
Телма, би ли споделила повече за тази ваша бавачка по колко часа работи, какво и плащаш, доволна ли си?

Галита, целина съм въвела с пюрето на Гербер, което е със спагети и пилешко...освен това съм въвела и чубрица, босилек и мащерка Simple Smile Радвам се , че свещичките ви помагат и аз съм поръчала на мъжа днес да купи, че принас положението е нетърпимо!

# 250
jeni23 благодаря - да добре изкарахме и добре, че времето беше хубаво!
Роси благодаря! За бавачката - идва в 8.20 и е до 17.30, когато се прибирам. Плащам и 300лв. на месец, но от нова година ще трябва малко да ги увеличим.
Много съм доволна тя е бивша детска учителка има дъщеря на 10г, т.е. младичка е (на 34) и е гледала племенничката ми 3 години.
Просто идеално се случи, че можа тя да поеме Боянчето. Дано и нея отгледа до детската градина  Praynig
По принцип тя иска да си има още едно бебче и малко се притеснявам да не стане всеки момент, но не искам да мисля в тази насока сега. Та това е, ако имаш други въпроси давай.
А количката ни хич не толкова хубава - много тежка и ... абе старичка е вече, но ще изкара Wink май аз повече се навивам от колкото да има нужда.
jeni23 наш'та педка не е казала и да го спираме. Каза до годинката, че се приемал. Аз лятото го спрях на своя глава и не мисля да го давам повече. Трябва да ходим на консултация тези дни, че ще станат 2 месеца вече от както не сме ходили  Rolling Eyes

# 251
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте момичета !
Използвам ,че Калоян спи да драсна някой ред!
aneta_al, радвам се че всичко е минало и Алекс е добре!Аз също много се страхувам да не докопа нещо , и да се задави ,защото е като малка прахосмукачка!Обира дори и най-дребните неща и ги слага в устата!
Telma, страхотни снимки!Много е сладка Боянче с каскета, и с тез къдрички ми идва да я нагушкам,нагушкам... ! Hug
Орхидейке , мерси за почерпката, готина торта си спретнала!Ако понякога изпускам да честитя на някого е от разсеяност(аз също никого не познавам лично).Що не пуснеш твоя снимка(ако искаш де) да се запознаем лично-виртуално!
lika, честита прическа!
Дес, аз като изпадна в едно такова скапано настроение и отивам на фризьор ,като ми подстриже косата и ми се оправя настроението!После и като си купя нещо и направо съм като нова!Дано новият месец ти е много успешен!  bouquet
jeni23, аз Вигантола отдавна съм го спряла (тя и нашата фонтанела е много малка) и не мисля да давам пак!
Vili4ka,   девет месеца са си добър старт ! Дано кърмата да спре  без проблеми! Hug
Отиваме на разходка ,че слънчицето изгря!
Весел ден на всички! Hug

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 13:16 от VIVKA

# 252
Здравейте мили мамчета Hug
Днес малко слънчице се показа,но тук е доста мразовито и хич не е за разходки.Отвътре като го гледам някак ми действа ободряващо това слънце Crazy А колкото до моите неприятни усещания за това че много дини под една мишница и тем подобни притеснения,ами незнам какво да кажа някак си не успявам още да се отърва от тези мисли.Надявам се да отмине,а и аз не се давам лесно Wink На фризьор ходих скоро и боята си оправих също,но наистина мноооого пъти това е било голямо спасение за мен Peace
ВИВКА, благодаря ти Hug И на всички останали благодаря за окуражителните думи,имах нужда наистина  bouquet
Телма,невероятни снимки.Страхотни сте,а малката ще я изям с тези къдрици Heart Eyes
Жени,аз лятото също на своя глава бях спряла вигантола и преди известно време питах педито,тя каза да и давам.Аз давам,ама кога дала кога забравила Blush
Анета,Орхидейка,неприятно е това - мноооого трябва да внимаваме.Тия бандитчета ще ни разкажат играта,а всичко им е толкова сладко и искат да опитат.Ааааа по тоя повод да ви кажа - днес Вяра пи боза CrazyНемога да ви опиша как го правеше.Сипах и в обикновена чашка стъклена и тя като сърба и след като преглътне казва "аааааааааааа" и така на всяка глътка Joy Как не паднах от смях незнам,ама смешно е меко казано честно newsm62 rotfImbo rotfImbo Тва дете ще ме побърка от смях.
Днес я записахме на млечна кухна,в нашият град досега нямаше(когато съм била бебе е имало де)и сега откриват.Ще почва някъде към края на месеца,набират желаещи сега.Ще видим дали ще хапва,ако да - много ще ми е добре.За 1лв на ден супа,пюре и кисел Money
Виличка,дано всичко мине гладко около спирането на кърмата.Браво,че с Али нямате проблеми.
На мен разни мисли ми се въртят в главата,мисля да започвам някаква диетка,защото наистина не се понасям вече и няма да я отбивам,но ако намалее кърмата постепенно ще се отбиваме.То като няма,може би няма да има проблеми с търсенето от нейна страна Thinking Ще попрочета из библиотеките и ще видя как да стане.Още нищо конкретно нямам впредвид де Crossing Arms
Друго не се сещам какво исках да кажа.Като се сетя и ако малката спинка още пак ще побъбря thumbsup
Сега ще се позанимая с бизнес делата ми Mr. Green

Лек следобяд на всички newsm51

# 253
Здравейте мацки  Hug
Ние днес още не сме излизали,но като се събуди малката може и да се поразкараме малко.
Telma, страхотни снимки!Много съжалявам,че неможах да дойда да се видим  Sad ,но аз разбрах,че ще се кръщавате на 29 и затова на 28 ходих на село,че имаше работа,заклахме мисирките  Mr. Green.Но нищо следващия път,а Боянката е голама красавица.Да ти е жива и здрава!А за проблемите с вашите-не се притеснявай,давай го по-леко.

aneta_al много неприятно това с Алекс,добре че всичко е минало без лоши последици.Трябва много да внимаваме с тези хитруши,че всичко що видят мислят,че се яде Crazy

DIVA_ORHIDEQ и твоята Дидка и тя ли с инциденти бе ooooh!Гледам,че сина ти са набори с моя-ходи ли на детска градина и да те питам-оставяш ли го понякога да гледа Диди?

malvina74 така е мила-времето лети и то как  Whistling .

Vili4ka браво на теб -добре си се справила и заслужаваш   bouquet .А за кърмата дано спре по-бързо  Praynig

jeni23   ами на нас за вигантола не са ни казвали да го спираме,но в последно време от многото ангажименти,които ми се струпаха,взех да забравям да й давам  Sick .Миналата седмица питах педито дали да го давам и ми каза да продължавам с  по 3 капки.

Дес не се предавай мила-ти си оправна и ще се справиш,само не се оставяй на черните мисли  Naughty.Браво на Вяра за бозата-аз преди ви бях питала,но още не съм й дала.Сега и давам да пие компоти-пресушава шишето за секунди.

VIVKA а тебе има ли те на снимка,че аз май съм те пропуснала  newsm78

Да ви кажа одеве,оправям аз леглата в спалнята,а Стаси съм я вързала в количката в хола и по едно време тя спря да пее и все едно някой ми вика-"Иди виж детето".Отивам и какво виждам-Тази калпазанка се изправила в количката,излязла от коланите и си танцува права  #Crazy.Направо щях да припадна-как не се е обърнала количката и как не е паднала-незнам.Направо ужас-какво ще ги правим тези сладури незнам.

Май за сега ще приключвам,че докато спи принцесата мама да "обърне" кухнята,че после да поизлезем малко  Mr. Green
весел следобяд на всички  Hug.

# 254
Здравейте мили мами!
Не сме се появявали отдавна и дано не сте ни забравили.

Лика, честит рожден ден! Бъди много, много щастлива и обичана!  bouquet

Телма, честито християнче! Разкошна е малката кукла Hug.

В този мразовит ден се наложи да ходим на консултация, та се отчетохме и днес с разходките. Бузките и измръзнаха доста, а и трудно диша като и духа вятър в лицето и вече се замислям за шалче през устата. Така го мразя това..., толкова кофти спомени имам от детството- устата ми постоянно беше пълна с някакви влакна..., ужас! Нооо няма как да и се размине на мойта щерка това изживяване.
Поставиха ни най- накрая и противохепатитната ваксина и сега кеф. До годинката няма боцкане. Тежка е 7 100 и 69см Mr. Green. Отново около 300гр за месец. Прогнозите на педи бяха за около 8-8,5кг на 1година, но аз отдавна знаех, че това няма да се случи. Сега и тя смята, че Еми ще бъде около 7,5-7,6кг. Но аз съм спокойна и щастлива.Детето расте равномерно през последните месеци и няма поводи за притеснение. Разбира се, късно седна- на 8 месеца чак, но неврологът каза че до 10м се смята за нормално да седне.
А! Щях да забравя- имаме 2 зъба вече. Първият проби на 20.10 , а вторият- на 27.10. Точно една седмица интервал между двата. Киселичка е малко бебка, но аз очаквах далеч по- големи проблеми около никненето. Проплаква нощем и се буди, но в повечето случаи заспива бързо без чужда намеса.
Толкова от нас.
Лек и приятен следобед на всички! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт